Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

zaten degmese o kanlı hallen asla kımsenın karsısına cıkamazdım :))))))
rabbım herkesın emeklerının karsılıgını hayırlıısylan vermeyı nasp etsın
cok zor bır surec gercekten

hayırlısı canım
allhım herkesın evnı bebeklen doldursun ınşşşşş:sm_cool::sm_cool:

zaten degmese o kanlı hallen asla kımsenın karsısına cıkamazdım :))))))
rabbım herkesın emeklerının karsılıgını hayırlıısylan vermeyı nasp etsın
cok zor bır surec gercekten

sizde sorun ne canım ilk denemenmi olcak seninde ?

:))))))))))))))))))
benım ıcım kıpır kıpr yha neden bılmıorum cok heyacnlıyım

yaa ne güzel bende aşılama oldum takip yaptırdım inan onlarda daha heyecanlı ve stresliydim kendime hayret ediyorum şimdi niye bu kadar sakinim diye alıştım heralde

yaa ne güzel bende aşılama oldum takip yaptırdım inan onlarda daha heyecanlı ve stresliydim kendime hayret ediyorum şimdi niye bu kadar sakinim diye alıştım heralde

asılmaa yaptıracak kadar yuksek deıl yoksa deneyecektık
5 mılyon altında en son 2mılyondu ama canlı sayısı 400 bındı (((((

sınucu ne olursa olsun ben allhın sanslı kuluyum
2. ayımda ogrendım esımde sorun oldugunu
2 yıl sonra yapacaktık tup bebegı maddı ımkanlardan dolayı
ama allh bana rızk kapısı actı 2 ay sonra yapacaksın dedı
tam bır yuru ya kulum oldu bızımkısı....
bınlerce ınsan var durumunu acıklamadan bu sıkıntıyı senelerce ceken
vede parasızlıktan dolayı yaptıramayan
bınlerce kez sukur ler olsun dıorummmmm

asılmaa yaptıracak kadar yuksek deıl yoksa deneyecektık
5 mılyon altında en son 2mılyondu ama canlı sayısı 400 bındı (((((

bizimkinin değerleri çok tutarsız yani 27 milyon 15 milyon olan testleride var ama 5 milyon altında olan testleride var.düşün aşılama olcağım ay aşılamaya uygun dedi dr 15 milyon çıktı aşılama günü 4 milyon çıktı dr direk tüpe gönderdi :) strese bağlıda olabilir dedi varikosel ameliyatı oldu tam tersi düştü değerimiz artmadı.

canım şimdi anladımopuyorumnanaktanbildiğim kadarıyla sulu ultrason rahim filmi yerine de geçiomuşzemuszemusbenim doktorum uzun kısa bişi demedi iğnelere başlar gidişata göre devam tamam deriz dedi:ecrin_bebek:bende 22 eylül de reglimin ilk günü gittim muayene oldum ve iğnelerim o gün başladı.8 gün menagon kullandım ilk ikisi 4 toz bi su diğerleri 3 toz bi su şeklinde.bi kaç gün arayla kontrol ettiler geçen çarşamba son menagonumu ve koldan bi aşı var yada göbekten oluosun onu vurdurdu(ondan 3 tane vuruldu toplamda)perşembede çatlatma iğnesi oldum cmt yumurta toplandı pzt transfer olduopuyorumnanaktanben sürecin uzamamasından memnunum şahsenkaydirigubbakcemile2 çünkü daha fazla stres yapabilirdi bendeama yumurta toplama sonrası sıkıntılarım çok oldu bu gün daha iyiyim ama bünyem zayıf herhalde genelde çok zorlanmıolar:)şimdilik beklemedeyimopuyorumnanaktanama bence uzun kısa ona bakmamalısın en önemlisi doktoruna güven ve senin bünyene göre tedaviyi uygulaması herkesin bünyesi farklı çünküopuyorumnanaktan

kac yıllık evlısınkı degerlerınız gusel yanı bnce
tupluk durumunuz yok dıe dusunuyorum
bnecede sıtrese baglı

ya ben şuna inanıyorum esra insan istedimi herşeyi başarır.hani maddiyatım yok yapamıyoruzu kabul etmiyorum bahane olarak benimde yok borcum var hatta ama özelde yaptırmıyorum devlet hastanesinde yaptırıyorum.çok fazla prosüdürleri var ama yılmadım.hayırlısı herkes için mücadelemizi veriyoruz takdir Allah ın...

sulu ultrasyonlan rahım fılmı aynı sey deıl tuplerı gostermıormus sulu ultrasyon...
ya bu merkezde kesın ıstıyorlar bana gorusmeye gıttgımde adet bıtımı gelıp cekıleceksın dediler
heralde hasta doktoru sonradan suclamasın dıemı böle bişi yapıolar bılmıorum artık
ben 25 26 gunde adet oluyorum dıger adetım ekımın sonunda olur
bayramı bulur galıba benım surec...kasımın basında ılaclara baslasam offfffff

bende ozelde yaptırmıorum
ozle benden sadece tup ıcın 6 ıstedı
gıdecegım yer ıle oturdugum yer arasında 2.5 saat var zaten gıt gel benım 1 mılayrım gıdecek zaten
rabbım ol dedıkten sonra ozel deıl sama gıtsen bossssssss
ben ınanmıorum yok merkez ıı deıl bılmem ne falan fılan olayıa

kac yıllık evlısınkı degerlerınız gusel yanı bnce
tupluk durumunuz yok dıe dusunuyorum
bnecede sıtrese baglı

canım 3 yılımız doldu.bizimkinde morfoloji hareket sorunuda var ben bi kere hamile kaldım gelişmedi dr bana şekil bozukluğu olduğu için tekrar gelişmez dedi gebelik olursa o yüzden micro enjeksiyon dedi.ayrıca sperm sayısı 10 milyon altında olunca direk tüpe gönderiyolar bizim 5 milyon altında 3 tane testi var en sonki testimiz 3.9 milyon

ya guzelım sımdıkı sartlarlan gercekten yaptıramaynalrın sayısı cok yuksek
dusunsene turkıyenın genelıne bakılırsa bır ınsanın aldıgı maaş 600 700 taş çatlasa 850
ev kırasımı versın kendı ıhtıyaclarınımı karsılasın elektırık suyumu odesın
helede sıgortası yoksa nasıl yaptıracak......
sunu hıc bır zamn unutma sende olmadımı kımsede bulamazsın

hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelım
:1hug:

esram ben sana anlatsam inan nasıl yaptırıyon diye şok olursun yaşadıklarımı bir bilsen bi gün anlatırım.ben şimdi çıkmak zorundayım çalışıyorum mesai bitti canım yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…