Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Arzuu haydii hayırlısı bekliyoruzz haberleriniii:))))))

Bilgemm nasılsıın yaww

laleeecannnn haydiiii maşallahhh yüzdüün yüzdüünn:)Rabbiim yar ve yardımcın olsunnn:)

tüm bekleyenler,,tedavi olanlarrr:)Rabbim hepimizin kucaklarını doldurrsun işallahh:))

KIzcanlaarrr benim salı ki görüşmemden sonra toktorum önümüzde ki ay ücretsiz bi aşılama deneyeceklerdüşük ihtimalde olsa belkim tutarda benden kurtulurlar benden diyee heralldeeeAşılam ayaptıranlar ne menem bişidir bilen var mıııı???nasııı yapıolarrr

selam arkadaşlar benide aranıza alın dün adetimin 3. günü doktorla randevumuz vardı eşimle gittik ve tahliller yapıldı biz aşılama istiyorduk ama çıkan sonuçlarla aşılama ile çocuk sahibi olamayacağımız söylendi ve tüp bebek dedi doktorumuz benim ulturoson ve kan tahlillerim çok güzel çıktı yaşıma göre 8 tane yumurtam varmış bu arada 24 yaşındayım doktor çok iyi dedi ama aynı şey eşim için geçerli değildi onun spermleri 4 milyon çıktı ama ileri hareketli dedi yani tüp bebk için ideal dedi ama doktor bize ben size tüp bebeğin üstü olan bi işlem uygulucam dedi böylelikle %90 şansımız varmış ama benim bazı işlemlerden geçmem lazımmış daha iyi sonuç alabilmak adına bana haftaya çarşamba anestesi altında rahimimi bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayacak ve tutunmasını engelleyecek bazı zarlar varmış onları ben hiç bir şey hissetmeden halledeceklermiş yani benim vucudumu gebeliğe hazırlıcaklarmış buda başarı şansını artırıyormuş doktor öyle dedi 1 milyar tutuyormuş bu işlem ama yapmak zorunda değilmişiz ama doktor ben yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi daha iyi olur yaptırmanız açısından dedi eşimde herşey kusursuz olması için tamam dedi bunun sadece başarı oranını %90 lara taşıdığını söyledi normalde %40 veya %50 miş tüp bebk şansımız ama bu işlemleri yaptırırsak başarı oranını %90 lara taşıcakmışız bize mikro enjeksiyon tüp bebeğinüstü olan bu işlemi yapacağım dedi karar sizin dedi bizde hayırlısı olsun o zaman dedik doktorla ve başladık..hesap kitap kullanacağım ilaçlar hariç toplam 6 milyar lira ödeyeceğiz hastaneye ayrıca benim kullanmak zorunda olduğum hap ve göbekten iğnelerim varmış bunların hepsi özelmiş sigorta karşılamıyormuş ve 1,5 yani BİRBUÇUK MİLYAR tutuyormuş buda eczaneye ödeyeceğimiz para maddi açıdan çok büyük rakamlar ama yaptırmak zorundayız kayınvaldemler bize destekler onlar karşılıyo bütün masrafları o yüzden içim rahat ve olmuşken herşeyin en iyisi olsun istiyoruz onlarda bizde o yüzden hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tutar allah isteyen herkese nasip etsinn.. arkadaşlar bize söylenen fiyat çok mu fazla sizler kaça yaptırıyorsunuz?

tedavın hayırlı olsun canım bızımde durumumuz sızın gıbı ama bızım toplamda sadece 21 canlı spermımız var bnde 22 yasındayım...
bız 2.5 mılyar hastaneye 1 mılyarda ılaclara verecez

tedavın hayırlı olsun canım bızımde durumumuz sızın gıbı ama bızım toplamda sadece 21 canlı spermımız var bnde 22 yasındayım...
bız 2.5 mılyar hastaneye 1 mılyarda ılaclara verecez

saol canım seninde hayırlı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle..sizin fiyatlar uygunmuş ama bizim mikro enjeksiyonda yapılacağı için fazla tutuyo ve hastaneden hastanaye de değişiyo tabi,i bizler bebeklerimize kavuşalım da varsın para gitsin önemli değil hiç bişey anne ve baba olmaktan değerli değildir.. bebişlerimizi kucaklarımıza alınca katlanacağımız sıkıntılara değdiğini inşallah görürüzz.. ben şimdiden çok heycanlıyımm inşallah tutar doktor da çok olumlu konuştu zaten allah da yardım etti mi bu iş tamamdır. allahım ne olur bizlere yardımm et aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

işin maddı kısmını dusumek ıstemıorum suan bızımde tese ıslemımız olabılır.canım mıkroenjeksıyon spermı bulunmayanlara yapılıor sızınkı 4 mılyon neden sıze yapılıor anlamadım ben.inş tutar ılk denemde

Kızlar benide ekleyin bugün yumurta toplama işlemim yapıldı Anadolu Sağlık Merkezinde....
Pazar yada pazartesi günüde transferim olacak inşallah...
Rabbim tüm bebek isteyenlerin ve özellikle bizler gibi çaba harcayan arkadaşlarımızın yanında olsun...

