Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Tlvyz canım bundada vardır bır hayır dıycen kıstlerın ıcınde gecmıs olsun gecer tatlım buda gecer allah yuzumuze baksın

canlarrr çok sağolun evet öyle vardır bi hayır diyelim bende öptümm sizi kocamnnn

cnm valla bende hep ananas tüketin diye okudum ve tükettimde...

kızlarr yaa bu jel den yıldım desem yeridir...
bugün güne pek iyi başlayamadım
kahvaltı sonrası istifra...
arkasından lavaboya gittiğimde bide ne göreyim peçeteye sildiğimde sanki çamur akıyo afedersiniz sil sil bitmedi...
sizler hep jelden kaynaklı böyle oluyor diyodunuz ya bi yanım inanıyo bi yanım inanamıyo
korkuyorummm......
geçen dr a gittiğimde kahverengi bi iki damla leke geldi jelden kaynaklıdır die okudum netten dedim onla ilgisi yok dedi...
sizce.....

canım sen drunla görüş mutlaka ara sonuçta leke geldiyse tedbirini mutlaka almalısın ve bence artık hep dinlen sen ne zaman gezmeye gitsen sonrasında leke geliyor en azından ilk 3 ay dikkat et inşallah tekrar leke gelmez geçmiş olsun canım

cnm yaa bu leke değilki resmen topak şeklinde kahverengimsi beyazımsı bişi...jel kullanan arkadaşlardada duymuştum topak şeklinde akacak die ama

cnm yaa bu leke değilki resmen topak şeklinde kahverengimsi beyazımsı bişi...jel kullanan arkadaşlardada duymuştum topak şeklinde akacak die ama

çamur diyince bende leke sandım bende jel kullanıyoru jeli vücut biriktirip sonra atıyor yani bende de aynı şeyler oluyor nelere katlandık jele mi katlanamıycaz vız gelir takma sende artık boşveeer

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar arkadaşlar,

gökkuşağı ne yaptın idrarla baktın mı bugün merak ettim. burcucum seni de tebrik ederim inş değerlerin katlanarak artar.

Hayırlı Cumalar arkadaşlar,

gökkuşağı ne yaptın idrarla baktın mı bugün merak ettim. burcucum seni de tebrik ederim inş değerlerin katlanarak artar.

canım değerim yükselmiş çok şükür 387 :))çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin allahım tamamına erdirsin..

çamur diyince bende leke sandım bende jel kullanıyoru jeli vücut biriktirip sonra atıyor yani bende de aynı şeyler oluyor nelere katlandık jele mi katlanamıycaz vız gelir takma sende artık boşveeer
cnm ya o zaman yanlış tabir etmişim toprak gibi diim barii...
normalmi diyosun yani,,
merkezimi aradım dr umun dönmesini bekliyorm...
canım değerim yükselmiş çok şükür 387 :))çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin allahım tamamına erdirsin..
oh oh maşallah ne güzell...
kizlar malesef bugunki yaptgim idrar testine gore sonuc NEGATIF
kismet deyilmis

cnm ya idrar testine nie bakıyosun...

canim normalde yarin 12.gun yarin idrar testi yapmami istemislerdi ama arad 1 gun ne farkeder diye bugun yaptim ama silikte olsa hic bisey cikmadi
kan tahlilide yapmiyorlar
ama eger pazartesiye kadar adet gormezsem birdaha ypicam tahlil oyle yaziyor verdikleri kagitta ozamanda cikmazsa idrar tahlilinde tamamen sonuc negatifmis
bu az az gelen leke kafami karistirdi iki gun 3-4 damla seklinde 1 er kez geldi ama hemen ger gitti simdide bisey yok acaba o lekelr neden geldi tutunma lekesi sanmistim

kizlar malesef bugunki yaptgim idrar testine gore sonuc NEGATIF
kismet deyilmis

tatlım bence güvenme o teste yyaa niye idrarda bakıolar anlamadım burda idrarda negatif olup pozitif çıkan çok kişi oldu yaaaabence bekle tekrarla olmadı kan testi için ısrar et

canım benim hayırlısı olsun ben 10. gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ikinci çizgi çok zor farkediliyordu çok kaliteli testlerde çıkabiliyormuş inşallah lekeler tutunma lekesidir canım inşallah leke bir daha gelmez pazartesi pozitifi görürsün:81::81::81::81:

cnm yaa o ne öle neden idrar testi istiyolar anlamadım valla..sen bence yarın kanda baktır kesin sonuç...

canım banada asla idrarda yapma demişti hemşireler..sen nerde yaptırdın şuan imkanın varsa başka yerde yaptısana kan testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…