Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlısı olsun canımm inşallahh bebişin seninledir müjdeli haberlerini bekliyoruzz kendine çok çok dikkat et test gününe kadar iş yapmaa ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun

canim arkadasim allahim yardimcimiz olsun burdada hic turk doktoru yok bende ayni dertten muzdalibim 8 sene oldu ama daha yeni alisabildim sen daha cok yenisin ama alisirsin insallah insallah bebisinle beraber canim benim bende foliumzuur kullaniyorum sadece araliktada ortasina geliyor puregon ve orgalutran kullanicam en sonda ovitrelle ve utrogestan verdiler canim yaa yumurta toplama islemi nasil geciyor anestezi vermiyorlarmis diye duydum cok korkuyorum canim seninki nasil gecti

MERABA AYNI SAATTE KULLANIYORUM GNELERIMI HA HOLLANDADA VERMIYORLAR DOGUM KONTROL HAPINI YANI BANADA VERMEDILER BURDAKI DOKTORLARDA ILGINC BENCE YA SENCE ARKADASIm?

bayb merhaba canim nasilsin nasil gidiyor.

saol tatlımm iyiyim sen nasılsın dün akşamdan beri karnım ağrıyo ara ara sancı şeklinde giriyoo sebebini bilmiyorum iğne yerlerimde acımaya başladı oyüzden biraz rahatsız ve endişeliyim acaba puregondan dolayı mı oluyo merak ediyorumm... benim gibi olan var mı herkes bu tür şeyler yaşadı mı yoksa ilk ben mi yaşıyorum yarın randevum var hastanede bakalım neler olcak gelişmeleri yazarım buraya ağrılar iyiye mi yoksa kötüye mi işaret:94:

canim hepimizin yardimcimiz olsun guzel ALLAHIM ARKADASIM KORKULACAK BIRSEY YOK YUMURTA TOPLAMADAN 1 GUN ONCESINDEN HAP VERIYOLAR SAKINLESMEK ICIN YUMURTALIK TOPARLAMAYA GITMEDEN AKSAMINA IKI TABKET ALIYOSUN BIRDE SABAHINA ALIYOSUN HAPLARINI ONDAN SONRA HASTANAEYE GIDIYON ORDA MUAYENE YE YATAR GIBI YATIYON O ARADA SANA ANESTESI GIBI BIRSEY VERIYOLAR YANI KORKMA GEVSIYON AMA BAYILMIYORSUN CANIM KORKULACAK BIRSEY YOK TABII HEYCAN LANIYON,HERSEYE RAZIYIM ARKADASIM BIR TUTSAYDI KESKE DUA EDELIM BIRBIRIMIZE
SEN KAC YASINDASIN CANIM VE HANGI SEHIRDESIN YANI SOYLEMEK ISTERSEN ARKADASIM OPUYORUM

slm canım, biz seninle hemen hemen aynı gidicez, bende ginera kullanıyorum son 2 adet kaldı, 1 haftaya kadar adet olurum herhalde. bir şey soracağım sana adetin 2. günü dra gidiliyor ya, orda alttan muayene ediyor mu adetliyken? seninde kısa protokol galiba iğnele başladığına göre. normalde kısa protokolu yumurta rezervi iyi çalışmayana yapıyorlar ama bana doktorum fark etmiyo ikisininde başarı oranı aynı, dünya standartları kısayı uyguluyo dedi, o yüzden benimde kısa olacak, yoksa yumurtalarım çok iyi çalışıyo hatta biraz fazlaymış bile. bizde sorun eşimde varikosel var. bakalım allahtan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerimize kavuşalım inşallah. (bu arada seninde ücreti kayınvaliden karşıllıyormuş, benimde öyle:) bakalım allah yüzümüzü güldürür inşallah. sana kaç embriyo transferi yapılacak canım? benim yaş 23 bana ilk bir koyalım, allah korusun olmazsa iki tane koyarız dedi, dondurulmuşun olur büyük ihtimal dedi. ikiz gebeliğin bebek içinde anne içinde olumsuzluklarından bahsetti biraz o yüzden ilkten gerek yok riske atmaya dedi. bakalım hayırlısı..

