Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

babyyyyyy startı verdik haaaaa:))))bende bu gün klomene başladım 30una kadar kullanıcam ve 30 unda kontrol var:)şimdi ne kadar kullancan iğneleriii???bişi dedi mi dr?

babyyyyyy startı verdik haaaaa:))))bende bu gün klomene başladım 30una kadar kullanıcam ve 30 unda kontrol var:)şimdi ne kadar kullancan iğneleriii???bişi dedi mi dr?

canımm benimm senin içinde hayırlı olsunn inşallahh bebişine kavuşursun bu sefer pazartesiye kadar her sabah saat 11 de vurulcam pazartesi günüü tekrar aldığım puregon ve orgalutran iğneleriyle hastaneye gidicemm öyle dedilerr iğnelerii onlar hazırlıcakmış ama kaç gün vurulcağımı söylemedilerr ara ara yumurta takibine çağırcaklarmışş onlar ultrosonda bakıp yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi verip toplucaklarmışş tatlımm şimdilik bu kadar söyledilerr allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlarrr bana acil olarakk en iyi bildiğiniz ve en kalitelii folik asit markasını bilen var mıı hangii markayı önerirsinizz...

valla tatlım hepsi bir be canımmmm folbiol alıorum ben hemde 1-2 tl bişi.en iyisi diye bişi duymadım.

slm herkese..
baby, bende aynı ilaçları kullanmıştım sen istanbul damısın? hangi doktora gidiyordun?
Derin'cim sanada şimdiden bol şans diliyorum canım, inşallah herşey yolunda gider...

Esracım,allah kolaylık versın canım sonu umutlu olsun ınsallah bızde hayırlı bebıs haberlerı alalım dualarım sızınle:79:

slm herkese..
baby, bende aynı ilaçları kullanmıştım sen istanbul damısın? hangi doktora gidiyordun?
Derin'cim sanada şimdiden bol şans diliyorum canım, inşallah herşey yolunda gider...

hayır canımm izmirdeyim ben özel smyrna art tüp bebek merkezinde başladım tedaviye doktorum funda hanımm çok iyi ve işinin ehli bi doktor ben şimdilik memnunum tatlımm

valla tatlım hepsi bir be canımmmm folbiol alıorum ben hemde 1-2 tl bişi.en iyisi diye bişi duymadım.

nebiliyimm ya isimleri farklı farklı olunca teretdüt ettim işte her markanın illaki bi özelliği vardır aldım artık ezaneden folıc plus zaten tedavi olduğum merkezde aynısı söyledi ama ben belki daha iyisi varsa onu alayım dedimm

DERINCIM ben adetimi bekliyorum bende adetimi bekliyorum onumuzdeki ay basliycaz insallah Allahim rast getirsinde YUZUMUZU GULDURSUN MEVLAM

ESRACIM bizi bizden baska anlayan kimse yok herzaman dualarimizi birbirimizden esirgemiyelim arkadasim
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN.

canım ben istanbulda ivi tüp bebek merkezinde başlıyorum tedaviye.tüp bebek tedavisi olucak aşılama önermediler. eşimin sperm yetersizliği ve şekil bozukluğu var. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.dualarınız için binlerce tşk ederim. Allah hepinizden razı olsun

Ya kizlar bugun 8. gunum.. Ama kasik agrim var.. Dun sol tarafim agriyordu ve sol bacagima vuruyordu agri.. Bugunde sag kasik bolgesi agriyor ve sag bacagima vuruyor.. Normalmi.. Ilkinde hatirlamiyorum bu tur agrilarim varmiydi

canlar yaaaaa ben geldim nasılsınız
herkes iyimi

ya kizlar bugun 8. Gunum.. Ama kasik agrim var.. Dun sol tarafim agriyordu ve sol bacagima vuruyordu agri.. Bugunde sag kasik bolgesi agriyor ve sag bacagima vuruyor.. Normalmi.. ılkinde hatirlamiyorum bu tur agrilarim varmiydi

canım inşş bebişin seniledir
inşş pozitif görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…