Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım evet birşeyler yaşandı geçmişte kaldı
evet biz onlrınsa yesinde çok güzel dertleşiyoruz

yaaaaaaaaaaa evet acalım yenı lıste

AÇALIM
AÇLIMalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis KİMLER TEDAVİDE KİMLER HAMİŞ :CüvCüv::CüvCüv:
KİMLER BU SAVAŞI KAZANMIŞ BİLELİM:lepi::lepi::lepi:

kızlar benim malesef olmadı daha teste gerek kalmadan adet oldum bugün nasip değilmiş demekki artık 2. denemeye kaldı işimiz...

canım benimHayırlıısı böyleymiş diyelimbenimde ilk denemem başarısız oldu ne yazık ki inşallahh Rabbim bir daha kine hayırlısıyla nasip ederropuyorumnanaktan

AÇALIM
AÇLIMalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis KİMLER TEDAVİDE KİMLER HAMİŞ :CüvCüv::CüvCüv:

kım acıor

ben kasım ayı yyolcusuyum
tedavım seyhan adana baskentte olacak

Yaaaaaa kızlar ne oluyor
dün çok yoğundum sabahtan sonra giremedim uçmuş gitmişsiniz yavvvvvv
ben dün adet oldum Smyrna ilegörüşüp gideceğiz bir-iki güne iğnelere başlayacağız

beni de ekleyin listeye kim yazıyor ne yazıyorrrrrrr

laledevrindenim izmir smyrna art tüp bebek merkezi 1.deneme tedavi aşamasında

olmuş mu beni de ekleyinnnnn

slm kızlar
kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Kısmet olursa Ocak Şubat aylarında bende tüpe başlıyacağım.Hepinize kolay gelsin.Yeter ,esra8 ....selam kızlar.

eEşim görüşmüş
Yarın Smyrna Art T.B.Merkezine gidiyorum kızlar
hızlı bir maratona başlıyoruzzzzzzz

Son düzenleme:
eEşim görüşmüş
Yarın Smyrna Art T.B.Merkezine gidiyorum kızlar
hızlı bir maratona başlıyoruzzzzzzz

Haydii laleeee haydii laleee haydiiiii Tam zamanııı tam zamanıı şimdiiikaydirigubbakcemile5Hadi canım benimmmm güsel haberlerini alalım işallahhh:)

Yeterr esraaa e açalım birimis listeyi:))

Ekim Ayıı Vaziyettt Listesiiii:)))))kaydirigubbakcemile2

*Derin2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek.

*Esra8: Kasım Tüp 1. deneme Adana Seyhan Başkent Hastanesinde

*Laledevrindenim: 27 Ekim Tüp 1. Deneme İzmir smyrna art Tüp bebek merkezi

Evett başka kimlerr varrrrrrropuyorumnanaktan

Kızlarrr:)günaydınlar hepinizzeee tünaydınlarrropuyorumnanaktan

Topicimizde artık bir listemiz var ve tüp bgebek konulu topicler içinde en genel topic Tüp bebekte kaç kişiyiz topiciği.Bu topiği daha aktif hale getirebiliriz.Neticede benimde kullandığım 2010 da tüp yaptıracaklar,2010 eylül ekim topicleri süreli gibi ama en geneli bu topic.yeni gelen arkadaşlarda eminim benimde yaptığım gibi ilk buraya bakıyorlar sonra hareket olmayınca başka yerlere kayıyorlarr:)bu konuda görüş ve fikirlerimiizii konuşalımm arkadaşlarVe inşallah sevinçlerimiziii paylaşalım artıkk hüznüü değiillllllkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar benim 1. denemem nisanda yarım kaldı.Ekimde 2.denememe başlayamadık.Acil bel fıtıl ameliyatı oldum.Kısmetse Şubat gibi 2.denememi Adana Seyhan Başkentte yaptıracağım.Bende varım.Hemen başlıyacaklara kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar
tekrar kendimi hatırlarmama gerek var sanırım
ben bu topiği icat eden kişiyim hahahha
yani gizem_im
ilk sayfadaki listeyi değiştirmeyi çok isterdim ama maalesef üyeliğim iptal edildi
bu topiğin hepinize şans getirmesi dileğiyle
sizleri çiderdeki topiğimede beklerim

tşk edicek bidurum yok cnm bnm
hepimizin derdi ortak ne yapalım
allah yardımcımız olsun
başka bir forumda bilgiler vermeye sohbet etmeye devam ediyorum
sizleri orada görmeyi çok isterim

Merhaba Arkadaşlar

Uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum bende şuan 2.tüp bebek tedavisine başladım kısmetse 10 gün sonra yumurtalarım toplanacak ilki 5 ay önceydi ve gebelik hiç oluşmadı çok zor bir süreç allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

Kademii canım hayırlı olsun tedavinnn:))))hemen ekliyorum listeyee topicimiss şeenlensinnnnopuyorumnanaktan

Ekim Ayıı Vaziyettt Listesiiii:)))))kaydirigubbakcemile2

*Derin2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek.-BEKLEMEDE

*Esra8: Kasım Tüp 1. deneme Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*Laledevrindenim: 27 Ekim Tüp 1. Deneme İzmir smyrna art- Yarın BAŞLIYOR

*Kademi: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

Evett başka kimlerr varrrrrrropuyorumnanaktan[/QUOTE]

Canancımm hayırlı olsun tedavinnnnopuyorumnanaktancanım senide listemize ekleyelim miiilumunekankayizsmileAma tümmm detayları isteriz ona göree:)))hangi hastane bilgi verirsen ekleyeyim canımopuyorumnanaktanHoşgeldinnsengözlerimebaksanab

AÇALIM

YETTEEERRR:)kızz açtım listeyi hade son durumu bildir bakim.tedavi ne zaman düşünüyosun nerde hemen ekleyeyim seniiiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…