Nurbencim ne güzel işinin çoğu gitti azı kaldı...benim gözümde nasışl büyüyor bir bilsen

hoşgeldin canım.bende ilk denememi yaptım tüpde ne yazık ki olmadı.bizim sorunda sperm sayısı yetersizliği.Şimdi canım bende mikroenjeksiyon yöntemi kullandım.zaten her yer artık bunu uyguluo.tek fark yumurtaya spermi enjekte edecekler.diğer türlüsü bir tüpe spermle yumurtayı koyup kendi döllenmesini beklemek.yani sana ekstra bişey yapmıolar artık her yer yapıo.benim kuzenim geçen sene yaptırdı 3 emriyo vermişlerdi yasa yoktu tabi o zaman 1 tanesi tuttu şimdi kızımız var çok şirimn.ama 10 milyara yakın para verdiler.yapılan bana yapılanın aynıydı.ama işlemleri ve ilaçları abartıp şişirdiler rakamı.ben 3.000 tlye denedim.aynı işlemler aynı ilaçlar kullanıldı.gerçi benim merkez ile aynı hastanede doktor kuzenim vardı ama olmasa da mak 3.500- 4000 olurdu.ama ortalama 4.000-7 000 arası yapılıor ben pek çok merkez araştırdım.benim doktorum işte rahim hazırlama deyip,sperm sayısı yükseltme deyip gereksiz ameliyatlar yapılabilior. araştıracaksan buna dikkat et demişti.sen güvendiysen gerisi boış.ama tüp bebekde %90 garanti diye bişey hiç duymadım canım.eskiden 3-4 emriyo veriolarda %70-80 deniliordu.kadının tutunmayı engelleyen bi sorunu yoksa.tedavinin öncelikle hayırlı olmasını dilerim.bende 24 yaşındayım bu arada:)şimdi aralıkda boş geçmeyim diye bi aşılama yaptırcam aralıkda bi deneme daha:)rabbim her isteyene muradını versin inşallaaahhhhh:)))))kaydirigubbakcemile5seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzz canımbaşarılaaarrrropuyorumnanaktan

canım benim bildiğim mikroenjeksiyon permin yumurta içine enjekte edilmesine deniyor.ve günümüzde her yerde artık bu uygulanıyor.sperm olmamasıyla hiç alakası yok.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim beni yarın transferim gerçekleşecek çok heyecanlıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim..

mehaba canım bizimkide mikro enjeksiyon oldu yarın allah nasip ederse transferim gerçekleşecek biz özel merkezde yaptırıyoruz bizim ilaçlarla beraber 6milyar buldu birde emriyolarımızı genetik teste gönderdi hocamız buda içinde fiyatın sen kaç senelik evlisin ve sigortanız yokmu...

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim beni yarın transferim gerçekleşecek çok heyecanlıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim..

hayırlıı olsuuunnolumunekankayizsmilehoşgeldin canım:)))güzel haberlerini bekliyoruzzzopuyorumnanaktan

çok saol canım senin için de hayırlı olsun walla bize doktor böyle söyledi ve biz sonuçları başka bi hastanedeki doktorada gösterdik oda sonuçlara göre başarı oranımızın çok yüksek olduğunu eşimin spermleri 4 milyon ama hareketlilik ileri derece de iyiymiş ve benim fsh olmak üzere kan tahlil sonuşlarım değerleri normal sorun yok dedi adetimin 3. günü olmasına ragmen 8 tane yumurtam olması da çok iyi bi habermiş ve zayıf olduğum için kilo problemin de yok dedi kilo da gebe kalmayı etkiliyormuş o yüzden bizim diğer kişilere göre başarı şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi ve tekrar etti %90 gebelik şansımız varmış hayırlısı olsun dedik bizde va başladık işte tedaviye

canım benim bildiğim mikroenjeksiyon permin yumurta içine enjekte edilmesine deniyor.ve günümüzde her yerde artık bu uygulanıyor.sperm olmamasıyla hiç alakası yok.

