Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hehe hep diyonya ay havalar soğuk ay şu ay bu :))

senin dudaklar buraya yetişirmi :)) bekle kız 9 ay sonra bebişlerini öpersin inş....:)))

hadi ben kaçtım sizleri öpüyorum sel azra turtem zelalca bye:)))

hehe hep diyonya ay havalar soğuk ay şu ay bu :))

senin dudaklar buraya yetişirmi :)) bekle kız 9 ay sonra bebişlerini öpersin inş....:)))

inşallah canım bebişim olur sende kızını öptürme benimde oğlum olursa alırız artık kızını:)
ama soğuk gerçekten lülülülülülü

eylülll bebem nasılsınnn

iyiyim bebem sen nasılsın dün gece öyle bir bakayım dedim fazla kalmadım farkedememişim canım benimm fb başında tarlamı ekmekle meşguldüm:)))
arada bakıyorum buraya nevinle muhabbetinize hayranım sizi ben seviyorum
kızlar biraz delisiniz ama olsun :))))))))))

eylülcüm napim bunların gelin kaynana mutluluklarını kıskanıyorum :))

songülüm canım napıyorsun
kaynanan nasıl
ona bizden de selam söyle canım olmaz mı:)))
canım benim bu sefer ciddi soruyorum ne kadar daha yanınızda kalıcak
doktora gittin mi bu arada
ya biz çok koptuk son zamanlarda

yarın yumoşlarım toplanıyorr çok heyeanlıyım dualarınızı esirgemeyen benden rabbim hepimizin emeklerini boş çevirmesin:Saruboceq:

eylülllllll laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yok bebem ya doktora falan gidemedim henüz o varken zaten gidemem de maddi durumlarda sıkışık biraz bakalım napcazzz bende bilmiyomm yaaa :sinifsinif:
kv ne zman gitcek bilmiyom da mayıs da burda doktor işleri varr nasıl olcak bilememm offf ne zorr yaaa
ama eşim sabah 15.inde götürürüz dedi bakalımm beni mi kandırdı yoksaa götürcek mi
hele gelsin bi 15 mart :)
haber veriririmmm bi gitsinn inşşşşşşşşşşşşşş
gitsin gelemesinnnnn ne diyim başkaaakötükedihüsokötükedihüsodelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…