Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dün ultrason kontrolüm vardı..arkadaşlar cumartesi günü e2 değerim 402 ydi..dün 1080 çıktı..ve doktor 11 tane yumurta gördü..ben anatolıada tedavi görüyorum ama dünkü kontrolümü bulunduğum şehirdeki doktora yaptırdım..sen tedavinde kaçıncı günündesin dedi bende 6.günümdeyim dedim..çok iyi dedi..bence fazla uzun sürmez seni ankaraya çağırıp çatlatmanı yaparlar dedi..çok güzel dedi bende dayanamayıp sordum uzun protokol ve kısa protokolün ne olduğunu...
inanın kızlar çok kesin bir dille söyledi yumurtalıklarında sorun olanlara uzun protokol uyguluyolar dedi..bende herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı deyince bunu bir eğitim gibi düşün diyip örnek verdi..
kısa protokollü olanlar direk ilkokul birinci sınıfa başlarken...uzun protokol olanlar önce hazırlık yapıyolar sonra ilkokul 1 e başlıyolar dedi...bunu böyle düşün dedi..onların yumurta fonksiyonları önce normale dönecek sonra iğne tedavilerine başlıyacaklar dedi...
yani benimde kafama takılan moralimi bozan şuydu bana herkes çok güzel çok iyi derken neden kısa uyguluyolar..sorun varsada niye söylemiyolar..buna takılıyodum...ama dün kendi şehrimdeki başka bir doktorda ultrasondan bakınca herşeyin çok iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi olsa mutlaka biri söylerdi heralde...kızlar uzun protokol kısa protokol hiç farketmiyor..ne olursa olsun netice önemli..herşey sebep...işallah bizlerinde kucakları bebişlerimizle dolar ve hepimiz hayallerimize en kısa zamanda kavuşuruz...bunlara takılıp moralimizi bozmayalım..herşeyin vakti saati var..rabbimiz uygun gördüyse saati gelince olur zaten..herşey sebep..
doktorum bana şunu demişti bazı hastalarımız geliyor..kadın ve erkekte hiç sorun yok..ama altıncı tüp bebek tedavisini uyguladım oda tutmadı...kimi geliyor kadın ve erkekte sorunlar var..çok umut vermiyoruz onlara..ama gel görki ilk denemelerinde tuttuğuda oluyo..neticede herşey nasip kısmet..
umudumuzu yitirmeyelim...hepimizin derdi aynı..anne olmak..

işallah peşpeşe burda güzel haberler veririz birbirimize..

kızlar başından geçenler yazsın lütfen..tedavimin 7.günümdeyim bugün..11 tane yumurtam var..
bazıları büyük bazıları normal..e2 değerim 1080..sizce çatlatma iğnesine başlarlarmı..
çatlatma iğnesi vurduktan sonra ankarada yatmam gerekiyormu yani işyerimden izin almam gerekiyormu..
bide bu çatlatma iğneleri pahalımı

takılmasak daha ıı olacak galıba bu protokol konusuna cunku banada maıl attı doktor eger yumurtalıklarında sorun yoksa uzun protokol uygularız dedı

Selam kizlar bende fazla anlamam uzun ve kisa.
Benimki uzun tek bildigim bu. Birde bende hiçbir sorun yok sorun erkek infertilitesi.
Tabii bunlar bahane olacaksa her sekilde olur kisa uzun fark etmez.
Allahim ol dedikten sonra hepsi bos;

aynen katılıyorum...

canımcım benim 10 yumurtam vardı ama horman değerimi bilmiorum 8. iğnemden sonra çatlatma iğnesi yapıldı ama yatmana gerek yok sadece iğneden 36 saat sonra yumurtaları topluyorlarrgerçi toplamada 8 yumurta çıktı:)zaten bize bi tane kaliteli bi yumooşş lasımmm:))))))

Evet canım ya bize bi tane yumoş lazım :)) az kaldı az kaldı az kaldı :)))

işallah herşey çok güzel gider..acayip mutluyum umutluyum ama ya tutmazsa diyede düşündüğüm oluyor tabii...kısmet artık...ama olsun yinede hayal kurmak güzel dimi
kısslarr yerimseniben

bebişim bekle beni anneciğinle kavuşmana az kaldı kuzucum benim ...hepimiz bu duyguyu tadalım kızlar hepimiz en kısa zamanda sevinçten havala uçalım işallahhhh rabbim işallahhhh

kızlar merhabalar bende uzun protokoldeyim aklınız uzun ve kısa ile karışmış okuduklarıma göre bence çok araştırmayın drunuza güvenin sizin için ne iyiyse onu uyguluyodur.hayırlısı hangisi ise onu yapsınlar vesile hepsi yarın sabah usg ve kan tahlili vercem bakalım ne durumdalar ?

haklısın canım maksimum 2 emriyo alabilioruss zatenn oda 2.denemmeden sonra yada 35 yaş üstünde kaliteli olması için dua etmeliyis:)canım hiç merak etme Allahın izniyle yolundadıır işallaaahh herşeyyy:)))))

inşallah canım inşallah evet benim ilk deneme birde 35 yaşın altında olduğum için tek emriyo transfer olucak.hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun hayırlı değilsede hayırlı kılsın rabbimde nasip etsin.aminnnn

canım sen testinimi bekliyosun...

adetının 2. gunumu? bakalım nasıl geceeck
bende beklıorum adetımı bugun yarın
usg ye bakılacak vede kan tahlılı verılecek
benıde haberdar et merak ettım
ya uf adetlıyken nasıl bakıolar yaw

sızde soru n ney

esracım senin durumun nedir ben tam anlayamadım?rahim filmi çekilmedimi senin neye göre tüp bebek deniosunuz?mesela ben geçen ay kontrole gittiim adetimin ikinci günü ultrasonla baktılar alttan, bi sürü kan verdim eşimde sperm örneği verdi rahim filmi için bi hafta sonraya gün verdi çekildim,sonucunda eşimin sperm sayısıı yetersiz oldğundan tüp bebek dediler.bu ayki raglimdede tedavim baladı.kısaca benim öyküm böle ama senin yazdıklarından ne aşamadasın anlayamadım?ondan sorum canımopuyorumnanaktan

esracım hiç stres yapma ben de aynı şeyi takıyordum kafama.gidiyorsun hemşire kız seni hazırlıyor.odanın ışığını karartıyorla dr.un geliyor.sonra beraber yumurtalıklarına bakıyorsunuz.ilk an biraz sıkıcı evet ama sonuçta herşey bebiş için.o küçük mucizeye değer böyle düşün:)))

yok canım adetin 2. günü gittim şimdi yumoşlara bakacaklar 6.günüm.inan adetliyken o kadar bakıldıki artık alıştım ben akannehir bizde sorun bende pko var eşimde sperm azlığı hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu var.

hemen anlatayım :)))
benım esımde sperm azlıgı var
ılac falan kullandı hıc yukselme olmadı bınlerde sayı olarak
tup merkezınle gorusmeye gıttık
adetımın 2. gunu gelmemı sulu ultraona gırecegımı temızlenıncede rahım fılmı cekılecegımı söledı
ıste bugun yarın adet olacam benım tahlıllerlen bırlıkte esımde sperm testı verecek oraya
sonrakı adettede sanırım tedavım baslar ınşşşşşşş
senın uzun protokolmu
adetın kacıncı gunu baslıorsun tedavıye ve ne kadar suruyor tedavı surecı bana bıraz bu konuda yardımcı olurmusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…