slm kızlarrr az önce hastaneden geldimm ultrosona girip kan verdimm vee artıkk iğneleree başladımm hayırlısıylaa ilk iğnemi hastanede oldum puregon 300 ml hemşiree gösterdii ve iğneyi göbeğimden kendimm yaptımm iğne çok ince olduğu için acıtmıyorr ama ilaçç yakıyoo neysee başa gelen çekilirrpazartesi günü tekrar hastaneye gidicem aldığım iğnelelre birlikte çağırdılarr hakkımda hayırlısı olsunn allah herkesin yardımcısı olsun veee isteyen herkess bebişlerine kavuşsunn:):92::92:
babyyyyyy startı verdik haaaaa:))))bende bu gün klomene başladım 30una kadar kullanıcam ve 30 unda kontrol var:)şimdi ne kadar kullancan iğneleriii???bişi dedi mi dr?
slm herkese..
baby, bende aynı ilaçları kullanmıştım sen istanbul damısın? hangi doktora gidiyordun?
Derin'cim sanada şimdiden bol şans diliyorum canım, inşallah herşey yolunda gider...
valla tatlım hepsi bir be canımmmm folbiol alıorum ben hemde 1-2 tl bişi.en iyisi diye bişi duymadım.
ayyyycanlarıımm benimmm:)Allah razı olsun hepinizden ne güzel şeyler yazmışsınızzzz vallahiii sizden bu klüpten aldığım gücü anlatamamm bu gün ilk ilacı aldım yaaa bismillahhhh dedikkk başladık dilekkk diğer topicde yazdım ama değerin 499 olmuşş katlanmışşş Listemizin ilk HAMİŞİİİİİ Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve tamamına erdirmek nasip etsinnn
emikadcımmmm Laleciiim toanacım duygulu duygucum,yeterciiimm esracımmm istanbulumm nevammm nasılsınızz nerelerdesiniiz napıosunz bakemmmmmduyguluduygucum nerde başlıosun tedaviye canım,sorun neydi senin?
ya kizlar bugun 8. Gunum.. Ama kasik agrim var.. Dun sol tarafim agriyordu ve sol bacagima vuruyordu agri.. Bugunde sag kasik bolgesi agriyor ve sag bacagima vuruyor.. Normalmi.. ılkinde hatirlamiyorum bu tur agrilarim varmiydi
hos geldın canım rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallh bol şans diliyorum...
Hayırlısı olsun inşallah sevinçli haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?