amin canım inşallah hepimizin :Saruboceq:tedavın hayırlı olsun gobısın bebeklen dolsun ınşşşş
cumlemızın........
amin tatlım inşallah. birbirimize dua edelim. :Saruboceq:hayırlı haberlerle gelirsin inş.:ecrin_bebek:
hayırlı olsun olsun canım benimde transferimoldu 5. gündeyim
Bence tüp bebekle hiç ugraşmayın derim gerek yok milyarlar olmadan tüp bebek yapmıyorlar gerçek Pir kapısı varken gider ordan alırım.
kızlar bende aranıza girdim sonunda dün ilk kez tüp bebek tedavisine başladım
düşünüyorduk ama bir türlü olmadı işte 3 senelik evliyim aşılama filanda yapmadılar gerek duymadılar sperm sayısı çok azmış....tüp bebek dediler..
dün ilk kez ankaraya memorial hast.gittik eşimle muayene için..adetin ikinci günü gelsin muayeneye demiş doktor..dünde ikinci günüydü..
bakım durumumu söyleyecekti..muayeneden sonra eşimle beni odasına aldı ve değerler çok güzel dedi..yumurtalarım filan v.s.
sonra eşimin daha önce yaptırdığı tahlillere baktı...sperm sayınız normale göre çok az ama tüp bebek için fazla bile dedi..
bana kalırsa hemen şimdi tüp bebek işlemlerine başlayalım dedi delikafadulden
ve dün ilk iğnemi vuruldum kanda aldılar..artık bundan sonrasını bilmiyorum ne gibi aşamalar olacak kaç gün sürecek zaten heyecandan aklım yerinde değildiki :))))
cuma günü gideceğiz heralde ama ne için bilmiyorum hatta bu iğneyi niye vurduğunuda hala elim ayağım buz gibi heyecanlıyım çokkkkk
kızlar dua edinde işallah ilk tüp bebek denememde olur işallah rabbimm işaallahhhh
:teytey:
bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm
düşünüyorduk ama bir türlü olmadı işte 3 senelik evliyim aşılama filanda yapmadılar gerek duymadılar sperm sayısı çok azmış....tüp bebek dediler..
dün ilk kez ankaraya memorial hast.gittik eşimle muayene için..adetin ikinci günü gelsin muayeneye demiş doktor..dünde ikinci günüydü..
bakım durumumu söyleyecekti..muayeneden sonra eşimle beni odasına aldı ve değerler çok güzel dedi..yumurtalarım filan v.s.
sonra eşimin daha önce yaptırdığı tahlillere baktı...sperm sayınız normale göre çok az ama tüp bebek için fazla bile dedi..
ve dün ilk iğnemi vuruldum kanda aldılar..artık bundan sonrasını bilmiyorum ne gibi aşamalar olacak kaç gün sürecek zaten heyecandan aklım yerinde değildiki :))))
cuma günü gideceğiz heralde ama ne için bilmiyorum hatta bu iğneyi niye vurduğunuda hala elim ayağım buz gibi heyecanlıyım çokkkkk
kızlar dua edinde işallah ilk tüp bebek denememde olur işallah rabbimm işaallahhhh
hayırlısı bakalımmmmm
hayırlısı bakalımmmmm
slm kızlar bende bu ay tüp bebek tedavime başladım doktorum ilk önce doğum kontrol hapıyla başlamamı kist varsa eriteceğini ve yumurtaların dinleneceğini söyledi.1 ekimde lucrine başlıyorum 8-9 gibi regl olacağım ve gonal-f 450 250 doz da kullanacağım
hyrlısı olsun ıns bende ıkıncı ıcın adetımı beklıyorum ıns dondurulmuslarla devam edıcem bakalım ...
hayırlı olsun canım , bu ara kendini rahat tut sakın stres yapma adetin gecikmesin tatlım
hadi bakalım esracım hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum.benimki uzun protokol olarak karar verildi.hepimiz için hayırlısı olsun.beni haberdar etmeyi unutma
arkadaşlar dün akşam ikinci iğneyi kendim vurdum göbeğimden ...doktor öyle söylemişti kendin yapabilirsin evde demişti..ama vurduğum yer morardı şimdi((( niyekii bi fikri olan varmı
Hoşgeldinn canımm:)bende geçen ay senin gibi ikinci günü muayene oldum biz de ki sorun da aynı sizin ki ile :bbo:bu ayki reglimde geçen hafta perşembe günü tedavim başladı:)Bu gün son iğnemi vurdurucaammm:kedi:cumarteside yumurtalar toplanaacakkk:)Sonra pzt-çarşamba arası da transferim varçok doğru bir forumdasınbende geçen ay burda tecrübeli arkadaşların yazdıklarıyla o kadar çok bilgi sahibi oldum ki doktorum bile şaşırdı:lepi:böylece aşamaları daha rahat takip şansın varakannehirbenim kuzenim doktor ve bilgili olman doktorlarınında dikkatli olmasını sağlar dedi banakaydirigubbakcemile2geçmişi oku diğer ilgili forumları oku ve burdan sürekli gelişmeleri paylaşalım birliktezemuszemusaramıza hoşgeldinnn tedavin hayırlı olsun canımmalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?