Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bahceci biraz pahali zaten hersey umut ta umutun dr lari tarafindan yapildi
normalde dr parasi 1900 euro ama ilac parasi ondan fazla tuttu
ilac dahil almak daha mantikli

yaa çok paraymış yaa...ben rüyamda bile göremem zaten özel merkezleri..tek maaşla ancak geçiniyoruz.arabamızı sattık bu iş için...

Canim ya Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda istedigine kavusursun
ozel olunca daha iyi olacak diye birsey yok zamani olmayan insanlar icin gerekli onda bile bir ton bekliyoruz
sen nerede yaptiracaksin rapor aldin mi?

ben kocaeli üniversitesinde yaptırıcam.1,5 senedir rapor için uğraştık ve 2 hafta önce aldık çok şükür.raporla 1,300 tl ye geliyo bize..doktorum sağolsun hiç parada gözü yok gonal f i ssk karşılamadı limitim dolmuş parasıyla almayalım diye menegon verdi.daha iyi oldu ücret yönünden devlet karşıladı menegonu.500 tl ilaçlar tuttu işlem parası da 820 tl.başka ilaç vericem ama çok tutmucak 3-5 kuruş dedi korkma dedi.sağolsun ya doktoruma çok güveniyorum.çok çok yerler gezdim en son burası artık..

Canim insallah bu son olur ve ikizlerine kavusursun, Canigonulden dua ettim.
yasin kac senin? rezerv azligi problemin yok degil mi?

ayy ikiz dedin ya.... valla okadar çok kişi ikizin olacak dio ki bana artık ben de inandım nu fikire:)) allah razı olsun canım duan için..27 yaşındayım ben.hiçbir problemim yok çok şükür benim de eşimin de.sadece rahmimde tutunma problemi varmış onun için de ko-kültür(yapay rahim) yapacaklar..

ben gecen ay 31 e girdim . haftaya test im var gun sayiyorum . problem bende rezerv az esimde de sperm:))
tek embryom olustu onuda transfer ettiler yuzde 15 sansin var dediler bakalim Allah tan umit kesilmez
dua et benim icin nolurrr

ay hadi hayırlı haberler alırsın inşalhh ya..bak aslında böyle sorun var dioruz ya yok rahim yok yumurta şöle böle.bunlara takılmamak lazım bence.bunlar birer bahane sadece.çocuğu olan insanların sanki herşeyi mükemmel mi?mutlaka onlarda da var türlü türlü problemler..bu yüzden hiç bir sorununu takma kafana Allahın dediği olacak.senin için çok dua edicem inan bana.benim kalbim temizdir...

kris haftayamı tahlilin ya bu hafta değilmi zaman geçmiyor valla

inş. tutunur sana ya sürekli aklımdasın sen canım
mikemon sanada kolay gelsin hayırlı olsun tedavin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…