Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba arkadaşlar bizde tüp bebeğe başlayacağız bu ay inşallah tek çare olarak bu kaldı

herkese slm
benimde bu gün yumurtam toplandı ama yumurta boş çıktığı için tedavim iptal edldi daha önhcede ymurta toplama işleminden önce iptal edilmişti bi türlü transfere yaklaşamıyoz aranızda aynı sorunu yaşayanlar varmı

helvam sen rapor çıkarmayacakmısın

tatlım druma sormuştum burda yaptırırsan hiçbir belgeye gerek yok dedi bende sigortamın karşıladığını söylemiştim. yine konuşurken sorarım canım.

hadı hayırlısı canım ......
Basladınmı tedavıye sen

evet esracım.cumartesi ilk muayne wardı.gittim yumurtalık rezervim falan iyi durumdaymış.uzun protokol daha iyi olur dedi doktor.eşimden genetik test istedi.onu verdik işte onun sonucu herşeyi belirleyecek.boşa kürek mi sallıyorum yoksa mikro tese için ümit var mı falan...hayırlısı olsun inşallah diyorum umutsuz yaşanmaz sonuçta

herkese selam,

bizde dün tedaviye başladık. ve ilk iğnemi oldum. bu üçüncü (inşallah sonuncu olur) denemem olacak. Brüksel deyim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlat versin.

hakkınd hayırlısı canım
bende sanırım bu adetın 2. yada 3. gununde tetkıklere baslarım

slm kızlar bende bu ay tüp bebek tedavime başladım doktorum ilk önce doğum kontrol hapıyla başlamamı kist varsa eriteceğini ve yumurtaların dinleneceğini söyledi.1 ekimde lucrine başlıyorum 8-9 gibi regl olacağım ve gonal-f 450 250 doz da kullanacağım

Hayırlı olsunnnn:)Bende şu anda tedavi sürecindeyim:)6. iğnemi olucam bu gün yrqaında kontrolüm varkaydirigubbakcemile2Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımmmhayırlı haberlerini bekliyorusopuyorumnanaktan

benimde 4 ekimde transferim var bebişlerimin (dondurulmuş embriyolarım) resimlerine bakıp dua ediyorum. hepimiz için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla hamiş olalım. rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...

hayırlı haberlerle gelirsin inş.:ecrin_bebek:

hayırlı olsun olsun canım benimde transferimoldu 5. gündeyim

Hayırlı olsunnnn:)Bende şu anda tedavi sürecindeyim:)6. iğnemi olucam bu gün yrqaında kontrolüm varkaydirigubbakcemile2Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımmmhayırlı haberlerini bekliyorusopuyorumnanaktan

hayırlıolsun sonlarına yaklaşmışsın tedavinin

Bence tüp bebekle hiç ugraşmayın derim gerek yok milyarlar olmadan tüp bebek yapmıyorlar gerçek Pir kapısı varken gider ordan alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…