Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevin haklısınnn kuzummm yaaa
merkezde var bi sorun nuri topu gibi kaynanam oldu hahahaha

eylülümmm cicimm diyorum benn bu nevinde var bişii ben kendimi deli sanıyodum nevini tanıyınca ben onun yanında oooo akıl mantık abidesiyim yaa
aklinialirimsmile

seninki dahada zormuş benim ilk denememdi. ama kürtaj olmak gerçekten acı bi durum 8 haftalıktı bebişim. bizde doktorun verdiği iki ay dolsun düşünüyoruz yeniden ,rahmin hazırlanması tekrar iki ayı buluyomuş. dondurulmuşumuzda yoktu malesef sil baştan başlıcaz hayırlısı olsun hepimiz için inş.

rabbim yardımcımız olsun
inşşşşşşşşşş
bir daha böle bir şey yaşamsınız

sagol canım duan için inşallah burda müjdelerimizide paylaşırız burada

merabalar tüp bebekle mi ilgili yayımlanan şey haberim yok merak ettim

evet canım tüp bebekle ilgil 35 yaş altındaki tüp bebk hastalrına 1 embiryo 35 yaş üstünede 2 embiyo koyulasını öngörüyor bu durumda
tüp bebk yaptıranların şansını azaltıyor
zaten tüp bebkte utnma şansı %60 en iyi merkesde bu genelgeyle şansımız %30.35 düşecek

çok üzüldüm canım şansımız azalacak tamda zamanını buldular

evet malasef iki başarısız tüp bebk denemem oldu inşşş bu ay içind 3 denememi yapacağım
rabbim yardımcımız olsun

nerde yaptırdın izmir dogum evindeki merkezi çok övüyorlar bende orada tedavi görüyorum tabiki izmirde oturuyorsan bende 3kez aşılama yaptırdım malesef olmadı inşallah seninde bu sefer tutar daha fazla üzülmezsin

evet malasef iki başarısız tüp bebk denemem oldu inşşş bu ay içind 3 denememi yapacağım
rabbim yardımcımız olsun

canım sen biliyorsundur çarşamba günü sis ilaçlı rahim ultrasonu çektiler ama hala kasıklarım agrıyor ve bazı şikayetlerim devam ediyor senyaptırdıysan nasıl geçti doktorumamı gitsem

canım sen biliyorsundur çarşamba günü sis ilaçlı rahim ultrasonu çektiler ama hala kasıklarım agrıyor ve bazı şikayetlerim devam ediyor senyaptırdıysan nasıl geçti doktorumamı gitsem

canım ben yaptırdım o ultrasonu yaparken ağrım olmadı fakat eve geldikten sonra 2 gün ağrım oldu.ama o kadar korkulacak bişey yok adet ağrısı gibi......

apaydın canım senin sonucun ne peki tüp bebek tedavisinde.istanbul da olsam olurdu ama malesef...........

canım ben yaptırdım o ultrasonu yaparken ağrım olmadı fakat eve geldikten sonra 2 gün ağrım oldu.ama o kadar korkulacak bişey yok adet ağrısı gibi......

cevabın için çok sagol canım inşallah bir an önce dilegine kavuşursun kanaman oldumu birde belimde çok agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…