Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

teşekkür ederim canım amin.zormuş gerçekten yeni yeni anlıyorum. Birde eşime çaktırmamaya çalışmak iyice zorlaştırıyo.

canım ben böle bir şey yaşamadım
ama kız kadersiş
iki kez bebeği karnında kalbi durdu ve kürtaj yalıdı
kadeşim kürtaj olurken bende yanındaydım içiriye girdim elini tutm vveeee ne zor biz durumdu hiç anlatamam
benimde 6 yıldır bebğim yok ama
rabbime hep şükür ederim bana verip almadığı için
hiç değilse o duyguyu yaşamadım
diye

canım birde hiç içine atma eğer ağlama geliyorsa içinde ağla yoksa zor ataltamassın
rabbim yardımcın olsun

teşekkür ederim canım saol artık size takılıcam bende :) ekim annelerine değil. Rabbim hepimize hayırlısını versin.

merabalar anladıgım kadarıyla çok üzgünsün yazdıgın gibi hepimiz için bu hasret biter inşallah

slm kızlar yasemin ben. ilk tüp denemesinde kürtaj olmak zorunda kalıp ikinci deneyen varmı aranızda?

meraba bende gurubunuza katılmak istiyorum şimdiden teşekkürler hayır ben kürtaj olmadım daha nasipse ilk tüp bebegimizi yapacagız inşallah daha heyet aşamasındayız haftaya heyete girecegiz dua edin geçelim bende sizlere hepimize çok dua edecegim

slm hoşgeldin aramıza
inşş ilk ve son denemen olurr hayırlısıylaaa
dualarımız hepimiz içinnnn

slm kızlar yasemin ben. ilk tüp denemesinde kürtaj olmak zorunda kalıp ikinci deneyen varmı aranızda?

geçmiş olsun RABBİM bi daha böyle şeyler yaşatmasınn
ben hiç gebelik yaşamadım ama çok var bu durumda olan inşş sende 2. denemende kucaklarsın meleğini:Saruboceq:

songülcüm sende kaynananı(meleğini) kucakladın :))) transferden sonra :)))

ay songülcüm itiraf ediyorum ben bu esprime çok güldüm :))))))))))))))))
neyse sen tüp bebekmi yapıyon tüp kaynanamı :))
bu defa merkezi ii seç :)))

geçmiş olsun RABBİM bi daha böyle şeyler yaşatmasınn
ben hiç gebelik yaşamadım ama çok var bu durumda olan inşş sende 2. denemende kucaklarsın meleğini:Saruboceq:

amin canım inş. hepimize, isteyen herkese tattırsın Rabbim. evet gerçekten çok var, annenin bebeği kabul etmemesiymiş galiba ilk gebelikte olurmuş vucut hazır olmadığından yani.

merhaba geçmiş olsun canım ben de kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama 2. denememde birincisi tutmamıştı 2. de kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum çok kötü bir durum 3. yü de mayıs haziran gibi düşünüyoruz

mrb eylülcüm canım nasılsın güzel ablacım..

melda bebişin kalp atışlarını duydunmu canım

nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah seni top etsinn yaaaaaa

deliiiiiiiiiii deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso
evet bu nevin kesinlikle delüüüüü....
ay songülcüm itiraf ediyorum ben bu esprime çok güldüm :))))))))))))))))
neyse sen tüp bebekmi yapıyon tüp kaynanamı :))
bu defa merkezi ii seç :)))

alemsin nevin valla....çok güldüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…