Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 25 Kasım Klomenle-TEDAVİDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)??????

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)??????(KIZLAR CANANONUN SONUCU NEYDİ ???

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)

TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

AHADA LİSTEMİSSSSS,

temizledim valla gelmeyen gitmeyen herkeşiii:)yazacağım kim var gökkuşağı arkadaşım yazayım mı?diğer arkiler lüfffeenn tedavia şaam yeri bilgilerini yazınız ki listemisde takip edelim hep birlikttee

meraba ben iki ignemide ayni saatte vuruyorum saat 4 den sonra dediler bize sana nedediler ayrica ilkaclarinin adinida yazarmisin aynimi bakalim ALLAH KOLAYLIK VERSIN GURBET ELDE BIZLERE GERCI TUP ARKADASLARIMA

Bende bugun basvurdum benımkıde aralıgın ortasına baslarım buyuk ıhtımal bakalım allahım rast getrsın arkadaslar

Canim merhaba sana da günaydin tesekkür ederim, transferi oldum test günü icin beklemedeyim, bugün gene dr kontrolüm vardi, dr hersey yolunda diyor ama bakalim 8 aralikta test günümdü dr. 10 aralik olarak degistirdi ( +2 gün daha beklicez.... insallah pozitif cikar, herkese bol sans ! allah herkesin yardimcisi olsun. listenize beni de ekleyin. Minasofie 27 kasim transfer------ 10 Aralik test !

derincigim canim benide ekle bende hollandada ERASMUS MC de yaptircam aralik adetimi bekliyorum canim.

Gunaydın arkaslarım ınsallah gun gelır bızlerde ıyı haberler verırız buralardan bırbırımıze allahım duy bızı gonder meleklerımızı............... Yanlız koyma bızlerı ammmmmmmmmmııııııııınnnnnnnnnnnn...............

Bende bugun basvurdum benımkıde aralıgın ortasına baslarım buyuk ıhtımal bakalım allahım rast getrsın arkadaslar
.
toanacigim canim arkadasim benimkide araligin 16 sina geliyor insallah adetim gecikmezse tam yilbasina geliyor insalah bizimle iyi ilgelinirler tatildeyiz diye umursamazlik yapmazlar canim benim.

meraba ben iki ignemide ayni saatte vuruyorum saat 4 den sonra dediler bize sana nedediler ayrica ilkaclarinin adinida yazarmisin aynimi bakalim ALLAH KOLAYLIK VERSIN GURBET ELDE BIZLERE GERCI TUP ARKADASLARIMA
canim benim ilacalrim adetimin 5.gunu puregonla basliycam 6.gunude puregonla birlikte orgalutran kullanicam catlatma ignesi olarakta ovitrelle verdiler vede ultrogestan banda aksamlari dediler bende 5 gibi yapmayim dusunuyorum ouregonu gobekten orgalutranida bacaktan

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)??????(KIZLAR CANANONUN SONUCU NEYDİ ???

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*MİNASOFİE:Transfer oldu-10 ARALIK TEST GÜNÜ

*GÖKKUŞAĞIM:Hollanda- Aralık adetini BEKLEMEDE

canim cok tesekkürler insallah nazar boncugun ugurlu gelir... allahim ne zor beklemek cok da ilginc hem test günü gelsin istiyorum hemde korkuyorum !

kullandığımız hormonlar ilk başta şişlik sonra da kilo yapıyor bende beden değiştirdim hiç bişeyin içine giremiyorum ama boş verdim yemeye devam
inşşş tutaCAK VE İNŞŞ UZUN ZAMAN GİYEMEZSİN EVDEKİLERİ YENİ CİCİLERİN BOL BOL ELBİSELER ALIRSIN İNŞŞŞ

DERİNCİM iyiyim kendimi temizliğe verdim halı sildim koltukları sildim şimdi heryerim ağrıyor
iki gün ara vereyim dolaplara kapı pencerelere girişiceğim pasifize yaşamdan aktife geçiyorum
aylarca bişey yapmadım çok dikkat ettim kendime ama şimdi boşverdim kafamdan çocuk düşüncesini bir iki ay atmaya çalışıyorum tenis oynamayı da sırf çok aktif bi spor diye bırakmıştım bu akşam inşşş kortlara merhaba diyeceğim bundan sonra kasmak yok
olduğum yerde plates olsa onada başlıcam ama malesef arkadaşımdan cd temin ettim ona en yakın zamanda bi el atacağım
anlayacağın normale dönmeye çalışıyorummmm

slm kızlar, neva bende pilates yaptım 3 ay, ve 3 ayda 3 kilo aldım. yazın bırakınca kiloları geri verdim :) o iğneler bana hiç iştah açmadı aksine zayıflattı bile beni. bence bünyedenbünyeye değişiyor. bide kızlar siz bu iğneleri hep göbekten mi yaptırdınız, bana doktor koldan yada göbekten dedi. ben hepsini koluma vurdurdum. hiç öyle bi ağrıda olmuyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…