- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Arkadaşlar merhaba!!!Bende yeni katıldım aranıza.5 yıllık evliyim bu sene çocuk istdeik ama yapılan tetkiklerde eşimin sperm sayısı 1 milyon çıktı ve tüp bebek tek çare dediler.Bende bir iki gün içinde regli olacağım ve tedavim başlayacak hihoyyyt Fakat ben biraz tedirginim.İlk gittiiğim yer olan erdem hastaneside karar kıldım rakamıda uygun geldi.3.500 tl dediler:) ama acaba nasıldır orası?Erdem Hastanesinde Doktorum Serap Yaltı olacak çok hoş ilgili bir kadın bir de çok rahat rahatlığıyla her şeyi daha kolay kabul edebiliyor insan.Ama sormadım orda emriyo donduruyolar mı?Az önce bi arkadaş yazmıştı okudum aklıma düştü bu vakit.Birde tedavi başlaycak bi kaç güne diye çok temislik yaptım yaf:)bişi olur mu çok yorgunum.:)))Nasılsa yatarım bol bol diye Birde düşük kiloluyum acaba sorun olur mu?Binlerce soru var aklımda Burdan tüm gelişmeleri paylaşacağım:)))
kızlar bende bursa acıbadem hastanesinde ekim ayında tedaviye başlıyacagım.benide listeye eklerseniz sevinirim
cok gecmıs olsun
tedavın hayırlı olsun
gusel haberler paylasırsın ınşşşşş
merhaba arkadaşlar bende 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim.1 sene korunduk 2 senedir başıma gelmeyen kalmadı.biopsi,rahim filmi,olmayan yaramı dahi yakmaya kalktılar.ardından 2 kere klomen tedavisi,1 kere menegon tedavisi ile gebelik oluştu fakat kalp atışı alamadılar 1 kürtaj,ve geçen ay aşılama derken geldik tüp bebege.ekim ayında tedavim başlıyacak inşallah.inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.
sağol cnm.şu tek ebriyo transferi canımı sıkıyo sadece.benim yumurtalarım oluyo gelişiyo ama nedense çatlamıyo.
valla saglıklı bır gebelık olsunda varsın tek olsun
ama sans dıgerlerıne gre daha az
rabbm hayırlısını versın
catlamıor derken
adette duzensızlık falanmı oluyor
doğru söylüyosun cnm saglıklı olması önemli.cnmadet düzensizliği filan olmuyor.yumurta takibine gidiyorum yumurtalar adetin 2. gününden itibaren normal bir şekilde oluyor gelişiyor istenilen büyüklüge geliyor sonra çatlama iğnesi vurulup 14 bekleniyor ya 14. gün veya öncesinde çok fazla kasık ve bel agrım oluyor sonra dr gidiyorum yumurtalar öylece duruyo.çatlamamış oluyo.şubat ayında 2 yumurtam olmuştu biri çatlamış diğeri çatlamamıştı.çatlamayan yumurtayı vücut atsın diye doğum kontrol hapı verdi drum.hap bitti ben adet görmedim adet söktürücüylede gelmedi megerse nasıl olduysa 2 aylık hamileymişim.ama haplardanmı oldu kendiliğinden mi bilmiyoruz kalp atışı alınmadı.kese gözüktü sadece.sonra aldılar.geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım 6 yumurtam oldu ama çatlamadı tutmadı.bu ay yumurtalar vücuttan atılınca ekim ayında tüp yapılacak.allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
merhaba arkadaşlar bende varım 2. üp bebek tedavime başlıcam bie iki gün içinde adet olurum. ilk deneme tuttu fakat 10 haftalıkken kaybettim inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Ben de bu ay ilk denememi yapacağım inşaallah. Bugün doktora gittim. Lucrin ve puregon yazdı. 21. günden itibaren onları kullanacakmışım. Çok büyük problemlerim olmamasına rağmen nedense çok da umudum yok. Allah'ım kuvvet veriyor çok şükür, hayatı kahretmiyorum kendime, öyle akışına bıraktım. Sürekli bu mevzuyu düşünmüyorum. Ama sanki bir formaliteyi yerine getirecek gibi hissediyorum. Hatta ikinci denememi nerede yapacağımı falan araştırıyorum.
hem herseyı akısına bırakıosun hemde 1. denemeyı yapmadan 2.si ıcın arastırmayamı gırıosunnnnnnn
Tuhaf di mi, bence de akannehir Hani bu zaten olmayacak, bari başka yerlere de bir bakayım gibisine... Yani üzülmüyorum galiba ondan. Bu durumda da bir gariplik var galiba ben de anlamadım. kafamçokkarıştı
Arkadaslar yardımmmmmmmmmmmmmmm(((((((( bgn transferımın 8. Günü hersey yolunda gıdıyodu cok hafıf belırtılerle dewam edıyordum ılaclarım fıtılım ıgne hersey yolundaydı fakat dun geceden berı coook agrım var sankı adet olucakmısımmm gıbıı ve yatıyorum kasık bel hepsı bırbırıne karıstıı coook korkuyorummm lutfennn yaa acaba olmadımııııı hala umudum var belkııı dıye ama adet olcakk gıbıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mrb arkadaşlar bende varım tüp bebekte ilk denememiz olacak şuan araştırıyoruz en uygun yeri bulunca ve kendimizi hazırlayınca rabbimin izni ile başlayacaz inşallah rabbim heimizin yardımcısı olsun zorlu bi süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?