Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm kızlarr hayırlı cumalar herkeze dün test yaptırdım dondurulmuşlarla denemiştim sonucum 137.64 çıktı yarın tekrar yaptıracaz bakalım inş katlanır hayırlısı olsun rabbim herkese hayırlısını versin...

jaluse sagol canim desteginize cok ihtiyacim var ilk denemem olacak ve cok korkuyorum ustelik hollandada yasiyorum ve dil problemim var kismetse onumuzeki ayki adetimle baslayacagiz tedaviye puregon ve orgulatron igneleri verdiler cok korkuyorum insallah yapabilirim doktorlarin yabanci olmasi beni dahada korkutuyor hayirlisi insallah allah yardimcimiz olsun hepimizin

tebrik ederimm canımm inşallah sonucun katlanır allahın izniylee içini ferah tutt darısı başıma inş...

derincimmm aldımm merak etme hapımıda içiyorum meyvemide yiyorumm bunlarr da bi sorun yok ama iğnelere pek anlışamadımm ya puregon kullanıyorum ama yakıyoo iğneside acıtıyo yaparken biraz mızmızlanıyorum ama iğnemi saatinde yapıyorumm çok şükürr canım çok tatlı olsada kıymayaa mecburumm anne olabilmem içinn inşallah çektiğim tüm sıkıntılara değer de hayırlısıyla da hamile kalırımm günler yaklaştıkçada heyecanım artıyorr sizleree bende hamileyimm demeyi çok istiyorumm inşallahh allah bunu bana söyletmeyi nasip eder:79::79:

ne diyoruzzzzzzzzzzzzz
Her-şey-be-bek-iç-in
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı olsun canım darısı bızeeeeee duanı eksık etme bızlerde
merhaba kizlar kismetse bende tup bebek tedavisine baslayacagim.benide araniza alirsaniz sevinirim.allah hepimizin kucagini doldursun insallah hayirlisiyla.
canım tedavın hayırlı olsun benımde ılk denemem
tebrik ederimm canımm inşallah sonucun katlanır allahın izniylee içini ferah tutt darısı başıma inş...
babay basladınmı ıgnelere

jaluseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemaşallahhh arkadaşımmmmmmmmAllahın izniyle katlanacakk değerindee maşalallaaaaahhhh:)çok sevindimm yaaa iki günde iki haberr dilekkk jaluseee haydiiiiii yok mu arttıraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gökkuşağı hoşgeldin tatlım:)Allaaahh yardımcın olsun canım benimmmmmburdan paylaşırıs tüm süreci tatlım daha kolay olacak emin olllllburda destekçilerin var ona göreeeeyanındayıs herr an

gökkuşağı hoşgeldin tatlım:)Allaaahh yardımcın olsun canım benimmmmmburdan paylaşırıs tüm süreci tatlım daha kolay olacak emin olllllburda destekçilerin var ona göreeeeyanındayıs herr an

canim benim cok sagol burda sizin olmaniz bana destek veriyor insallah burda birbirimizden gelecek guzel haberlerle mutlu olacagiz canim benim allah hepimizin yardimcisi olsun

selam kizlar bende araniza yeni katildim allah izin verirse bizde basladik tüp bebek tedavisine benim ilk denemem olacak 6 kez asilama yaptik olmadi her doktora gitik türkiyeye bile gitik ne esimde nede bende sorunumuz yok doktorlar zamana burakin dediler simdi ise 5 sene oldu gitigim tüp bebek merkesinde benim suyum sipermleri öldürüyormus simdiye kadar hic kimse birsey bulamadi her dra gitigimde hic birseyimizin olmadini söylediler bazi drlar yasimin kücük oldugu icinde önemsemedi simdi dayanamayip basvurdum artik burda sizinle beraberim ........ siteyi uzun zamandir takip ediyorum hekese allah kolaylik versin cok sor allah yolumuzu acik etsin ...

merhaba kızlar ben nisan ayında ilk tüp bebek tedavimle hamile kaldım ancak 16 haftalıkken kaybettim. şimdi 2. kez tedaviye başladım hayırlısı olsun hepimiz için.

kizlar birsey sorcam doktor bana puregon ve orgulatron verdi ikisinine arka arkaya yapacagim puregonu gobekten orgulatronuda bacaktan sizinkide oylemi yardim ederseniz sevinirim

Gokkusagım hosgeldın aramıza arkadasım hersey gonlunce olsun allah kucagını doldursun senınde cumle bekleyenınde ve sonunda benımde allahım mahrum etmesın hayırlı evlat nasıp etsın herbırımıze canım benım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…