[ı]selam kizlar bende fazla anlamam uzun ve kisa.
Benimki uzun tek bildigim bu. Birde bende hiçbir sorun yok sorun erkek infertilitesi.
Tabii bunlar bahane olacaksa her sekilde olur kisa uzun fark etmez.
Allahim ol dedikten sonra hepsi bos;[/ı]
kızlar başından geçenler yazsın lütfen..tedavimin 7.günümdeyim bugün..11 tane yumurtam var..
bazıları büyük bazıları normal..e2 değerim 1080..sizce çatlatma iğnesine başlarlarmı..
çatlatma iğnesi vurduktan sonra ankarada yatmam gerekiyormu yani işyerimden izin almam gerekiyormu..
bide bu çatlatma iğneleri pahalımı
canımcım benim 10 yumurtam vardı ama horman değerimi bilmiorum 8. iğnemden sonra çatlatma iğnesi yapıldı ama yatmana gerek yok sadece iğneden 36 saat sonra yumurtaları topluyorlarrgerçi toplamada 8 yumurta çıktı:)zaten bize bi tane kaliteli bi yumooşş lasımmm:))))))
kızlar merhabalar bende uzun protokoldeyim aklınız uzun ve kısa ile karışmış okuduklarıma göre bence çok araştırmayın drunuza güvenin sizin için ne iyiyse onu uyguluyodur.hayırlısı hangisi ise onu yapsınlar vesile hepsi yarın sabah usg ve kan tahlili vercem bakalım ne durumdalar ?
haklısın canım maksimum 2 emriyo alabilioruss zatenn oda 2.denemmeden sonra yada 35 yaş üstünde kaliteli olması için dua etmeliyis:)canım hiç merak etme Allahın izniyle yolundadıır işallaaahh herşeyyy:)))))
canımcım benim 10 yumurtam vardı ama horman değerimi bilmiorum 8. iğnemden sonra çatlatma iğnesi yapıldı ama yatmana gerek yok sadece iğneden 36 saat sonra yumurtaları topluyorlarrgerçi toplamada 8 yumurta çıktı:)zaten bize bi tane kaliteli bi yumooşş lasımmm:))))))
kızlar merhabalar bende uzun protokoldeyim aklınız uzun ve kısa ile karışmış okuduklarıma göre bence çok araştırmayın drunuza güvenin sizin için ne iyiyse onu uyguluyodur.hayırlısı hangisi ise onu yapsınlar vesile hepsi yarın sabah usg ve kan tahlili vercem bakalım ne durumdalar ?
inşallah canım inşallah evet benim ilk deneme birde 35 yaşın altında olduğum için tek emriyo transfer olucak.hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun hayırlı değilsede hayırlı kılsın rabbimde nasip etsin.aminnnn
canım sen testinimi bekliyosun...
adetının 2. gunumu? bakalım nasıl geceeck
bende beklıorum adetımı bugun yarın
usg ye bakılacak vede kan tahlılı verılecek
benıde haberdar et merak ettım
ya uf adetlıyken nasıl bakıolar yaw
adetının 2. gunumu? bakalım nasıl geceeck
bende beklıorum adetımı bugun yarın
usg ye bakılacak vede kan tahlılı verılecek
benıde haberdar et merak ettım
ya uf adetlıyken nasıl bakıolar yaw
esracım senin durumun nedir ben tam anlayamadım?rahim filmi çekilmedimi senin neye göre tüp bebek deniosunuz?mesela ben geçen ay kontrole gittiim adetimin ikinci günü ultrasonla baktılar alttan, bi sürü kan verdim eşimde sperm örneği verdi rahim filmi için bi hafta sonraya gün verdi çekildim,sonucunda eşimin sperm sayısıı yetersiz oldğundan tüp bebek dediler.bu ayki raglimdede tedavim baladı.kısaca benim öyküm böle ama senin yazdıklarından ne aşamadasın anlayamadım?ondan sorum canımopuyorumnanaktan
evett canımmopuyorumnanaktandün transferim olduu:)16 ekime şafak sayıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?