Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tedavın hayırlı olsun gobısın bebeklen dolsun ınşşşş
cumlemızın........
amin canım inşallah hepimizin :Saruboceq:

hayırlı haberlerle gelirsin inş.:ecrin_bebek:
amin tatlım inşallah. birbirimize dua edelim. :Saruboceq:

hayırlı olsun olsun canım benimde transferimoldu 5. gündeyim

inşallah tutmuştur güzelim. bize güzel haberler ver olur mu hihoyyyt

kızlar bende aranıza girdim sonunda dün ilk kez tüp bebek tedavisine başladım

düşünüyorduk ama bir türlü olmadı işte 3 senelik evliyim aşılama filanda yapmadılar gerek duymadılar sperm sayısı çok azmış....tüp bebek dediler..

dün ilk kez ankaraya memorial hast.gittik eşimle muayene için..adetin ikinci günü gelsin muayeneye demiş doktor..dünde ikinci günüydü..

bakım durumumu söyleyecekti..muayeneden sonra eşimle beni odasına aldı ve değerler çok güzel dedi..yumurtalarım filan v.s.

sonra eşimin daha önce yaptırdığı tahlillere baktı...sperm sayınız normale göre çok az ama tüp bebek için fazla bile dedi..

bana kalırsa hemen şimdi tüp bebek işlemlerine başlayalım dedi delikafadulden

ve dün ilk iğnemi vuruldum kanda aldılar..artık bundan sonrasını bilmiyorum ne gibi aşamalar olacak kaç gün sürecek zaten heyecandan aklım yerinde değildiki :))))

cuma günü gideceğiz heralde ama ne için bilmiyorum hatta bu iğneyi niye vurduğunuda hala elim ayağım buz gibi heyecanlıyım çokkkkk

kızlar dua edinde işallah ilk tüp bebek denememde olur işallah rabbimm işaallahhhh

:teytey:

canımmm hayırlı olsunnnn, tedavi sonunda bebeğin seninle olsun inşallaaahhhhh:teytey:
bundan sonra hızla ilerleyecek merak etme rahat ol ne kadar rahat olursan o kadar sorunsuz geçer.Benim transferimin 6. günü korkacak hiçbirşey yok merak etme

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

hayırlısı bakalımmmmm

hyrlısı olsun ıns bende ıkıncı ıcın adetımı beklıyorum ıns dondurulmuslarla devam edıcem bakalım ...

canım hayırlı olsun ıns gusel haberlerını alırız burdan bende adetıımı beklıyorum ılk tup bebek denemem malesef husranla sonuclandı bakalım ıns kısmet se ekım ayı guzel gelcek hepımıze

hayırlısı bakalımmmmm

hayırlı olsun canım , bu ara kendini rahat tut sakın stres yapma adetin gecikmesin tatlım

hayırlısı bakalımmmmm

hadi bakalım esracım hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum.benimki uzun protokol olarak karar verildi.hepimiz için hayırlısı olsun.beni haberdar etmeyi unutma

hayırlısı olsun canım.ben de 12sinde lucrine baslıycam ama korkuyorum iğneden acaba canım yanar mı diyetaet bile yaptıramayan ben herseyi göze aldım yeter ki sağlıklı olsun sıhhatli olsun.annelik içgüdüsü ne tuhaf birşeymiş.rabbim sabrını veriyor insan herseye katlanıyor

hadi bakalım esracım hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum.benimki uzun protokol olarak karar verildi.hepimiz için hayırlısı olsun.beni haberdar etmeyi unutma

asamaları sızlerlen paylasıcagım zaten :)
benden kurtulusunuz yok :)
hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar dün akşam ikinci iğneyi kendim vurdum göbeğimden ...doktor öyle söylemişti kendin yapabilirsin evde demişti..ama vurduğum yer morardı şimdi ((( niyekii bi fikri olan varmı

Hoşgeldinn canımm:)bende geçen ay senin gibi ikinci günü muayene oldum biz de ki sorun da aynı sizin ki ile :bbo:bu ayki reglimde geçen hafta perşembe günü tedavim başladı:)Bu gün son iğnemi vurdurucaammm:kedi:cumarteside yumurtalar toplanaacakkk:)Sonra pzt-çarşamba arası da transferim varçok doğru bir forumdasınbende geçen ay burda tecrübeli arkadaşların yazdıklarıyla o kadar çok bilgi sahibi oldum ki doktorum bile şaşırdı:lepi:böylece aşamaları daha rahat takip şansın varakannehirbenim kuzenim doktor ve bilgili olman doktorlarınında dikkatli olmasını sağlar dedi banakaydirigubbakcemile2geçmişi oku diğer ilgili forumları oku ve burdan sürekli gelişmeleri paylaşalım birliktezemuszemusaramıza hoşgeldinnn tedavin hayırlı olsun canımmalkisalkisalkis

haklısın arkadaşım...burda merak ettiğin herşeyi tecrübeli arkadaşlardan öğreniyosun...doktorlar bu kadar açıklayıcı olmuyor...canım işallah iyi haberlerle gelirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…