Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayşem o telden giriyo nete herhalde onun için okuyo fazla yazmıyo zaten baksana kaçtı

evet ayşecim aynı yerlerde olsaydık beraber kahvaltı yapardık o zamanda masadan kalkamazdık ben çok severim masabaşı sohpetlerini
gizemim biz hani evdeyizya tabiki bu saatte kahvaltı yapıcaz evde olmanın keyfde bir başka canım:)))
gizemim ben kilolu değilim ama göğüslerim iyidir bende memnundum ama böyle kocaman oldu ağrı olmazsa neyse ama ağrı var
kızlar bizim burda kadındoğumcu yokki hemen gideyim artvin merkeze gitmem lazım geçmezse gidicem hem hormonlarımada baktırırım özellikleprolaktinim yükselmiş olabilir bilmiyorum aslında ne oluyor

ayse aynı seyı yazmışız pabucu yarım.sıkıstırmayn tlfdn zor oluyo pc gelsın tek tek yazacm

kızlar benimde biraz işim var siz yazın ben birazdan gelirim şekerler

meryem42 hoşgeldin sefalar getirdin şekerimmm

ay canım dun meraktan ıdrarda yaptım tek cızgıyı gorunce beklemden attım moralımı bozmamaya calıyorum normalde yarın 12,gun ama aksama 11 bucuk gun olcak cunku transferım 12de yapılmıstı oyuzden bugun ıs cıkısı 8gıbı testı yaptırmayı dusunuyorum.ıdrarda moralımı bozmak ıstemedım umıdım kan.bakalım mevlam ne gosterır.

kızlar oku oku bitmedi yaw :) az yazın :) fiyatlar şimdilik düşük gib görünüyor ama yeni seneyle hem kanunlar hemde fiyatlar değişebilir acele etmek lazım sanırım.
eylülcüm bende ameliyat olalı 1 ay olmak üzere benimde göğüslerimdeki ağrı geçmedi hatta hala hormonlarım normale dönmedi sanırım her şey için 40 gün dedi dr (ilişki yasak , ayakta banyo yapılacak)
bende normale dönmek için o süreyi bekliyorum.

canım senınde allah yardımcın olsun.dıkkat et kendıne canım.

evet gizem ya ben hiç doğru beslenmiyorum maleseff
eylülümün dediği gibi evde olmanın yalnız olmanın getirdikleri çalışmadığım için geç saatlere kadar yatıyorum kalkar kalkmazda canım bişi istemiyoo hele yalnız hiç istemiyoo
böle idaree ediyos iştee

eylülüm varya yakın olsak beraber masadan kalkmazdık herhalde

gullucan akşam internete girip haber verebilcen mi
yoksa yarını mı beklicez haber almak için
inşşşş mutlu hayırlı haberlerle gelirsinnn

gizem im diğer gebzedeki arkadaş kimdii
amma kalabalık gebze yaa harbiden bütün gebze kısır herhalde:)))
çarşının ortasına bi tüp bebek merkezi açılsa tam olcak herhaldee
her girdiğim ortamda var yaa hiç tek değilim yanii şu gebzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…