kızlar ben bugün dr a gittim ilaç bitti halen adet olmadım sağımda ağrı var dedim kistmi var acaba dedim dedim vede kist çıktı 2 tane kist biri 2mm biri 3 mm dedi muhtemelen adetin bu yüzden gecikmiş dedi tedavim ertelenirmi dedim adette kistler gidebiliyo eğer gitmezse doğum kontrol ve bidahaki aya kalır dedibende durum bu bakalım var bi hayır diyelim herzamanki gibi yine beklemek düşüyor bana
Kızlar teansferim oldu doktor 3 gün yat dedi Artık herşeyin hayırlısı birbirimize bolbol dua edelim.
cnm transferin hayırlı olsun bebişin seninle şuan ne güzel kendine ve ona iyi bak..kabak çekirdeği ve transferinin 5.gününe kadar ananas yersen güzel olur..Kızlar teansferim oldu doktor 3 gün yat dedi Artık herşeyin hayırlısı birbirimize bolbol dua edelim.
herzaman seninle sagol tatlim hersey bebis icin rabbim emeyimizi bos etmesin allahim kucagimizi doldursun insallah,senden ne haber bebisin nasil hamilelik nasil dua et hamilelerin duasi tutarmis canim benim simdiden sagol
cnm transferin hayırlı olsun bebişin seninle şuan ne güzel kendine ve ona iyi bak..kabak çekirdeği ve transferinin 5.gününe kadar ananas yersen güzel olur..
bende iyiyim cnm ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz bebeğimde iyidir inş..ptesi gördüm onu usg de ama çok özledim 2 3 güne gene gidecem görmeye..
cnm ananas neden? Kan sulandırmaz mı o?
Bide kabak çekirdeği kabız olmamak için mi
toanacımm haydi hayırlısı mübarek gün de yumoşlar toplanacak inşallahhhhhh herrşey yolunda gider tatlım dualarımız seninlee
gökkuşağım haydi hayırlı haberler ver bizeeeee
banunun transferi yolunda gider inşallahh
burcucum hoşgeldin tebrik ederim inşalllaaahhhh ablanda güsel haberler verir senin gibii
akdebir hayırlı olsun keseyide gör işallah hayırlısıylaaaa
yetercim nasılsın hayatım
istanbullll ttalım nasılsın?
figerooo zeynep mina nerdesinizzz kızlarrrrr
gokkusagim canim benim yine sakinlestirici veriyolar orda yarim narkoz veriyolar bana sonrada aliylar tatlim insallah allah hepimizin yuzunu guldursun canim,benim esim ilk tese oldugunda bendende baya yumurta cikmisti hemen hemen 21 tanesi dollenmisti ama iclerinden 2 tane daha kaliteli secip koymiuslardi canim ikinci tedavimdede baya dollenmisti o geri kalan emriyyla yumurtaliklari amislardi,onceki tesede cok cikmisti tatlim yinede simdi dusunuyorum valla kendimden cok esimin tesesini dusunur oldum canim valla cok zor surecler bunlar dusmanimada vermesin diyorum ve bu gecede uyuya bilcemi zannetmiyorum tatlim, rabbim yuzumuze baksin sende insallah hamilesindir mevlam rast getirsin isimizi gucumuzu,yuzumuz gulsun sugeceler cumalar yuzu suyu hurmetine tatlim dualarin icin sagol bebeemm insallah yarin guzel haberler verebilirim insaaalllahhh[/QUOTE
insallah canim yaaa bugun biraz umudumu yitirdim yine lekelenme olunca ama allahtan umit kesilmez
rabbim yardimcin olsun canim insallah hersey istedigin gibi olsun bekliyoruz guzel haberlerini optum
iyiym kuzum yaaaaaa
işler hiç bitmiyor
birde başka bir topikte duaya başladık
fırsatbuldukça dua okuyorum
bir kaç yerde daha var okumam gerekn duam
kızlar bu arada esraylakonuştum biraz toparlanmış
allahım hepimizn yardımcısı olsun inşşşşşşşşşş
canim ne guzel rabim kabul etsin
esranin iyi olmasina sevindim
kızlar ben bugün dr a gittim ilaç bitti halen adet olmadım sağımda ağrı var dedim kistmi var acaba dedim dedim vede kist çıktı 2 tane kist biri 2mm biri 3 mm dedi muhtemelen adetin bu yüzden gecikmiş dedi tedavim ertelenirmi dedim adette kistler gidebiliyo eğer gitmezse doğum kontrol ve bidahaki aya kalır dedibende durum bu bakalım var bi hayır diyelim herzamanki gibi yine beklemek düşüyor bana
canim gecmis olsun insallah adetinle gider kistler
tatlim gec olsunda guc olmasin tedavin
Kızlar teansferim oldu doktor 3 gün yat dedi Artık herşeyin hayırlısı birbirimize bolbol dua edelim.
canim hadi hayirlisi insallah guzel haberlerinide aliriz
günaydın kızlar
hayırlı cumalr
rabbim açılan ellerimzi boş çevirmesin
dualrımızıkabul etsiin
inşşşşşşşşşşşşşşşş
sanada hayırlı cumalar.senin böyle her cuma güzel dileklerde bulunman çok güzel.amiiiiiiiiiiin:79::79:
İnşallah canımhaydi hayırlı olsun hayatım işallah sende kardeşin gibi güsell haberler verirsin bizeee
Öyle yapıyorum valla işi gücü boşverdim.Banucugum hayırlı olsun ınsallah yuzun gulsun tatlım doktorun dedıyını yap ,arka ustumu yatıcan burdakı doktorlarda bıraz dınlenın sonra aktıf olun dıyolar nebılım allahım rast getırsın canım
cnm transferin hayırlı olsun bebişin seninle şuan ne güzel kendine ve ona iyi bak..kabak çekirdeği ve transferinin 5.gününe kadar ananas yersen güzel olur..
Ananası duymuştum canım aldım bugün yerim.
bende iyiyim cnm ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz bebeğimde iyidir inş..ptesi gördüm onu usg de ama çok özledim 2 3 güne gene gidecem görmeye..
günaydın kızlar
hayırlı cumalr
dualrımızıkabul etsiin
inşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar
hayırlı cumalr
dualrımızıkabul etsiin
inşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm araştırmalarım sonucu transferden sonra yemek faydalı diye okudum bebişin tutunması için faydalıymış....
Hayırlı cumalarrrrr kızçeleerrrrr
Rabbim mübarek günler yüzü suyu hörmetine yüzümüza baksın muradımıza nail kılsın.Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsınnbugün toanacımın yumoşları toplanacakkk Allah hepimizin yüzüne baksın hepinize sağlık ve huzur diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?