Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hoşbulduk canım teşekkür ederim inşallah bu sayfadan güzel haberler eksik olmaz

yaa göbişimimi morarttım ve delik deşik oldu yaf şimdiden , napalım süzgece dönsek de yılmak yok yola devam hep beraber öle değil mi canlar

selam arkadaşlar işin çok çok acemisiyim bilgi almak istiorum bana tüp bebek nedir, nasıl yapılır, karar verildikten sonra neler yapmalıyım maddi olarak ne gerekiyor devlet desteği alınabilo mu vs vs bilgi verebilir misiniz ?
çok sağolun şimdiden

ESRACIM bizi bizden baska anlayan kimse yok herzaman dualarimizi birbirimizden esirgemiyelim arkadasim
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN.

senlen aramızda pek zamn farkı olmayacak
ben ılaclara basladım sende adetını beklıormussun
ınş gusel haberler verecezzzzzzz

günaydın kıslar nasılsınız bakayım neler olmuş neler dilek seni kutluyorum esracım tedavin hayırlı olsun bitanem
derin aşılamaya başlamış ne güselll boş durmuyorsun bi tanem allahım çabalarının karşılığiını verir inşş aşılama deyip geçme bi tanem tuttumu tutuyooooooooooo yeterki zamanı gelsinnnn
canano çok üzüldüm canım allahım sana kuvvet versin bu yol böyle bir yol düşsekte kalmayı bileceğiz
ben ilk hafta daha iyi hissediyordum kendimi ama bayram haftası çok kötü oldum hep gözlerim yaşlı durmadı gözyaşlarım sanki birisinin yasını tutar gibiyim ama iyi olcağım sende iyi olacaksın ve tekrar yola devam durmak yok
tedaviye yeni başlaya arkadaşlar hepinizin kucağını doldursun yarabbim güzel haberlerini alırız inşşş
bizlerede umut olursunuz inşşş
günaydınnnnnnnnnnnnnn

crafty
tüp bebek kadından alınan yumurtayla spermin laborutuar ortamında döllenmesiyle oluşan emriyonun tekrar kadına yerleştirilmesi
seçilen protokollere göre tedavi süresi değiişsede ortala 15-20 gün bu sürede dışardan verilen ilaçlarla yumurtalarının gelişimi sağlanır gerekli olgunluğa ulaştıklarında ise aneztezi altıda 5 dakikalık bir işlemle toplanır toplama işleminden 3-5 gün sonra oluturulan embrio transfer edilir ağrısız ve anezteziye gerek görülmeden bir işlemdir normal jinekolojik muayneden hissedilebilir bi farkı yoktur
sonra işte bekleme süresi
eğer üç yıldan daha fazla süre evliysen korunmasız bir yıldan fazla zamandır gebe kalamadıysan rapor için başvuruyorsun ve raporu aldığında yaklaşık ilaçların 1500 lirasını ve transverini devlet ödüyor
tabi özellerde transver değişebiliir ek parada ödeye bilirsin
tüp bebek formunun ilk başında alt foruma bakarsan arkadaşım bunlar çok detaylı bir şekilde anlatıllıyor ben üstün körü geçtimmm
özelde ilaçlardahil 4000-6000 lr arasında raporsuz
raporlu bu miktar yarı yarıya düşüyor
devlet hastanerinde raporlu sadece ilaç katkı payı ve ilaç farkı 1000- 1500 lr ödüyosun

nevacımm gelmişş hooşşgelmiiiiiiiiiiiişşşşşşşşcanım benim aynen tuttumu tutar tutmazsa canı isterseeeben çok ehli keyif biriyimdir o da bana beklerse sadece keyfini beklemek bile geciktirebilir ama gelir Allahın izniyleee er ya da geççççcanım benimm durur durur dolar gözlerin...Ama geçer emin ol...akıt zehri hiç tutma kendini.inan öyle yapınca daha kolay atlatıyorsun.Çoğu bittii azıı kaldııı doktorun amerikadaydı hatırladığım kadarıyla hayatım.geldi mi?gittin mi?gitmediysennn kapppp çantanı çık gitt kıızzzzzzhaber bekliyorum ne diyecek,ne önereceeekkk

esracım başladın maşallahhh haydi Allah yardımcın olsunadetimi bekliyosun şimdi nası olcek

crafty tatlım basamak basamak gidelim yahu doktor ne dedi tüp bebek yaptırmak durumundamısın bizler gibi?

