Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

LALEEE NERDESİİNN YAHUUUUU:)))))

BABYY HAYATIM NASILSIN SIRADA NELER VARRR:)

YETEERR CANIM BENİM SEN ŞU AN BEKLEMEDESİN YA KÜR MÜR BİŞİLER YAPIO MUSUN?NE ZAMAN BAŞLIYOSUNUZZZ:)

ESRA KEYİFLER NASIL???

EE KIZLARR YAWW ÇOK HAREKETSİZ TOPİCİMİSSS:gitme:

canım şu anda bir şey yapmıyorum
biz erkek infertilitesi ile beraber kadın infertilitesiiylede boğuşuyoruz
ben aslında kadın infertilitesi için kürler denedim ama şimdi bıraktım hepsini
yalnız bana çider derneğinden bir mail attılar (sağolsunlar her konuda çok yardımcı oluyorlar her sorunumuzla ilğileniyorlar )yumurta kalitesi artırmak için yemem gerken besinler vitamiler falan var onları deneyeceğim ama daha başlamadım

Bende şuan tedavideyim yumurta kalitesini arttırmam için ne yemem gerekiyo yardımcı olabilirmisiniz

Birkaç ay kendini biraz dinlenmeye al.bol baklagil yiyin özellikle nohut ve yeşil mercimek agırlıklı e vitamini alın a dan z ye zinc diye bir vitamin var eşinle birlikte gün aşırı onu alın .Eczanelerde yada spor magazalarında bulk denilen sporcular icin mültivitamin var toz icecek sanirim ondan 3 günde bir eşinle yapıp icin.allerji yapmıyorsa bol yumurta ve yogurt ,sogan sarımsak kullanın.C vitamini içeren meyve ve sebzelere agırlık verin.Domates hormonsuz yiyebiliyorsanız her gün birer tane yiyin. Eşine bol sütlaç yap,aşure yap birlikte yiyin. Tarcını bol olsun. Zencefil,çörekotunu kurabiye ve pogacalarda bol bol kullan.Karanfil ( 1 tane tomurcuğu ezilmiş),tarçın( çay kaşının ucu kadar) ,ıhlamur(bir çorba kaşığı) ,rezene( bir çay kaşığı ucu) çayı yapın 5 dakika demlendirin ve her gün sabah akşam birer bardak için.

Hayıt suyu bulabilirsen al ve kullan.

Kabuklu buğday bulabilirsen iki günde bir bir tatlı kaşığı bir çay tabagında onu çimlendir ve tomurcuklanınca onu salatana çig at ve karı koca yiyin. Bugday cimi çok degerlidir ve hücreleri yeniler.hiç bir şey tazesinin yerini tutmaz hapını falan aramayın.

Birkaç ay sonra bunları kullanın öyle denemeye girin.Bence tekrar denemelisin Bana da sonucunu haber verin.

Çok sevgilerimle

Sibel Tuzcu

slm canlar

yetercıgım duana yurekten bır amın dıorummmmmm

derıncıgım elhamdurıllah ıyıyım kayfımde ııı :):):):):)

Çok Teşekkür ederim canım yapabildiim kadar yapıcam inşallah bu sefer ki tüp bebek olacak.

canım iyi düşün iyi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey içinden gönlünden geçenleri nasip etsin

Canım dualarımızın kabul olsun.Vatanımız,milletimiz,bayrağımız var olsun.

esopır hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sukur

sağlıcala kucaklasın
inşşşşşşşşş:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı bıze ınşşşş

inşş canım yaa
bazan yoksa hiç anne olmayacakmıyım diye düşünüyorum
ama sonra neden olmasın diyorum
allahın mucizesi bizlerineden bulmasın diyorum
inşşşşşş iinşşşş
bir gün olacak

bugun ıcmde tuhaf bır duygu var bndede
ne sevınc ne uzuntu
tuhafım yha
hayırlısıylan bıtseydıde su tedavı baska bişi istemıorum
gecen bulente bey bızımlen agır konustu yha
esımın gozlerı doldu
sımdı 2 tane 70 lik içerim
2 paket malbora bıtırırım ustune sampanya ıcerım eve gıder gıtmez ceketımı atım esım hamıle kalır dedi
ben bır doktor olarak hos bulmadım o konusmasını
esım paramparca oldu ordakı elıf hemsırenınde gzlerı doldu
benımde doldu aglayacaktım
anadı hatalı konustugunu galıba
bana dondu keyfıne bak senden emecek sutunun rızkı varsa gelecektır evladın dedi...

canım gerçektenmi çok şaşırdım yyaaaa
neden böyle davrandı ki
ben 2 yıldan fazla oldu oraya gtmeye başlayalı hiç böyle bir şeyle karşılamadım
ama çok yanlış bir davranım
zaten tüp bebk tedavisdeki insanlar çok daha hassas oluyorlar
ayrıca erkekler (eşlerimiz)bu konuda bizden daha çok etkileniyorlar

ama keşke neden böyle söylediğini sorsaydın alındığınızıda
hatasını anlasaydı

[canım ben mersin gözde tıp ta bir dr gördüm böyle bir davranışı size ve bir tüp bebek merkezine yakışmıyor bu söyledikleriniz dedim
bizim ne kadar hassas olduğumuzu siz bile bimiyorsanız biz derdimizi kimseye anlatamayız dedim ve çıktım şimdi o dr gitmiş ama ben hala orası hakında endişeliyim ön yargı oluştu bande

bende o yuzden tuhaf oldum orası hakkında
bzıler sorunumuz oldugu ıcın oraya gıdıoruz
zaten toplasan 20 spermımız var
yanı böle umut verıcı cumleler kullanmadı
yuzde 40 sans verıorum dedi sadece
kecıboynuzuymus cart curt hıcte fayda saglamaz dedi
semınerde esra hanım gayet kıbardı
erhan beyde gusel davranıor
ama bulente beyın butun bunyesı sınırlen kaplıydı
konusma tarzı bıle enteresandı
yetercıgım orda eger ben ona ters bır sey sölesem
esım aslaaaa buraya gelmem dıyıp tedavımı yarıda bırakacaktı
baska yerede gucum yetmezzzzzz
turan cetın 6 mılyar ıstedı ankara tup bebek merkezıde pahalı balcalıyı ıstemıorum

şerefsiiz doktor bunu sölemeye hiiç hakkı yok eşlerimizde isterdi bizi anne yapmayı kader napsınlar boşunamı milyarları döküyoruz önlerine sıkıysa bizi anne yapsında görelim allah istemeyincelmaz:kötükedihüso:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…