Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemim benden KAN GRUBU,KREATıNıN,SGBT,KŞ,PRL,TSH,HbsAg,RUBELLA IgG,TOXOPLAZMA IgG,ANTı HCV,HIV 1+2 Ab,VDRL,TAM ıDRAR,HEMOGRAM,
eşimden HbsAg,ANTı HCV,HIV 1+2 Ab,VDRL,SEMEN ANALıZı
biede ikimizden akdeniz anemisi testi istediler. bu bana verdikleri dosyadan canım

kızlar maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitmedi
yyaaa bende sabah geldim sonra kardeşimin eşi rahatsızlandı onu dr götürdük

gizemim canım benim şu patronun karısı hamile kalsa sende rahatlarsın takmazbirşeye adam
canım inşallah senin içinde yolunda gidecek herşey
adetin 2 yada 3. günü tüm hormon testlerini yaptırırsın prolactin lh estradiol progesteron tsh ft3 ft4 demirine bakılıyor hepatitlerine baktırırsın zaten orda doktoruna söyleyince hepsini ister ama seninde aklında olsun hemogram, rutin biyokimya, rutin hormon testleri ve hepatitlerimi istiyorum diyeceksin
canım benim zamanı gelince herşey ilerliyor zaten

ayy canım gecmıs olsun ben senı baska arkadasla karıstırdım ozur dılerım.cok gecmıs olsun.allah acıl sıfalar versın.

sağol canım önemli değil ben kaç gündür yoktum karıştırman normal ben inşallah bugün senin güzel sonucuna sevineceğiz

kizlar bu istanbuldaki ünlü doktor aci badem hastanesindemi ? Umut du galiba ismi ve kaca cikiyo tecdavi masrafi merak ettim

canım bende umutta yaptrdım.doktorun ısmı ulun bey.ben cıder uyesıyım bana 3,500 tl yaptılar ama arlık ıtıbarılye 5000 tl dıye bılıyorum ıstersen ara sor daha ıyı bılgı alırsın.

kız nevin songül nasılsınız nerdesiniz bakiyim
nevin iğnelerin ne durumda kaçıncı iğnedesin

sağol canım önemli değil ben kaç gündür yoktum karıştırman normal ben inşallah bugün senin güzel sonucuna sevineceğiz

ayy canım cok sagol ınsaalah sıkıntı yedı bıtırdı benı bugun.testı yaptırmaya korkuyom ama tabı cok merak edıyorumda.bugun bırden kasıklarıma adet sancılaırm vurmaya basladı bayagı.sıkılıyom acaba ondanmı.hayırlısı allahtan canım

eylulum canım ıyıyim kasıklarda agrım cok normalmıs bugun 7. Ignemı yapacam gonal

Gızemcım ben sana umutu tavsıye ederım ama tabıkı sen bılırsın.ufak bır ortam ve sadece tup bebek daha ıyı ılgı sankı.bırde anadoludada ıyı doktor varsa sen daha ıyı bılırsı.ben cıder uyesı olarak cekılıste cıktım ve umuta ulun beye gıttım
memnun kaldım ılgılıler heran arasan ulun bey sabırla cevap verıyor tabı bazen yogun olunca cıkmayabılıyor okadarda olsun onada bız anlayıslı olmalıyoz.pazarlarıda tedavıye devam edıyorlarmıs ben hıc gıtmedımde oyle dıyorlar.maddı yondende ıyı .sen bılırsın can.

slm hanımlarrr

eylülümmm iiyim şeker adam yeni çıktı evden
daha bişey atıştırmadan bakim size dedimm:)))
hatçemi kaçırdım canım merak etme benii çrş gününe kadar doğum kontrol hapına devam lucrın e başladım bu hafta doktor yok transfer yine 10 15 günü bulacakmış yeni yl transferi olacak inşşş yeni yıl bebeğimmm olacakkkkkkkkkk inşşş

güllücan test günün bugün ama hiç idrarda baktın mı bakmamışsan iyi kendini strese sokmamışsındır
adet sancısı gibi ağrı diyorsunya bazen psikolojik de olabiliyor stresten yani ya da bebişin kasıklarında kendine yer açıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…