canım abbim yadımcınız olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlümüzden hgeçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım tedavidesin sanırım pegon kulanırken kasık ağrıların normaldir yumoşlarım büyüdüklri için

arkadaşalr allahım yardımcınmız olsun
yolumuz kısa ve sonu güzel osun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gönlümüzdengeçen hayatımızda olsun

ewet canım beni adetimin 3. günü çağırmışlardı ve altdan ulturosonla bakıyo doktor yumurtalıklarına ve kan tahlili yapılıyo ve sonuçlara göre değerlendirme yapıp sana hangi dozda ilaç verilmesini belirleniyoo bana puregon 300 vermişlerdi göbekten kendim yapıyorum birde orgalutran 5'li verdiler ama onu şuan kullanmıyorumm yarın hastanede söylicekler ne zaman kullanıcağımı... benimki de kısa protokol ve bende hiç sorun yok yumurtalıklarım ve hormon değerlerim çok iyi sorun eşimde hem varikosel ameliyatı oldu hemde sperm azlığı var 4 milyon spermleri o yüzden mikroenjeksiyon olucak bizimki ama kaçtane embiriyo koyucaklar bilmiyorum sormadım bile ama yarın hastaneye gittiğimde sorucam muhakkak bende 24 yaşındayımm canımm aramızda bi yaş var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeişlerimize kavuşuruzz... tatlımm başka sormak istediğin olursa seve seve yardımcı olurumm:79:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnn canımm aminnn inşallahhh allah hepimizin muradını versinn allah herkese anne baba olmayı nasip etsinnn

esracım stresten olabilir mi benimde her tedavi başlangıcında adet düzenim değişir ya erken gelir yada gelmez
takma canım kafana fitilinide bir iki gün sonra başlarsın onlar önlem amaçlı zaten :)
onlan alakası yokmus ogrendım ılaclar sokturuyormus
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaslar, nerde olursak olalim, tedavi sekli ,ilaclar nasil olursa olsun, hep ayni seyleri yasiyoruz. Allah burda okudugum tüm bayanlarin yüzünü güldürsün, 1 su damlasina can vermek icin ugrasiyoruz, allahim sen isteyen herkese yardimci ol, emeklerimizi bosa cikarma....

Kan testim 8 aralik carsamba sabah 8 de aksam 16:00 gibi sonucu ögrenicez.... ilk isim sizlere bildirmek olucak. o kadar heyecanliyim ki, bütün gün yatiyorum ama pek aliskin degilim, icim durmuyo, allahtan su igne uyutuyor da dinleniyorum. hicbirsey beni rahatsiz etmedi takii su göbekten yapilan son igneye kadar. nasil aci veriyo anlatamam, nokta nokta morluk oldu karnim

arkadaslar,bebekler tutununca mutlaka kanama oluyor mu ?

minacıgım ınş hayırlı vede gsel habrlerlen donecksın aramızaaaaaaa
herkeste olmuor o yerlesme kanaması

canım çok teşekkür ederim. mikroenjeksiyon dediğin tüp bebek değil mi canım, benim eşimde de 13 milyon çıktı en son 3 hafta önce ama klomende kullanıyo o ameliyat olmadı, o yüzden tüp bebeğe geçtik zaten ilacı nereye kadar içecek yani. yaa bu mikroenjeksiyonu daha öncede duydum tüp bebekle aynı şey değil mi?

canım soruna cevabı ben vereyeim
tüp bebk yumoşların ve spermlerin aynı yere bırakılaraka spermlerin yumoşları dölemesi bekleniyor
mikro enjeksiyonsa seçilen sprmler den en iyi olanlar bir yumoşun içine bir sperm yerleştiriliyor
yani mikro daha gelişmiş bir yöntem

anladımm canımm kötüü bişi değil demekki ohhh içim rahatladı walla saol tatlımm öpüyorumnanaktan:):)
canım bu ağrılar normal hiç takılma rahat ol allaha sığın
inşşşşş her şey güzel olsun

aminnn canımm aminnn inşallahhh allah hepimizin muradını versinn allah herkese anne baba olmayı nasip etsinnn
amin amin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
onlan alakası yokmus ogrendım ılaclar sokturuyormus

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşş esracığım inşşşşşşşşşşşş

hayır canım mutlaka kanma oluyor diye bir ey yok
ama kanması oup gebe olanlarda oluyor tabiki

biz ne diyoruz

her -şey be-bek-iç-in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…