maral canim, sela ile sabah namazi arasi olmuyacakmi, zaten kacirmadinmi?
cnm cuma burada henüz okunmadı :)))))
marall yok canim galiba cagirmiyorlar..enazindan beni cagirmadilar...
marall canim, burdada daha okunmadi, ben karistirmisim hehehe..kafam biraz karisik..
Arkadaşlar kenzül arş çok büyük bi dua akan suya okunsa dururmuş hikmeti çok büyük. Arkadaşım bana 7 cuma üst üste cuma saatinde okumamı ve secdeye kapanıp dua etmemi istedi arkadaşım bunu yapmış ve allahın izniyle hamile kalmış,onada arkadaşı demiş...arkadaıda bu yöntemle hamila kalmış ve bende okudum 7.cumadan sonra hamişimmmmm....tabiki 7 cumaya kadar hastalannlar olabilir o zaman duasına inanadığınız yada annenize falan deyin size niyetlenip okusun.....duanız olmasa ne ehemmiyetiniz olurdu...diye ayet var....lütfenkulak verin ve samimi olun eğer manasını okursanız çok anlamılı olduğunu göreceksiniz......alıntı
arkadaşlar okuduğumdan ayenen alıntı yaptım
kızlar inanın hiç bilmiyorum benim başka takıldığım bir site daha var bizim orda teşhisimiz aynı olan arkadaşların buluştuğu bir yer orda dualar kızmı var bunu okuynunca inandım ve sizlerlede paylaşmak istedim. talyacım sen işde okuyamıyorsan akşam oku canım niyetin önemli kalbin önemli benim bildiğim kadarı bu canlarım aklınızı karıştırmadım umarım.
maralcım ben senin adına okuyabilirim ama sabah gelince oje sürdüm ona göre :) ama kendimede ojeliyken okudum :)
talyacım şunu merak ettim donmuşlar için yumurta gerekmiyor bildiğim kadarıyla sadece rahimi kalınlaştırmıyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?