Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim memleket de artvin sel ilçesindeyim ama mecburi hizmet değil ben bayağı bir eskiyim 14. yılımı çalışıyorum 10 yıl artvin merkezde çalıştım 4 yıldırda ilçedeyim

çiçege dayanamam keşke gerçek olsa.ensonki ralık ayında istanbulda ameliyat oldumya 1 gece öncesi şişlide gezeken kendime çiçek aldım ne yapayım gurbet ellerde kim çiçek getirecek bana.eşimde o kadar ince degil.100 kilo

ne güzel allah uzun ömür versin nevinnnnnnnnnn uyudumu songül demi uyudu iyi geceler kızlar

canım ya biz kadınlar çiçeğe hiç dayanamayız ama bu erkeklerde genelde bunu anlamazlar arada eve bir buketle gelseler ne olur yani benimki eskiden alırdı bazen

demek eşin o kadar ince değil 100 kili ha çok komik:)))
benim eşimde 95 idi uzun boylu ama şimdi 86 oldu erittim biraz onu

ben kilo veriyorum oda karşımda çikolata yiyor ben zayıflatamadım.igneden korkar.aslında ben bu seferki tüpbebegi ona yapsınlar istiyorum ama...............

evet ya bende diyorum birde erkeklere yapsınlar tüp bebek iğneler falan ne olur yani benim eşimde iğneden korkar ben yapınca bile içi gidiyor
bu saatde çikolata yenirmi yaaa
evlendiğimizde ben 48 eşim 95 kiloydu 4 yılda ( biz bayağı geç evlendik) ben 56 o 86 oldu ondan gitti bana geldi

sağol canım seninde kandilini kutluyorum
iiyim canım sen nasılsın nerelerdesin kaçak :)))

sagol canım buralardayım ben yaaa ben gırıyorum senı goremıyorum hıc benım gırdıgım zamanlar kapalı oluyosuun demek ıyıyım bende cok sukur ıste beklıyorum bakalım ıste martta baslayalım dıoruz artık bakalım bı sorun cıkmazsa suan beklemekteyım canım

hadi hayırlısı canım selde karar veremiyor oda martta başlayabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…