yeter ben burdayım cnm ama çok moralim bozuk elim kolum kalkmıyor izin istesem şimdi vermez..zaten önümüzdeki hafta izin alıcam hastaneye gitmek için offf boğuluyorum sanki yaaaa
ya ne tuaf sizin oralardaki merkezler heee
bizim burdaki hastanele öle değil tedavi olumluda olsa olumsuzda olsa hasta takibi yapıyolar sonrasında
uf yetercim dert 1 tane değilki ona yanayım
hangi birini anlatayımda senin canınıda sıkayım tatlım
ablamın karnı yandı geçen hafta sobada yarası çok ağır vs vs
dedem akciğer kanseri annem bakıyo evde hergün hastaneye gidip geliyolar durumu kritik
babam astım annemden ilgi bekliyo
kardeşim zavallı hastaların arasında psikolojisi bozulmuş daha liseye gidiyo
annecim hepsine yetişmeye çalışıyor tek başına
bende elim kolum bağlı burda oturuyorum
çok üzgünüm çaresiz olmak öle zorki
kendi durumumla ilgili zaten bahsetmiyorum bile muallaktayım
sanki yine herşey üstüme üstüme geliyo anlayacağın cnm bnm
biliyorum bunlarda geçecek hayatta herşeye alışılıyor ama herkes çok yıpranmış oluyor
etkileriini hepimiz bir ömür boyu taşıyoruz allah kimsenin sağlığını bozmasın
sağol cnm allah razı olsun
üzüntüm anneciğime yarımcı olamamamdan
evet söylüyo kızım senin vaktin yok üzülme ben hallediyorum yetişiyorum hepsine diyo ama nafile üzülmemek elde değilki annem yıllardır çekiyor bunu allah rahmet eylesin anneannemede yıllarca annecim baktı ozaman biz çocuktuk bişi anlamıyoduk zavallı anneciğimin ömrü hastanelerde geçti
ufff allahım yardım etsin artık
sağol cnm allah razı olsun allah cümle hastalara şifa versin inşallah içinde bizimkileredegizemcim cnmmmcmmm çok geçmiiş olsun Allahım şifa versin yarabbim
anacıklarımızın ne çektiğini bi kendileri bilir inanki öle zorki dedemde sabahlara kadar uyutmuyor annemi daha doğrusu evdeki herkesi öle içime dokunuyoki ben evimde uyurken her gece ailem nelerle uğraşıyor nöbetleşe uyuyolar rabbim yardım etsin inşallahcanım benim annemde babama bakarken (babam geceleri hiç uyumazdı köyde yaşadığımız için annede gündüzler iş yapardı )ben bu uykusuzluktan öleceğimderdi babamın vefatından sonra bazzan kopnuşurken o günlerdeki uykum hiç yok sabahlara kadar böleyim diyor allah yardımcıları olsun
gizemim canım benim meğer ne çok şeye üzülüyormuşsun sen, halbuki benim gördüğüm herkese burda enerji ve moral veriyorsun seni görmesemde bıcır bıcır bir kadın olduğunu düşünüyorum içine atma canım paylaşmak insanı rahatlatıyor gerçekten ama senin de ve hepimizin de yaşadığı bu tedavi dönemleri moral gerektiriyor ve gerçekten bizlerde önemli bir süreçten geçiyoruz, maddi manevi en önemlisi psikolojik olarak çok yıpranıyoruz, kendini de düşün canım Allah herkese iyilik versin .çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..
aa gizemcim olsun senin manevi desteğin yeter üzülme bu kadar canlı sesinle arayıp annem desen yeter ona emin olll allah hastalarınıza şifa versin canım benim
meldir sapol cnm bnm dedemin durumu hergün daha kötüye gidiyor 1,5 yılır çekiyo allahım çektirmesin daha fazla rabbim ölümün bile hayırlısını versin
üztüne benim durumum üstüne bide ablam yanınca ağır geldi bana valla
inan anlatmıycaktım aslında biliyosun beni hep laylaylomum bahsetmem fazla böle şeylerden ama bazen kopuyo işte insan kusuruma bakmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?