Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar kontrol geldim bi tarafta 2 diğerinde 4 yumurta görülüyo daha küçük yumoşlar tebikilucrini 2,5 a indirdiler kaliba yumoşlarım az yaww geçen sefer bi tarafta 5 diğerinde 10 görüldü 8 toplandı 4 döllendiydi.kısa protokoldü.şimdiuzun ve böle gidiyor bilemiorumpzt kontrolüm var sanırım perşembe toplanacak yumoşlar.ne diyosunuz kızlar durum için?

canım banada asla idrarda yapma demişti hemşireler..sen nerde yaptırdın şuan imkanın varsa başka yerde yaptısana kan testini.

canim yaaaa ben hollandadayim burda ozel hastaneler olmadigi icin kan tahlili yaptiramiyorsun ama ger pazartesiye kadar adet olmazsam sabah kendim 1 kez daha yaprim pozitifi silikte olsa gorebilirsem ev doktoruma gidip kan tahlili yaptirirm inslalah ama umudu kalmadi pek hayirlisi olsun

evet yarın test günüm yedinci günkü sıfır sonucunu aldıktan sonra umudum hiç yok blast transferi olduğu için erken çıkar sandım hele figerocum senin o yükse sonucun ortak pco oluşumuz çok umutlanmıştım
burcu şafak arkadaşımın 8.gün sonucunu görünce resmen umudum yokk:

canım ben pco değilim benim sorunum endometriozisti ayrıca canım benim 10. gün 140 çıkmıştı sen 7. güne bakma inşallah yarın pozitif sonuç alırsın

canım olgun olsun az olsun önemli olan olgun olması benden toplam 7 tane toplandı 6 tane olgun çıktı az olup olgun olması daha iyi hayırlısı ile olgunlaşır inşallah yumoşların:79::79::79:

cnm olsun az olsun öz olsun inş...inş güzel bi tedavi olur...
ya bu arada minasofia diye bi arkadaş vardı hiç gelmiyo artıkk,,transferliyken taşınıcaz falan diyodu ne oldu anlamadım..

canım sen benimkiyle bir tutma herkesde farklı ben yaptım hemşireye söyledim bana sen o testi hiç önemseme dedi kan testinide çok erken verdim.ablamda yaptırıyo oda demiş bende yaptırırım diye sakın yaptırma çıkmaz üzülürdsün demişler.

nekadar ilginç bizim burda HER ADIM Bİ ÖZEL HASTANE.HİÇ UMUDUNU KAYBETME ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.

canım ben pco değilim benim sorunum endometriozisti ayrıca canım benim 10. gün 140 çıkmıştı sen 7. güne bakma inşallah yarın pozitif sonuç alırsın

idrar testi yaptım dün akşam yine testin birinde hiç cizgi çıkmadı yani tek çizgi bile kenara koyup bir test daha yaptım onda tek çizgi vardı
sabah hiç çıkmayan testi atmak için banyoyo girdim iki çizgi hem de koyu
ilaclardan mı nedir aradaslar bilen varsa yorum yaparsa sevinirim

figerocum herzaman seninlecim canlarım vallahi çok iyi geldiiiiiniiiizzzinşallah hayırlısııı olsun çok da takılmadım aslında napalım yaşayıp görüces daha ortada bişide yok dimi yawwhayırlısı olsun hepimizin hakkında işallahhhhhhh

hahaaahaa hamilesin cnm geç çıkabiliyo yeni tutunmuştur belki...benimde kanda kesinleştikten sonra idrardada baktım geç çıkmıştı ve silikti..

andac bebeğim kan testine kadar yapma test boşver varsa strese sokuyosun bebekimissii amaaaaatakılma bunlaraaaaa

canım ya inşallah hamilesindir hadii hayırlısı canım benim 15. gün bile çok silik çıkmıştı idrarda inşallah yarın burd kutlarız:79:

kizlarrr hepinize desteginiz icin cook tesekkur ederim
malesef adetim basladi
kismet deyilmis demekki hakkimizda boylesi daha hayirliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…