Kızlar günayydınnn:)ayy uçmuş gitmiş sayfalarımısss:)))minasofie arkadaşım maşallaaahhhh diyorum öncelikleee ve de inşallah HAYIRLISIYLA bize SAĞLIKLA pozitif haberini verdiğin günleer yakındırrr diyorumm:)
yeteeerr o senin hikayen mi simge yazıorda çok etkilendim ya(pöf
kızlarrr neva esra baby emikad canano istanbullll jalusee gökkuşağıııı prizeprize ve tüm arkadaşlarımm Allahh yar ve yardımcınız olsunnn:)))))hepinize kucakkk dolusu sevgiler efendiim:)keyifler nası???benim başım çok ağrıyor(( 2:iyi hissetmiorum kendimi yarında kontrolüm var bu gün klomenin son günü böle durumlar yarın kontrolde gidişat netleşir diye düşünüorum ne zaman olacağı falan:)kızlar biraz topluym kendimi kahvaltı edeyim hemen listeyi güncelliycemm:)yeni eklememi isteyenler bulundukları il ve merkezin adı ile hangi aşamada olduğunu yazarsa sevinirim
AHADA LİSTEMİSSSSS,
temizledim valla gelmeyen gitmeyen herkeşiii:)yazacağım kim var gökkuşağı arkadaşım yazayım mı?diğer arkiler lüfffeenn tedavia şaam yeri bilgilerini yazınız ki listemisde takip edelim hep birlikttee
.Bende bugun basvurdum benımkıde aralıgın ortasına baslarım buyuk ıhtımal bakalım allahım rast getrsın arkadaslar
canim benim ilacalrim adetimin 5.gunu puregonla basliycam 6.gunude puregonla birlikte orgalutran kullanicam catlatma ignesi olarakta ovitrelle verdiler vede ultrogestan banda aksamlari dediler bende 5 gibi yapmayim dusunuyorum ouregonu gobekten orgalutranida bacaktanmeraba ben iki ignemide ayni saatte vuruyorum saat 4 den sonra dediler bize sana nedediler ayrica ilkaclarinin adinida yazarmisin aynimi bakalim ALLAH KOLAYLIK VERSIN GURBET ELDE BIZLERE GERCI TUP ARKADASLARIMA
kullandığımız hormonlar ilk başta şişlik sonra da kilo yapıyor bende beden değiştirdim hiç bişeyin içine giremiyorum ama boş verdim yemeye devamtesekkür ederim canim, valla sivi tüketimim cok, ama acayipte karnim acikiyobenim karnimda sislik olustu, ve gaz ! o kadar utaniyorum ki, zaten evden cikmamaya calisiyorum.ama 2 gün önce ilk hamile pantolonunu aldiim, insallah ugur getirir. karnimda sislikten baska tarz bir pantolon yada etek giyemem mümkün degil, eger tutmazsa - ki bu ihtimali pek düsünmüyorum- 3 yada 4 ay ara verip spora dönmem lazim, vücumun mahvoldu !
gunaydın arkaslarım ınsallah gun gelır bızlerde ıyı haberler verırız buralardan bırbırımıze allahım duy bızı gonder meleklerımızı............... Yanlız koyma bızlerı ammmmmmmmmmııııııııınnnnnnnnnnnn...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?