Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım kanamam olmadı benim ama ağrım oldu.canım sen tedavide ne aşamadasın kaç defa yaptırdın anlatırmısın.

anlaşıldı demek sizde havalar ısınmış:)))
bahar geldi dimi:))

bütün topiclere yazmışın
güzel müşterimi desem hastamı topluyorsun :))))

canım kanamam olmadı benim ama ağrım oldu.canım sen tedavide ne aşamadasın kaç defa yaptırdın anlatırmısın.

canım ben 12 yıllık evliyim 4 sene endometrioziz tedavisi gördüm tam onu atlattım derken bu seferde hipo troit oldum 3kere aşılama yaptım şimdide tüp bebek için heyete girmeyi bekliyoruz inşallah bu hafta bekliyoruz eger geçersek nisan gibi başlarız belki birazda sen benimle paylaşırmısın

ohaoldumsmile Allah iyiliğini versin canım yani alttan alttan lafı konduruyorsun.evet canım havalar ısındı yoksa ben burda olurmuyduuum hiiiç.

sel canım nasılsın naptın karar verdinmi nezman başlıcan

cevabın için çok sagol canım inşallah bir an önce dilegine kavuşursun kanaman oldumu birde belimde çok agrıyor

canım inşallah olur duaların kabul olur.geçmiş olsun tatlım
canım 4 yıllık evliyim eşimin sperm sayısı az 2 defa aşılama yaptırdık olmadı
geçen sene tüp bebek denemesi oldu tedavim yarım kaldı yumurtalarım kalitesiz çıktı
kasım ayında tekrar yaptırdık bu dafa tutunma olmadı.şimdide kalan embriyoları
deneyecez bakalım salı günü transferim inşallah bu dafa olur benimkide bu kadar
ne kadar uzun bi tedavim var yazıma baksana.delikafadulden

canım nevinim nisan ortası gibi regl olurum.zaten bu aradada beceremedim hamile kalmayı .tıpkı 16yıldır beceremedigim gibi.nisanda tutunma şansı nedir nevin

zelalca hoşgeldin aramıza inş. tedavinin sonucunda bebişini alırsın sende kucağına

sel ben hiç görmüyom kız seni geceleri takip edince iki tanede yorum yaz :))
kocana çikolataları ikram edeceğine:))

canım nevinim nisan ortası gibi regl olurum.zaten bu aradada beceremedim hamile kalmayı .tıpkı 16yıldır beceremedigim gibi.nisanda tutunma şansı nedir nevin

hayırdır nevin nerden biliyo tutunma zamanını bilmediğim bişeymi var:)
kız nevin bana niye söylemiyon cadı böyle bilgin varda:)

istiharen aklımda ablacım merak etme sürekli bişeyler çıktı denk gelmedi ama unutmadım

bebişim iidir teyzesi pazartesi kontrole gidecem 12 hafta oldu ikili tarama yapalır inş. güzel sonuşlar alırız:Saruboceq:

kız nerden bileyim nisanda tutunma şansı nekadardır :)))
ist sıcak nemli yazın hiç çekilmez ya :))) ondan demiştik yaza kalma diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…