gecen gun gızem konustu burda ben acmıstım ama gırmıorum pek artık dedi ne olay oldu bılmıorum artık olay gectı dıe yazdı...actıgı formdan cok bılgıler edınıoruz ona bınlerce kez teskkur ederız bu tesekkuru hak eden kısıyıde gene formunda gormek ıstıyoruz acıkcası.........
yaaaaaaaaaaa evet acalım yenı lıste
kızlar benim malesef olmadı daha teste gerek kalmadan adet oldum bugün nasip değilmiş demekki artık 2. denemeye kaldı işimiz...
AÇALIM
AÇLIMalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis KİMLER TEDAVİDE KİMLER HAMİŞ :CüvCüv::CüvCüv:
KİMLER BU SAVAŞI KAZANMIŞ BİLELİM:lepi::lepi::lepi:
eEşim görüşmüş
Yarın Smyrna Art T.B.Merkezine gidiyorum kızlar
hızlı bir maratona başlıyoruzzzzzzz
gecen gun gızem konustu burda ben acmıstım ama gırmıorum pek artık dedi ne olay oldu bılmıorum artık olay gectı dıe yazdı...actıgı formdan cok bılgıler edınıoruz ona bınlerce kez teskkur ederız bu tesekkuru hak eden kısıyıde gene formunda gormek ıstıyoruz acıkcası.........
Selam kızlar benim 1. denemem nisanda yarım kaldı.Ekimde 2.denememe başlayamadık.Acil bel fıtıl ameliyatı oldum.Kısmetse Şubat gibi 2.denememi Adana Seyhan Başkentte yaptıracağım.Bende varım.Hemen başlıyacaklara kolay gelsin.
gızem hosgeldın her topıkte öle ınsanlarlan karsılasıoruz aldırmamk lazım
derıncıgım ne oldu hemen yaz merakta bekletme
Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum bende şuan 2.tüp bebek tedavisine başladım kısmetse 10 gün sonra yumurtalarım toplanacak ilki 5 ay önceydi ve gebelik hiç oluşmadı çok zor bir süreç allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah
AÇALIM
AÇLIMalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis KİMLER TEDAVİDE KİMLER HAMİŞ :CüvCüv::CüvCüv:
KİMLER BU SAVAŞI KAZANMIŞ BİLELİM:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?