Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hatçem çok işim vardı onları hallettim bu arada kenzül arşı okuyamadım ama bi sireden açtım sesli dinledim işlerimi yaparken
hatçem gel meleğim seni çok seviyorum allahım bi fırsat versede görüşebilsek cnm bnm

komşumdan girdim ama hiç biriniz yoksunuz ( cumayamı gittiniz..
opuyorumnanaktan
rahat rahat laf yetiştirecektim gizeme yaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hadi ben kaçtım görüşüsürüz gene kızlar kib aeo beni özleyin pls ben sizi özliyorum

kız nevin cadısı huahuahuah dizi izliyodum netten ohhh sen yoksun ben senin arkandan neler atıyorum nelerr uf uff yanii

kızlar ben birazdan çıkıcam, hastaneye gidip sevk ettiricem kendimi bi süre nete giremeyebilirim, fırsat buldukça giricem, önümüzde ki hafta transfer olucak dualrınızı eksik etmeyin... çok öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize....

maralım cnm benim bi tanem hadi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel cnm benim
umudum ol benimde inan songul ve senden iyi haberler bekliyorum valla
herkesten iyi haber bekliyorum tabikide önce sizin tedeviniz başladı diye sölüyorum
uff yaa bizi merak ettirme olmadı bi internet cafeden haber ver bize durumunu çookkk öptüm cnm benimmm

kızlar yarın sabah kısmetse transferim olacak....inşallah 2010 bize uğur getirir hepinizin dualarını bekliyorum. sevgiler

gizoşum cnm bnm ya saol lütfen dularınızı eksik etmeyin, habersiz bırakmam sizi merak etmeyin...
seviyorum hepinizi...
cellist1 cnm sanada dua edicem allah yardımcın olsun ...

herkese sllmmmmm
kızlar hayırlı cumalar rabim dualarınızı kabul etsin
açılan ellerinizi boş çevirmesin inşşşşşş

Son düzenleme:
cellist cnm benim senin için tefriciyelerimizi okuyacağız hiç merak etme kuzum hayırlısıyla al bebişlerini gel evine allah yardımcın olsun

cellist cnm benim senin için dualarımızı okuduk listeye adının yanına yazdım cnm benim allah kabul etsin

yavruum 10 tefriciye
gizem 30 tefriciye
nevin_75 tefriciye

kızlar trasfer tarihlerinizi rica ederim bildirin sizler içide dua okuyalım olmazmı???

kızlar bişi sorucam tüpte tutmazsa eğer sonrasında çağırıyorlarmı kist vs. Oluşmuşmu diye kontrole... Ya da oluşuyormu kist falan böyle bir ihtimal varmı?
Yoksa oluruna mı bırakıyoruz...

canım genelikler merkezler negatif snuçtan sonra hastalarını pek aramazlar

KIZLAAAARRRRRRRRRR NERDESİNİZ YYAAAAAAAAAAAAAAAA mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

KIZLAAAARRRRRRRRRR NERDESİNİZ YYAAAAAAAAAAAAAAAA mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

KIZLARRRRRRRRR BEN BU ÖRGÜLER :hulya::hulya::hulya:NE YAPACAĞIM GELİNDE KAYNATALIM BİRAZ :lepi::lepi::lepi::lepi:

ya ne tuaf sizin oralardaki merkezler heee
bizim burdaki hastanele öle değil tedavi olumluda olsa olumsuzda olsa hasta takibi yapıyolar sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…