Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bnde sana anlatsam sok olursun :))))))))))
neyse rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
hayırlısı olsun ınşşşşşşşşşşş

arkadaşlar merhaba..beni de aranıza alır mısınız?
bugün tedaviye başladık hayırlısıyla..
rabbim hepimizin yardımcıs olsun inşşş

arkadaşlar merhaba..beni de aranıza alır mısınız?
bugün tedaviye başladık hayırlısıyla..
rabbim hepimizin yardımcıs olsun inşşş

canım tabıkı aramıza alırız :)
tedavın hayırlara vesıle olsun ınş
gusel haberlerını alırız ınşşşşşşş

kızlar biliyosunuz ben tedaviye başlayalı 1 hafta oldu..dün akşam yine ultrasona girdim..doktor 10 taneden fazla yumurtan var dedi..ve 20 mm 19 mm bu ölçülerdeymiş 5 yada 6 tanesi..sizce nasıl bunlar iyimi ....yoksa topladıktan sonramı belli olur iyi yada kötü olduğu...
tedaviye başlamama 1 hafta olmasına rağmen dün gece çatlatma iğnesini vuruldum..yarın sabah 9 da hastanede olmam gerekiyormuş..heralde yumurtaları tolicaklar öyle değilmi...
kızlar sancılımı oluyo bu işlem..benim ilk denemem..orda kalmam filan gerekmiyor dimi..yarın yumurtalar toplanırsa transferi ne zaman olurum sizce...çok heyecanlıyım...ve çok korkuyorummmm
((((

Canım hayırlı olsun öncelikle.. Herşeyi Dr. una sorabilirsin hatta sormalısın. Yumurta toplama işlemi genel anestesi ile oluyor. yaklaşık 15-20 dk. uyutuyorlar. Yani birşey hissetmiyorsun. Sonrasında bir ağrın olursa ağrı kesici iğne yapıyorlar ve sonrasında doktorun önereceği bir ilaç alabilirsin. Benim ağrım oldu ama ilaca gerek duymadan atlattım. Bende hafif şişlik oldu, gaz sancısı gibi batmalar oldu ve geçti çok şükür. Transfer de yaklaşık 3 ila 5 gün arasında olur.
Bana da dua et cnm..

canım tabi ki sonuna kadar ama hayal kırıklığıı yaşıyor insan yumurta yokmuş amh değeri çok düşük

yumurta olmadığı için adet olamıyorum.İlaç kullanıyorum adet olmak için.Adet olunca başlanacak canım

sağol bitanem..seninde hayırlı olsun..sende kaç yumurta toplandı..kaçı döllendi..galiba yumurtaların boş olma ihtimalleride var öyle değilmi....sana kaç transfer yapıldı
Allah hepimizin yardımcısı olsun..işallah buraya iyi haberlerimizi yazarız...

canım oncelıkle ısın gucun rast gelsın
korkuyu bır kenara at vede melegıne ulasmak ıcın az kaldıgını dusun .....

ya ben heyecandan ölcem ...sakin olmaya çalışıyorum olamaıyorum kafam karmakarışık..şu ana kadar herşey çok güzel gitti...bu yüzden hep umutlandım..işallah rabbim bizlere hayal kırıklığı yaşatmaz..
çokta gerginim aslında..tedavimin 1 hafta sürmeside endişelendirmeye başladı şimdi beni...çoğu kişilerin 1 ay sürüyo 2 ay sürüyo en az 20 gün filan..acaba gerçekten baştan savmamı yapıyolar....yarın ne yaşayacağımı bilmiyorum....yanımda çamaşır filan götürmeme gerek varmı..
hemen göndericeklermi acaba...ben işyerinden sadece yarın için izin alıcam...fazla kalmayacağımı düşünerek...

işallah yumurtalar döllenir allahım işallah...Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...hepimizin kucağı bebişle dolsun..hepimiz annelik duygusunu tadalım işallah ve hayırlı evlatlarımız olsun..işallah allahım işallahhh

canım oncelıkle ısın gucun rast gelsın
korkuyu bır kenara at vede melegıne ulasmak ıcın az kaldıgını dusun .....

evet canım haklısın...ama bir türlü aklımdan çıkmıyor..şu anda iş yerindeyim ve sabahtan beri hiç iş yapmadım..çok heyecanlıyım..ellerim buz gibi oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…