merhaba kizlar kismetse bende tup bebek tedavisine baslayacagim.benide araniza alirsaniz sevinirim.allah hepimizin kucagini doldursun insallah hayirlisiyla.
slm kızlarr hayırlı cumalar herkeze dün test yaptırdım dondurulmuşlarla denemiştim sonucum 137.64 çıktı yarın tekrar yaptıracaz bakalım inş katlanırhayırlısı olsun rabbim herkese hayırlısını versin...
nevacımm gelmişş hooşşgelmiiiiiiiiiiiişşşşşşşşcanım benim aynen tuttumu tutar tutmazsa canı isterseee ben çok ehli keyif biriyimdir o da bana beklerse sadece keyfini beklemek bile geciktirebilir ama gelir Allahın izniyleee er ya da geçççç canım benimm durur durur dolar gözlerin...Ama geçer emin ol...akıt zehri hiç tutma kendini.inan öyle yapınca daha kolay atlatıyorsun.Çoğu bittii azıı kaldııı doktorun amerikadaydı hatırladığım kadarıyla hayatım.geldi mi?gittin mi?gitmediysennn kapppp çantanı çık gitt kıızzzzzz haber bekliyorum ne diyecek,ne önereceeekkk
esracım başladın maşallahhh haydi Allah yardımcın olsunadetimi bekliyosun şimdi nası olcek
crafty tatlım basamak basamak gidelim yahu doktor ne dedi tüp bebek yaptırmak durumundamısın bizler gibi?
İstanbullllllllllllllltatlımmmm saol güsel dileklerinee sen nasılsın ne var ne yok bakemm rotan nedirrr:)
yeterrr hoşgeldinn nerelerdesin nasılsın???
baby al kız birini hıh iyi etmişin:)muzunu yine ye ama sen ilacıda aliğneler nası gidio bakalımmm
Bernaa takılma kız her biyerimize bişi olabilior bu zamazingo ilaçlardan ama sonucu etkiler boyutu yok hiçbiriininn:):hiç bi ağrım yok diyip hamiş olandaaa varrr her yerim anaaam diyip hamiş kalandaher bünyede başka etkileri var ve hepiisiii ilaçlardaannn En güzeli hiç takma ben çok taktım hocada bana taktı sınıfta kaldım Hiççç takma tatlım hakkında hayırlısı olsun canım benim ikinci kereee hamişim diycen hepimiseeee
toanaaa sinopeee nasılsıınn tatlışlarrrrrrrrrrrçoooooooookk öpüyorum hepiniziiii
derincimmm aldımm merak etmehapımıda içiyorum meyvemide yiyorumm bunlarr da bi sorun yok ama iğnelere pek anlışamadımm ya puregon kullanıyorum ama yakıyoo iğneside acıtıyo yaparken Biraz mızmızlanıyorum ama iğnemi saatinde yapıyorumm çok şükürr canım çok tatlı olsada kıymayaa mecburumm anne olabilmem içinn inşallah çektiğim tüm sıkıntılara değer de hayırlısıyla da hamile kalırımm günler yaklaştıkçada heyecanım artıyorr sizleree bende hamileyimm demeyi çok istiyorumm inşallahh allah bunu bana söyletmeyi nasip eder:79::79:
slm kızlarr hayırlı cumalar herkeze dün test yaptırdım dondurulmuşlarla denemiştim sonucum 137.64 çıktı yarın tekrar yaptıracaz bakalım inş katlanırhayırlısı olsun rabbim herkese hayırlısını versin...
canım tedavın hayırlı olsun benımde ılk denememmerhaba kizlar kismetse bende tup bebek tedavisine baslayacagim.benide araniza alirsaniz sevinirim.allah hepimizin kucagini doldursun insallah hayirlisiyla.
babay basladınmı ıgneleretebrik ederimm canımm inşallah sonucun katlanır allahın izniylee içini ferah tutt darısı başıma inş...
gökkuşağı hoşgeldin tatlım:)Allaaahh yardımcın olsun canım benimmmmmburdan paylaşırıs tüm süreci tatlım daha kolay olacak emin olllll burda destekçilerin var ona göreeee yanındayıs herr an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?