sllmmm millet
as yeterimmmm
ewet cwnım salı günü transferim var tatlım dondurulmuşları deneyeceğiz canım.
merhaba geçmiş olsun canım ben de kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama 2. denememde birincisi tutmamıştı 2. de kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum çok kötü bir durum 3. yü de mayıs haziran gibi düşünüyoruz
seninki dahada zormuşbenim ilk denememdi. Ama kürtaj olmak gerçekten acı bi durum 8 haftalıktı bebişim. Bizde doktorun verdiği iki ay dolsun düşünüyoruz yeniden ,rahmin hazırlanması tekrar iki ayı buluyomuş. Dondurulmuşumuzda yoktu malesef sil baştan başlıcaz hayırlısı olsun hepimiz için inş.
sagol canım duan için inşallah burda müjdelerimizide paylaşırız burada
bebekteyiz
gördübmü yeni genege resmi gaetede yayınlanmış
sinlerim alt üst oldu valla
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merabalar tüp bebekle mi ilgili yayımlanan şey haberim yok merak ettim
daha önce tüp bebek denemen varmı
evet canım tüp bebekle ilgil 35 yaş altındaki tüp bebk hastalrına 1 embiryo 35 yaş üstünede 2 embiyo koyulasını öngörüyor bu durumda
tüp bebk yaptıranların şansını azaltıyor
zaten tüp bebkte utnma şansı %60 en iyi merkesde bu genelgeyle şansımız %30.35 düşecek
evet malasef iki başarısız tüp bebk denemem oldu inşşş bu ay içind 3 denememi yapacağım
rabbim yardımcımız olsun
bebekteyiz
gördübmü yeni genege resmi gaetede yayınlanmış
sinlerim alt üst oldu valla
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet malasef iki başarısız tüp bebk denemem oldu inşşş bu ay içind 3 denememi yapacağım
rabbim yardımcımız olsun
canım sen biliyorsundur çarşamba günü sis ilaçlı rahim ultrasonu çektiler ama hala kasıklarım agrıyor ve bazı şikayetlerim devam ediyor senyaptırdıysan nasıl geçti doktorumamı gitsem
canım ben yaptırdım o ultrasonu yaparken ağrım olmadı fakat eve geldikten sonra 2 gün ağrım oldu.ama o kadar korkulacak bişey yok adet ağrısı gibi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?