Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım şu bir gerçek ki çok meşakatli bir iş ve çalışıyorum çalışırken tedavi olmak sürekli izin almak çok kötü bir şey. Ben 6 yıllık evliyim 29 yaşındayım ve son 2 yıldan beri tedavi görüyoruz. Bende sorun beynimin yumurtalara komut vermemesi hastalığımın ismi hipo hipo diye biliniyor. Ama malesef eşimde de sorun çıktı ve sperm değerleri oldukça düşüktü. Geçen yıl bir aşılamadan sonra eşim varikosel ameliyatı oldu.4 ay bekledikten sonra istanbul zeytinburnu semiha şahir doğum evinde tedavi görüyorum bu arada tüp bebek tedavisi başladı. Zorlu bir süreçten sonra 12.günde hastaneye gittim büyük bir heyecanla ( bu arada 6.günden başlayıp 5 gün boyunca evde gebelik testi yaptım hepsi negatifti) belki vardır diye gittim sonuç malesef hayal kırıklığı. Şimdi tedaviye yine başladım. 23 Gün ginera kullandım 11 günden beri decapepty kullanıyorum bugün hastaneye gittim adetin 2.günüydü yarın diğer iğnelere başlıyorum kısmetse bayramdan önce transfer olacak büyük bir ümitle bekliyorum.

Ekim Ayıı Vaziyettt Listesiiii:)))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek.-BEKLEMEDE:ecrin_bebek:

*ESRE8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE:ecrin_bebek:

*LALEDEVRİNDENİM: 27 Ekim Tüp İzmir smyrna art-Yarın BAŞLIYOR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE:ecrin_bebek:

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. -TEDAVİDE

Evett başka kimlerr varrrrrrr[/QUOTE]

Canım ya o kadar haklısın kiçalışan arkadaşlarımızın işi zorbenim kendi işim olduğundan istediğim kadar yattım ve halada canım istediğinde gidiyorum bu büyük avantaj:)Benimde eşimde sperm sayısı 1 milyon.başka bi sıkıntımız yok.ilk tüp denememi ist erdem hastanesinde yaptırdım.5 ekimde transferim oldu 16 ekimde negatifimi aldım:gitme:şimdi merkezim bekleme sürecinde boş geçmeyelim diye kasımda aşılama deneyecek:)ücretsiz yapacaklarkaydirigubbakcemile3bence benden ve sorularımdan bi daha tüp yapmadan kurtulmak için bu yolu seçtilertabi %8 lik bi ihtimal çok düşük ama boş geçmeyeyim diye yapıcam.olmadı aralık tüp deneyeceğimkaydirigubbakcemile2Ben ağustosda öğrendim durumumuzu 5 yıllık evliyim ama daha yeni çocuk düşünmüştük.hadi tam bi bakılalım nasılız derken bu durumu öğrendikakannehirbi kaç aydır bu sürecin içindeyim yaniRabbim hepimizi tez elden hayırlı sağlıklı evlatlarımızla kavuştursunolumunekankayizsmile

YETTEEERRR:)kızz açtım listeyi hade son durumu bildir bakim.tedavi ne zaman düşünüyosun nerde hemen ekleyeyim seniiiiiopuyorumnanaktan

CANIM BEN [. DENEMEİ YAPACAĞIM AMA BİR KAÇ AY SONRA İNŞŞŞŞŞ
ADANA SEYHAN BAŞKENTTE YAPACAĞIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞ/COLOR]

[/QUOTE]

BENİDE EKLEYİN ÜLENNNNNNNNNNNNN:lepi::lepi::lepi::lepi:

CANIM EMEĞİNE SAĞLIK
BENİDE KOYUN LİSTEYE

EKİM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))hihoyyyt

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRE8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: 27 Ekim Tüp İzmir smyrna art -Yarın BAŞLIYOR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

Evett başka kimlerr varrrrrrr[/QUOTE]

Nazarlık çok hoşuma gitti mavi mavi erkek mi olucak acaba:)))) inşallah bu sefer olacak içimde umut var tabi allah kısmet ederse

Nazarlık çok hoşuma gitti mavi mavi erkek mi olucak acaba:)))) inşallah bu sefer olacak içimde umut var tabi allah kısmet ederse

canaaaannnnnn bak şimdi yaaa Allah söylettiiiiisositosositoİnşallahhh vakti gelmiştir arkadaşımmm tedavide sebep olur hamileyiim diyee haykırışınaada tanıklık ederisss:lepi:Şeniz

esracım hadi bakalım başlar başlamass tedavidee yumurtalarr toplandııı transferrr hamişşşşş diye adım adım yazacaz listemize işallahh

[/QUOTE]

Teşekkürler .Canım hepimize kolay gelsin.Başlayanlara ve başlıyacaklara hayırlaklinialirimsmileara vesile olması dileğiyle

KızlarrrrrrrolumunekankayizsmileListemiz yavaaaşş yavaaşşş oluşuyoorrrkaydirigubbakcemile2Boş bırakmayalım topicimisiiiiiiiiaklinialirimsmileLALEEE yarın başlada hemencek tedavide yapalım durumunuuuuopuyorumnanaktan
canlarrrr gelişmeleri paylaşıyorusss:)hayatı paylaşıyoruusss:)))tüm sevinçlerimisiii hüzünlerimiziii kararsızlıklarımızıııı tükenmişliklerimizii bizi bizden başka anlayacakkk kimsee yokkkkolumunekankayizsmileherkeşe iyi gecelerrrrrlaelaelaelaelae

benide alın aranıza kızlar!!!!!! bnde bugün saat 11 de gidiyorum hiperezkopi için smyrna art hastanesine nasıl geçeçek bilmiyorum biraz endişeliyim hakkımda hayırlısı olsun:teytey:

EKİM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRE8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: 27 Ekim Tüp İzmir smyrna art -Yarın BAŞLIYOR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

Evett başka kimlerr varrrrrrr

Kızlarrr günayyydınnnnnnnnnnnn:)herkesleree harika bir gün diliyorummm:)babycim yazdım listeyeeehaydi bismillaaahhhhh

Laleee kız başlaman gerekti bugün.sen başladım de de hemen durumunu tedavide olarak değitireyim listeyiiiikaydirigubbakcemile5

bu arada laleee babyyy aynı hastenedesinizzz ikinizde bugün başlıyorsunuzzz:lepi:karşılaşırsınısss belkimdeeopuyorumnanaktan

evet kızlar tedavide kiler anlatın bakalım neler oluyokeyifler nasılbekleyenlerrr neler yapılıyor bu aradaa:=:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…