evet canım şu bir gerçek ki çok meşakatli bir iş ve çalışıyorum çalışırken tedavi olmak sürekli izin almak çok kötü bir şey. Ben 6 yıllık evliyim 29 yaşındayım ve son 2 yıldan beri tedavi görüyoruz. Bende sorun beynimin yumurtalara komut vermemesi hastalığımın ismi hipo hipo diye biliniyor. Ama malesef eşimde de sorun çıktı ve sperm değerleri oldukça düşüktü. Geçen yıl bir aşılamadan sonra eşim varikosel ameliyatı oldu.4 ay bekledikten sonra istanbul zeytinburnu semiha şahir doğum evinde tedavi görüyorum bu arada tüp bebek tedavisi başladı. Zorlu bir süreçten sonra 12.günde hastaneye gittim büyük bir heyecanla ( bu arada 6.günden başlayıp 5 gün boyunca evde gebelik testi yaptım hepsi negatifti) belki vardır diye gittim sonuç malesef hayal kırıklığı. Şimdi tedaviye yine başladım. 23 Gün ginera kullandım 11 günden beri decapepty kullanıyorum bugün hastaneye gittim adetin 2.günüydü yarın diğer iğnelere başlıyorum kısmetse bayramdan önce transfer olacak büyük bir ümitle bekliyorum.
amin allah isteyen herkese evlat versin
YETTEEERRR:)kızz açtım listeyi hade son durumu bildir bakim.tedavi ne zaman düşünüyosun nerde hemen ekleyeyim seniiiiiopuyorumnanaktan
[/QUOTE]Ekim Ayıı Vaziyettt Listesiiii:)))))
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek.-BEKLEMEDE:ecrin_bebek:
*ESRE8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE:ecrin_bebek:
*LALEDEVRİNDENİM: 27 Ekim Tüp İzmir smyrna art-Yarın BAŞLIYOR
*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE:ecrin_bebek:
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. -TEDAVİDE
Evett başka kimlerr varrrrrrr
Nazarlık çok hoşuma gitti mavi mavi erkek mi olucak acaba:)))) inşallah bu sefer olacak içimde umut var tabi allah kısmet ederse
Kademii canım hayırlı olsun tedavinnn:))))hemen ekliyorum listeyee topicimiss şeenlensinnnnopuyorumnanaktan
[/QUOTE]EKİM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))hihoyyyt
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE
*ESRE8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM: 27 Ekim Tüp İzmir smyrna art -Yarın BAŞLIYOR
*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. -TEDAVİDE
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
Evett başka kimlerr varrrrrrr
KızlarrrrrrrolumunekankayizsmileListemiz yavaaaşş yavaaşşş oluşuyoorrrkaydirigubbakcemile2Boş bırakmayalım topicimisiiiiiiiiaklinialirimsmileLALEEE yarın başlada hemencek tedavide yapalım durumunuuuuopuyorumnanaktan
canlarrrr gelişmeleri paylaşıyorusss:)hayatı paylaşıyoruusss:)))tüm sevinçlerimisiii hüzünlerimiziii kararsızlıklarımızıııı tükenmişliklerimizii bizi bizden başka anlayacakkk kimsee yokkkkolumunekankayizsmileherkeşe iyi gecelerrrrrlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?