Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

o zaman mikro olması daha mantıklı ama doktorum bana hiç bahsetmedi bundan, çünkü benimde eşimde varikosel ve şekil bozukları var. bunu mutlaka bi doktoruma sorayım. peki yumurtaları topladıktan sonra hani gelişimlerini bekliyorlarya tüp bebekte kendi kendine döllenmezse zaten yapmıyorlar, yani bunların sonucu aynı değil mi amaç yumurtaların döllenmesi hücrelere bölünmesi değil mi?? cevapladığın içinde teşekkürler canım

canım rica edrim ne demek
ama artık tüp bebk yöntemi pek fazla kulanılmıyor neredeyse bütün merkezler mikro yapıyorlar
ama dr mutlaka sor ve mokro konusunda ısrarcı ol
evet ama dölenme olması ve bölünmenin kaliteli şekilde devam etmesi

canım ilk denememizde bizde bunları bilmyorduk hatta sorular bile soramıyorduk ama
ben tam 5 mikro denmesinden sonra öğrendim bütün bunları

dilerim sen bunları öğrenmek için araştırmak için hiç sebebin olmasın
meleğin bu tedavinde gelsin
ve sen infertiliteden kurtul

tesekkürler arkadaslar, bu arada kanama olayi icimi rahatlatti. transferden sonra test süresine kadar ara ara sanci oluyo mu ? ya benim dünden beri komik sancilarim var, aniden geliyo esime diyorum bu cilginlaar bir yer bulamadilar dolanip duruyolar insallah 5. günde transfer olmasi ve asiri uyarilma olayi bana yardim eder ve bebislerimi kucagima airim, cok ilginc hep icime ikiz doguyor allahin gücüne gitmesin 1 tane saglikli eli yüzü düzgün olsun da, yeter ki bebisimiz olsun

canim rahatlattin beni cok korkuyodum ben 28 yasindayim roterdamdayim bizde esimin sper sayisi az ve hareketlilikleri cok yavasmis insallah allah yardim eder saglikli sperm bulunur cok korkuyorum

canim endiselenme rahat ol haberlerini bekliyoruz allah yardimcin olsun

amin insallah, hepimizin gönlüne göre olur, gök kusagi sen hangi asamadasin ?

merhaba canim ben adet olmayi bekliyorum canim adetimin 5.gunu insallah puregonla baslayacagim
cok heyecanliyim insallah sende burdan bize guzel haberini verirsin canim arkandanda bizler geliriz mutlu haberlerle insallah

merhaba canim ben adet olmayi bekliyorum canim adetimin 5.gunu insallah puregonla baslayacagim
cok heyecanliyim insallah sende burdan bize guzel haberini verirsin canim arkandanda bizler geliriz mutlu haberlerle insallah

amin insallah daha 11 gün var, ama gecicek insallah, sanirim ilk denemen, bende adetimin 3. günü menogon ile baslamistim. zor bir sürec, umarim hersey istedigin sekilde ilerler, yumurta toplama isleminde sakin korkma , yalniz islemden sonra bütün gün 4 litre sivi tüket 2 litre su, 2 litre bitki cayi yada meyva suyu seklinde. o zaman hic agrin olmuyor, su icmek cok yardimci oluyo, sakin su icmeyi birakma. ve yumurta toplama islemi günü evde dinlenmeni öneririm, o zaman cabuk topalarsin ve ertesi gün normal yasamina dönebilirsin

canim cok sagol dediklerini uygulayacagim evet benim ilk denemem olacak insalllah allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin

3 . 5. 9. günde kanaması olanlar var ama olacak diye bişey yok kasık ağrıların normal o kadar yumurta toplandı birde toplanmayıp kendi gelişenler var
benim sana tavsiyem kendinde belirti arama ilk üç pek kalkma ama sonra yavaştan hareketlene bilirsin ama abartmamak kaydıyla ağır iş yok eğilip kalmak yok
uzanmak çekmek itmek yok
bol bol sıvı tüket hatta al eline bir pet şişe aklına geldikçe su iç
kabız olmamak için ağır değil hafif gıdalar mümkünse hoşaf komposto
bol sebze ve meyve
gerisi allaha emanet onun da yardımıyla tutunur inşşş bebişin
bizde halay çekeriz burda tey teyyyy

tesekkür ederim canim, valla sivi tüketimim cok, ama acayipte karnim acikiyo benim karnimda sislik olustu, ve gaz ! o kadar utaniyorum ki, zaten evden cikmamaya calisiyorum.ama 2 gün önce ilk hamile pantolonunu aldiim, insallah ugur getirir. karnimda sislikten baska tarz bir pantolon yada etek giyemem mümkün degil, eger tutmazsa - ki bu ihtimali pek düsünmüyorum- 3 yada 4 ay ara verip spora dönmem lazim, vücumun mahvoldu !

tesekkür ederim canim, valla sivi tüketimim cok, ama acayipte karnim acikiyo benim karnimda sislik olustu, ve gaz ! o kadar utaniyorum ki, zaten evden cikmamaya calisiyorum.ama 2 gün önce ilk hamile pantolonunu aldiim, insallah ugur getirir. karnimda sislikten baska tarz bir pantolon yada etek giyemem mümkün degil, eger tutmazsa - ki bu ihtimali pek düsünmüyorum- 3 yada 4 ay ara verip spora dönmem lazim, vücumun mahvoldu !

Günaydın Kızlar, Face'de bir arkadaşım paylaşmış çok hoşuma gitti, sizde beğenecekmisiniz bakalım... :)

"Hayat" diyoruz,yaşamaya devam ediyoruz. Onca kırıklık,onca acı, onca hüzün yaralarımıza üfleye üfleye.. "bir şey yok"diyoruz; en çok kendimizi kandırıyoruz.....çok şey var aslında, üflemeyi bırakıp konuşmaya başlarsam bir daha asla susmaya bilirim....;öyle çok çünkü
kan kaybım, o kadar büyük kendime olan yalanım.."hayat" diyorum.susuyorum;nefesim lazım çünkü bana,yaralarıma üflüyorum.....

Kızlar günayydınnn:)ayy uçmuş gitmiş sayfalarımısss:)))minasofie arkadaşım maşallaaahhhh diyorum öncelikleee ve de inşallah HAYIRLISIYLA bize SAĞLIKLA pozitif haberini verdiğin günleer yakındırrr diyorumm:)

yeteeerr o senin hikayen mi simge yazıorda çok etkilendim ya(pöf

kızlarrr neva esra baby emikad canano istanbullll jalusee gökkuşağıııı prizeprize ve tüm arkadaşlarımm Allahh yar ve yardımcınız olsunnn:)))))hepinize kucakkk dolusu sevgiler efendiim:)keyifler nası???benim başım çok ağrıyor((2:iyi hissetmiorum kendimi yarında kontrolüm var bu gün klomenin son günüböle durumlar yarın kontrolde gidişat netleşir diye düşünüorum ne zaman olacağı falan:)kızlar biraz topluym kendimi kahvaltı edeyim hemen listeyi güncelliycemm:)yeni eklememi isteyenler bulundukları il ve merkezin adı ile hangi aşamada olduğunu yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…