İstanbullllllllllllllltatlımmmm saol güsel dileklerineesen nasılsın ne var ne yok bakemmrotan nedirrr:)

yeterrr hoşgeldinn nerelerdesin nasılsın???

baby al kız birini hıh iyi etmişin:)muzunu yine ye ama sen ilacıda aliğneler nası gidio bakalımmm

Bernaa takılma kız her biyerimize bişi olabilior bu zamazingo ilaçlardan ama sonucu etkiler boyutu yok hiçbiriininn:):hiç bi ağrım yok diyip hamiş olandaaa varrr her yerim anaaam diyip hamiş kalandaher bünyede başka etkileri var ve hepiisiii ilaçlardaannnEn güzeli hiç takma ben çok taktım hocada bana taktı sınıfta kaldımHiççç takma tatlım hakkında hayırlısı olsun canım benimikinci kereee hamişim diycen hepimiseeee

toanaaa sinopeee nasılsıınn tatlışlarrrrrrrrrrrçoooooooookk öpüyorum hepiniziiii

canlar mrhb
hayılı cumlaar herkese
sitede bakım yapılırken bir sorun oluşmuş o yüzden topiklere giremedim bir süre
ama akşam kazen bey sorunu çözdü

derincim ben aramadım diye adam aradı en son hatta bana ulaşamamış eşimi aradı
vakit kaybetmeyelim diyor sen ne zaman kendini iyi hissedersen gel diyor önümüzdeki hafta giderim histeroskopi yapacak laporoskopi sana fazla olur ve gereksiz dedi
ocak şubat gibi bi daha bi tüp patlatacağız galiba
ben nisan düşünüyordum ama şubat olacak herhalde :)

Alllaaaaaaahhhhh:)yok kuzum yok nisan misan ardışık deeneyecezz kız en az 3 tane denemeden ara vermek yok:66ocak iyidir patlattt gitsin bebeğim yaaa miiisssssssssya pzt hemen git bak deli etmee biziiiii:18:

yok DERINCIGIM adet oldum kız teyzesıııııııııı ılaclarımızı iciyooruzzzzzzz artık

Alllaaaaaaahhhhh:)yok kuzum yok nisan misan ardışık deeneyecezz kız en az 3 tane denemeden ara vermek yok:66ocak iyidir patlattt gitsin bebeğim yaaa miiisssssssssya pzt hemen git bak deli etmee biziiiii:18:
canım benim gideceğimde bekliyorum işte eşim uygun olsun beraber gideceğiz ankaraya gidiyorum ya onun için gidiş geliş biraz zor oluyor

esraaaa ohhh missss büyüsüüün minnoşlarrrr

hade nevacannnn ankaraaa ankaraaa güzeeeeel ankaraaaaa

selam kızlar içten cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
4 yıl bitti evlilikte
6 aydır bebiş için uraşıoduk, geçen ay spermiyogram yaptırdık ve sperm sayısı 7 milyon hareketli %6 çıktı. dr 2. testte böyle olursa tüp dedi. çok şükür bende hiç bir sorun yokmuş.
Benim kafama takılan biz bu süreçte hiç devlet hastanesine gitmedik, 1 yılı kanıtlamak için ne yapmam lazım ki

Canım benim vallahi rapor sürecini yetercim bilir belkim.o en eskilerimisdenn deneyimlidir duymuştur muhakkakk:)ne yazk ki özelde yaptığımdan devlet protokolünü bilemiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…