canım soruna cevabı ben vereyeim
tüp bebk yumoşların ve spermlerin aynı yere bırakılaraka spermlerin yumoşları dölemesi bekleniyor
mikro enjeksiyonsa seçilen sprmler den en iyi olanlar bir yumoşun içine bir sperm yerleştiriliyor
yani mikro daha gelişmiş bir yöntem
o zaman mikro olması daha mantıklı ama doktorum bana hiç bahsetmedi bundan, çünkü benimde eşimde varikosel ve şekil bozukları var. Bunu mutlaka bi doktoruma sorayım. Peki yumurtaları topladıktan sonra hani gelişimlerini bekliyorlarya tüp bebekte kendi kendine döllenmezse zaten yapmıyorlar, yani bunların sonucu aynı değil mi amaç yumurtaların döllenmesi hücrelere bölünmesi değil mi?? Cevapladığın içinde teşekkürler canım
canim hepimizin yardimcimiz olsun guzel ALLAHIM ARKADASIM KORKULACAK BIRSEY YOK YUMURTA TOPLAMADAN 1 GUN ONCESINDEN HAP VERIYOLAR SAKINLESMEK ICIN YUMURTALIK TOPARLAMAYA GITMEDEN AKSAMINA IKI TABKET ALIYOSUN BIRDE SABAHINA ALIYOSUN HAPLARINI ONDAN SONRA HASTANAEYE GIDIYON ORDA MUAYENE YE YATAR GIBI YATIYON O ARADA SANA ANESTESI GIBI BIRSEY VERIYOLAR YANI KORKMA GEVSIYON AMA BAYILMIYORSUN CANIM KORKULACAK BIRSEY YOK TABII HEYCAN LANIYON,HERSEYE RAZIYIM ARKADASIM BIR TUTSAYDI KESKE DUA EDELIM BIRBIRIMIZE
SEN KAC YASINDASIN CANIM VE HANGI SEHIRDESIN YANI SOYLEMEK ISTERSEN ARKADASIM OPUYORUM
arkadaşalr allahım yardımcınmız olsun
yolumuz kısa ve sonu güzel osun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gönlümüzdengeçen hayatımızda olsun
saol tatlımm iyiyim sen nasılsındün akşamdan beri karnım ağrıyo ara ara sancı şeklinde giriyoo sebebini bilmiyorum iğne yerlerimde acımaya başladı oyüzden biraz rahatsız ve endişeliyim acaba puregondan dolayı mı oluyo merak ediyorumm... benim gibi olan var mı herkes bu tür şeyler yaşadı mı yoksa ilk ben mi yaşıyorum yarın randevum var hastanede bakalım neler olcak gelişmeleri yazarım buraya ağrılar iyiye mi yoksa kötüye mi işaret:94:
yetercigim canim insallah insallah
gökkuşağımm mrh, inşallah herkesin dileğini versin allah
amin insallah, hepimizin gönlüne göre olur, gök kusagi sen hangi asamadasin ?
merhaba canim ben adet olmayi bekliyorum canim adetimin 5.gunu insallah puregonla baslayacagim
cok heyecanliyim insallah sende burdan bize guzel haberini verirsin canim arkandanda bizler geliriz mutlu haberlerle insallah
amin insallahdaha 11 gün var, ama gecicek insallah, sanirim ilk denemen, bende adetimin 3. günü menogon ile baslamistim. zor bir sürec, umarim hersey istedigin sekilde ilerler, yumurta toplama isleminde sakin korkma , yalniz islemden sonra bütün gün 4 litre sivi tüket 2 litre su, 2 litre bitki cayi yada meyva suyu seklinde. o zaman hic agrin olmuyor, su icmek cok yardimci oluyo, sakin su icmeyi birakma. ve yumurta toplama islemi günü evde dinlenmeni öneririm, o zaman cabuk topalarsin ve ertesi gün normal yasamina dönebilirsin
şu anda lucrin kullanıyorum ayın 3-4 de puregon başlıcam
tesekkürler, umarim, ama bu ilk denemem ne olacagi konusunda hicbir fikrim yok acikcasi, ne gün tutunur, hemen mi 5 gün sonra mi ? mesela dün transferim vardi bugün biraz mide bulantim var, cok degil ama genede rahatsiz edici, bebek tutununca adet kanamasi tarzinda kanama olur diye yazilmis, herkes de mi oluyor acaba ? Daha 10 ün bakalim nasil gecicek ? kafamda bir sürü soru var ? billdigim tek sey, hafif mide bulantim ve kasiklarimda gaz agrisi seklinde agri !!! umarim allah herkesin gönlüne göre verir. cok zor
3 . 5. 9. günde kanaması olanlar var ama olacak diye bişey yok kasık ağrıların normal o kadar yumurta toplandı birde toplanmayıp kendi gelişenler var
benim sana tavsiyem kendinde belirti arama ilk üç pek kalkma ama sonra yavaştan hareketlene bilirsin ama abartmamak kaydıyla ağır iş yok eğilip kalmak yok
uzanmak çekmek itmek yok
bol bol sıvı tüket hatta al eline bir pet şişe aklına geldikçe su iç
kabız olmamak için ağır değil hafif gıdalar mümkünse hoşaf komposto
bol sebze ve meyve
gerisi allaha emanet onun da yardımıyla tutunur inşşş bebişin
bizde halay çekeriz burdatey teyyyy
3 . 5. 9. günde kanaması olanlar var ama olacak diye bişey yok kasık ağrıların normal o kadar yumurta toplandı birde toplanmayıp kendi gelişenler var
benim sana tavsiyem kendinde belirti arama ilk üç pek kalkma ama sonra yavaştan hareketlene bilirsin ama abartmamak kaydıyla ağır iş yok eğilip kalmak yok
uzanmak çekmek itmek yok
bol bol sıvı tüket hatta al eline bir pet şişe aklına geldikçe su iç
kabız olmamak için ağır değil hafif gıdalar mümkünse hoşaf komposto
bol sebze ve meyve
gerisi allaha emanet onun da yardımıyla tutunur inşşş bebişin
bizde halay çekeriz burdatey teyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?