- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
esram ben sana anlatsam inan nasıl yaptırıyon diye şok olursun yaşadıklarımı bir bilsen bi gün anlatırım.ben şimdi çıkmak zorundayım çalışıyorum mesai bitti canım yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar...
sperm azlıgı dıe yazmıstım sımdı ama ....
evet canım ılk denemem ınş son denemem olur
:teytey:
ınş canımbnmde ılk denemm olcak cnm ınsallh herkesın golune gore olsn hersey...
arkadaşlar merhaba..beni de aranıza alır mısınız?
bugün tedaviye başladık hayırlısıyla..
rabbim hepimizin yardımcıs olsun inşşş
sağolasın canım...
allah hepimizin yüzünü güldürsün inşşş
Canım hayırlı olsun öncelikle.. Herşeyi Dr. una sorabilirsin hatta sormalısın. Yumurta toplama işlemi genel anestesi ile oluyor. yaklaşık 15-20 dk. uyutuyorlar. Yani birşey hissetmiyorsun. Sonrasında bir ağrın olursa ağrı kesici iğne yapıyorlar ve sonrasında doktorun önereceği bir ilaç alabilirsin. Benim ağrım oldu ama ilaca gerek duymadan atlattım. Bende hafif şişlik oldu, gaz sancısı gibi batmalar oldu ve geçti çok şükür. Transfer de yaklaşık 3 ila 5 gün arasında olur.
Bana da dua et cnm..
kızlar biliyosunuz ben tedaviye başlayalı 1 hafta oldu..dün akşam yine ultrasona girdim..doktor 10 taneden fazla yumurtan var dedi..ve 20 mm 19 mm bu ölçülerdeymiş 5 yada 6 tanesi..sizce nasıl bunlar iyimi ....yoksa topladıktan sonramı belli olur iyi yada kötü olduğu...
tedaviye başlamama 1 hafta olmasına rağmen dün gece çatlatma iğnesini vuruldum..yarın sabah 9 da hastanede olmam gerekiyormuş..heralde yumurtaları tolicaklar öyle değilmi...
kızlar sancılımı oluyo bu işlem..benim ilk denemem..orda kalmam filan gerekmiyor dimi..yarın yumurtalar toplanırsa transferi ne zaman olurum sizce...çok heyecanlıyım...ve çok korkuyorummmm
((((
yumurta olmadığı için adet olamıyorum.İlaç kullanıyorum adet olmak için.Adet olunca başlanacak canım
canım oncelıkle ısın gucun rast gelsın
korkuyu bır kenara at vede melegıne ulasmak ıcın az kaldıgını dusun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?