Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeter ben burdayım cnm ama çok moralim bozuk elim kolum kalkmıyor izin istesem şimdi vermez..zaten önümüzdeki hafta izin alıcam hastaneye gitmek için offf boğuluyorum sanki yaaaa

yeter ben burdayım cnm ama çok moralim bozuk elim kolum kalkmıyor izin istesem şimdi vermez..zaten önümüzdeki hafta izin alıcam hastaneye gitmek için offf boğuluyorum sanki yaaaa

NEYİN VAR CANIM NEOLDU :uhm::uhm::uhm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ya ne tuaf sizin oralardaki merkezler heee
bizim burdaki hastanele öle değil tedavi olumluda olsa olumsuzda olsa hasta takibi yapıyolar sonrasında

canım buralarda böle valla
hatta bak geçen yıl temmuz ayında ben negatif sonuç almıştım merkezi geçenlerde aradım ya siz nasıl merlkezsiniz has hastasını arayıp ne durumdasın demezmi dedim arıyoruzda sıra size gelmedi herhalde dediler

uf yetercim dert 1 tane değilki ona yanayım
hangi birini anlatayımda senin canınıda sıkayım tatlım
ablamın karnı yandı geçen hafta sobada yarası çok ağır vs vs
dedem akciğer kanseri annem bakıyo evde hergün hastaneye gidip geliyolar durumu kritik
babam astım annemden ilgi bekliyo
kardeşim zavallı hastaların arasında psikolojisi bozulmuş daha liseye gidiyo
annecim hepsine yetişmeye çalışıyor tek başına
bende elim kolum bağlı burda oturuyorum
çok üzgünüm çaresiz olmak öle zorki
kendi durumumla ilgili zaten bahsetmiyorum bile muallaktayım

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabim radımcınız olsun
mübarek cumanın yüzü hürmetine dertlere deva versin ....................................................
Canım benim babamda 25 yıl parkinsondan çekti hastaya bakmak onla yaşama nedir çok iyi bilirim rabim kolaylık versin
inşşşşşşşşşşş

sanki yine herşey üstüme üstüme geliyo anlayacağın cnm bnm
biliyorum bunlarda geçecek hayatta herşeye alışılıyor ama herkes çok yıpranmış oluyor
etkileriini hepimiz bir ömür boyu taşıyoruz allah kimsenin sağlığını bozmasın

çok haklısın canım
bu dertler bitecek ama bizde biteceğiz galiba
ben zaten kendimi her şeye geç kalmış sisediyorum

sağol cnm allah razı olsun
üzüntüm anneciğime yarımcı olamamamdan

CANIM YYYAAA mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ÜZME KENDİNİ BU KADAR O DA BLİYORDURKİ İMKANIN OLSA HER AN YANINDA OLUP ONA YARDIMCI OLACAĞINI

evet söylüyo kızım senin vaktin yok üzülme ben hallediyorum yetişiyorum hepsine diyo ama nafile üzülmemek elde değilki annem yıllardır çekiyor bunu allah rahmet eylesin anneannemede yıllarca annecim baktı ozaman biz çocuktuk bişi anlamıyoduk zavallı anneciğimin ömrü hastanelerde geçti
ufff allahım yardım etsin artık

canım benim annemde babama bakarken (babam geceleri hiç uyumazdı köyde yaşadığımız için annede gündüzler iş yapardı )ben bu uykusuzluktan öleceğimderdi babamın vefatından sonra bazzan kopnuşurken o günlerdeki uykum hiç yok sabahlara kadar böleyim diyor allah yardımcıları olsun

gizemim canım benim meğer ne çok şeye üzülüyormuşsun sen, halbuki benim gördüğüm herkese burda enerji ve moral veriyorsun seni görmesemde bıcır bıcır bir kadın olduğunu düşünüyorum içine atma canım paylaşmak insanı rahatlatıyor gerçekten ama senin de ve hepimizin de yaşadığı bu tedavi dönemleri moral gerektiriyor ve gerçekten bizlerde önemli bir süreçten geçiyoruz, maddi manevi en önemlisi psikolojik olarak çok yıpranıyoruz, kendini de düşün canım Allah herkese iyilik versin .çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..

aa gizemcim olsun senin manevi desteğin yeter üzülme bu kadar canlı sesinle arayıp annem desen yeter ona emin olll allah hastalarınıza şifa versin canım benim

gizemcim cnmmmcmmm çok geçmiiş olsun Allahım şifa versin yarabbim
sağol cnm allah razı olsun allah cümle hastalara şifa versin inşallah içinde bizimkilerede

anacıklarımızın ne çektiğini bi kendileri bilir inanki öle zorki dedemde sabahlara kadar uyutmuyor annemi daha doğrusu evdeki herkesi öle içime dokunuyoki ben evimde uyurken her gece ailem nelerle uğraşıyor nöbetleşe uyuyolar rabbim yardım etsin inşallah

cnm içim öle doluki aslında ben böleyim ama içim içimi yer eşimle bile paylaşmam derdimi dün akşam artık çok fena oldum sustum kaldım öle aklım beynim dondu sanki eşimde diyoki ne surat yapıyosun yok bişeyim dedim biraz başım ağrıyo o kadar dedim
beni anlayabilcek bi yapıda değil çekmeyen bilemez herşeye bi cevabı var aman neyse yaa sizide boşuna üzüyorum çıkamadımya işyerinden size sardım işte çatlıycam yoksa
ağlamıyorum aslında ama sabahtan beri sürekli akıyo gözyaşlarım mafoldumben

aa gizemcim olsun senin manevi desteğin yeter üzülme bu kadar canlı sesinle arayıp annem desen yeter ona emin olll allah hastalarınıza şifa versin canım benim

meldir sapol cnm bnm dedemin durumu hergün daha kötüye gidiyor 1,5 yılır çekiyo allahım çektirmesin daha fazla rabbim ölümün bile hayırlısını versin
üztüne benim durumum üstüne bide ablam yanınca ağır geldi bana valla
inan anlatmıycaktım aslında biliyosun beni hep laylaylomum bahsetmem fazla böle şeylerden ama bazen kopuyo işte insan kusuruma bakmayın ne olur

hulyam cnm nabersin yaa herzamanki gibi sessizliğini koruyosun cnm ekim ayı topiğinden beri beraberiz senlede cnm en son ekimde olumsuz sonuç almıştın.şimdi durumun ne neler yapıyorsun

CANIM YAŞAMAYAN NERDEN BİLSİNKİ
ÖLÜMÜN HAYIRLISI KELİMESİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BEN BABAMIN BİKİSEL HAYATAYKEN ÖĞRENDİM
O KADAR ÇOK ACI ÇEKİYORDUKİ MİDESİNE ATILAN HORTUMLARLA BESLENMEYE ÇALIŞIYORDU OOOFFFFFFF YYAAAAAAsenağlama senağlama senağlama
ALLAHIM HER ŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZE
NE KADAR ZOR BİR ŞEY BAŞAKSINNA MECBUR YAŞAMA NE KADAR ZOR BİR ŞEY BİRİNİN SANA MECBUR YAŞAMASI :gitme::gitme::gitme:

Gizemim çok geçmiş olsun arkadaşım.Annene Allah kolaylık versin canım.Topiği değiştirmişsiniz.Ben uzun süre giremedim.Sizleri merak ettim.Talyanın arife günü transferi olmuştu.Durumu nasıl tutmadı ı?Sen ne aşamadasın.Ne zaman deniyceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…