arkadaşlar doktorlar bizim gibi çiftlerin bebek hasretiyle yanıp tutuştuklarını çok iyi biliyorlar o yüzden size şunu yapıcaz ama fiyat bu kadar şu tahlil bu kadar deyip size özel deyip fiyatı geçiriyorlar birde doktorlar anladığım kadarıyla kişiden kişiye farklı fiyat veriyo bize verilen fiyat kendi adıma söyleyim çok fazla ayrıca bizim ilaçlar haplar iğneler hariç sırr benim iğneler birbuçuk milyarı buluyo eczaneye sorduğumuz da hap ayrı diyorum ayrıca eşime verdiği ilaçlarda çok pahali onlarda hariç ve ssk karşılamıyo çok şükür maddi yönden sıkıntımız yok ama insan üzülüyoo yinede çünki para kolay kazanılmıyo

bir buçuk senelik evliyim canım sigortamız var ama bizimki özel hastane ve bize yapılan tahliller ve ilaçrın hiç birini sigorta karşılamıyo zaten sigorta kaliteli olan hiç bir ilacı karşılamıyo vitamin hapını bile sigortalı olarak alamıyorsun ki

Sorma canım sormaa:gitme:Allahh kimseye dert verip derman aratmasınhele evlat hasretiyle hiç sınamasın.Benim de doktorlarım bende hiçbir sıkıntı olmadığı için neredeyse emin gibilerdi.Ama bana her zaman temkinli davranmamı olmaması durumuna hazır olmamı bunun kimine uzun kimine kısa olan bir yolculuk olduğunu söledi.emriyoloğum çok heyecanlıyken transfer anında doktorum yinde çok fokuslanmıyoruz dedi.ben cmt sonucu aldım.o gün gerçekten çok zor bir gündü ama toparlanmam çok sürmedi.ama eminim kesin olacağına fakuslansam toparlanmam daha uzun sürerdi.Tıbbında sadece seyredebildiği durumlar var.ve bu işin en önemli ayağı olan bebeğin tutunması da bu seyirlik durumlardan.ilaçlar,beslenme,dinlenme vs. tabi destekliyor bu durumu ama Rabbim ona o ruhu üflemedikten sonra trilyon döksen ne çare.biz sebeplere yapışıyoruz.Rabbim görsün çabalarımızı isteyen herkezin doldursun kucaklarını hayırlı ağlıklı evlatlarla inşallah.opuyorumnanaktanhangi merkeze gidiorsun canım?onu çok merak ettim.ben ağustosda öğrendim sperm sayısı nedeniyle çocuk sahibi olamadığımızı,21 eylülde tedavi başladı o vakitten beri bu topiclerde pek çok arkadaşla sohbetteyiz hiç senin doktorunun söylemlerini duymadım kimseden.hatta bak başka bi topicde emriyo kalitesi çok düşük %20 ihtimal dedi doktoru ve hamile şu an hattaa ikiz olabilir bugün belli olacakkolumunekankayizsmileinşallaahh hepimiiizzz kavuşuruzzz bebeişlerimizzzeeee:)))bol kaliteli yumoşların olsun cici emriyoların işallahh tez vakitte bize güzel haberler verirsin bizee bekliyoruuuzzzopuyorumnanaktan

canım tedavın hayırlı olsun transferın yarınmıs ınş melegın sana sıkı sıkı tutunur...

çok saol canımm inşallah allah hepimizin kucağını bebişlerle doldursun allah kimseye aratmasın dayanmak ve beklemek çok zor bn izmir özel smyrna tüp bebek merkezinde başladım tedaviye hayırlı olur inşallah... doktorlar her kişiye aynı şeyleri söylemiyorlar tabi onun da açıklamasını yaptı bize mesela her iki çifte sorun olanların tüp bebek yapma şanslarının %5 olduğunu söyledi ama biz farklıymışız bende sorun yok eşimin spermleri az ama hareketlilik fazla önemli olan da hareketlilikmiş bunun yanında yaşımızın 24 olmasıda benimde kilo problemimin olmaması 8 tane sağlıklı yumurtalarımın olması bizi diğer kişilerden daha şanslı yapıyormuşş doktorrr bunları söyledi ve bizde önce giren diğer kişilerlede görüştüm onlara daha farklı söylemiş bize %90 başarılı oluruz derken diğerlerine %40 ve %60 arasında şansları olduğunu söylemiş demekki doktor herkesin tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapıyo yani kafadan söylemiyo bize %90 dedi ama %100 demedi yani kişinin tahlil sonucu ve fiziği de çok önemli tüp bebek işlemi için bize bunları da anlattı biz herşeyin en ince ayrıntısına kadar bize anlatılmasını istedik doktordan sağolsun oda anlattı...

Maşallah arkadaşım harika:)inşallah alıcaz güsel haberlerini.efet hareket önemli diyolar spermdee bizimde tek sorun sayı ne yazık kiiAma kalitesii hızı güsel:)))bakalımmm artık yaa biz bu kadar uğraşıyoruss Rabbimmm emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…