arkadaşlar benim de ilk denemem olacak tüp bebekte.uzun protokol...hepimiz için hayırlısı olsun
helvam sen rapor çıkarmayacakmısın
hadı hayırlısı canım ......
Basladınmı tedavıye sen
evet esracım.cumartesi ilk muayne wardı.gittim yumurtalık rezervim falan iyi durumdaymış.uzun protokol daha iyi olur dedi doktor.eşimden genetik test istedi.onu verdik işte onun sonucu herşeyi belirleyecek.boşa kürek mi sallıyorum yoksa mikro tese için ümit var mı falan...hayırlısı olsun inşallah diyorum umutsuz yaşanmaz sonuçta
slm kızlar bende bu ay tüp bebek tedavime başladım doktorum ilk önce doğum kontrol hapıyla başlamamı kist varsa eriteceğini ve yumurtaların dinleneceğini söyledi.1 ekimde lucrine başlıyorum 8-9 gibi regl olacağım ve gonal-f 450 250 doz da kullanacağım
benimde 4 ekimde transferim var bebişlerimin (dondurulmuş embriyolarım) resimlerine bakıp dua ediyorum. hepimiz için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla hamiş olalım. rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...
hakkınd hayırlısı canım
bende sanırım bu adetın 2. yada 3. gununde tetkıklere baslarım
slm kızlar bende bu ay tüp bebek tedavime başladım doktorum ilk önce doğum kontrol hapıyla başlamamı kist varsa eriteceğini ve yumurtaların dinleneceğini söyledi.1 ekimde lucrine başlıyorum 8-9 gibi regl olacağım ve gonal-f 450 250 doz da kullanacağım
Hayırlı olsunnnn:)Bende şu anda tedavi sürecindeyim:)6. iğnemi olucam bu gün yrqaında kontrolüm varkaydirigubbakcemile2Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımmmhayırlı haberlerini bekliyorusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?