Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar teansferim oldu doktor 3 gün yat dedi Artık herşeyin hayırlısı birbirimize bolbol dua edelim.

Hayatım aynı durumu yaşadım geçen ay.aşılama olmuştum 2. tüpe başlamadan boş geçmeyelim diye test yapıldı negatif o gün kanamam başladı 2 gün geçti sadece reglim.ama portakal büyüklüğünde bir kist oluşmuştu ertesi gün bi operasyonla aspire edildi yani içi boşaltıldı.tedavi bir ay ertelendi şimdi iğneleri vuruluyorum tatlımsenin kistler küçük bence reglide dağılabilirrkafanı rahat tut tatlım geç olsun güç olmasın demişlerr kocaman öpüyorum seniiii

herzaman seninle sagol tatlim hersey bebis icin rabbim emeyimizi bos etmesin allahim kucagimizi doldursun insallah,senden ne haber bebisin nasil hamilelik nasil dua et hamilelerin duasi tutarmis canim benim simdiden sagol

Tlvyz canım bundada vardır bır hayır dıycen kıstlerın ıcınde gecmıs olsun gecer tatlım buda gecer allah yuzumuze baksın

Banucugum hayırlı olsun ınsallah yuzun gulsun tatlım doktorun dedıyını yap ,arka ustumu yatıcan burdakı doktorlarda bıraz dınlenın sonra aktıf olun dıyolar nebılım allahım rast getırsın canım

Kızlar teansferim oldu doktor 3 gün yat dedi Artık herşeyin hayırlısı birbirimize bolbol dua edelim.
cnm transferin hayırlı olsun bebişin seninle şuan ne güzel kendine ve ona iyi bak..kabak çekirdeği ve transferinin 5.gününe kadar ananas yersen güzel olur..
herzaman seninle sagol tatlim hersey bebis icin rabbim emeyimizi bos etmesin allahim kucagimizi doldursun insallah,senden ne haber bebisin nasil hamilelik nasil dua et hamilelerin duasi tutarmis canim benim simdiden sagol

bende iyiyim cnm ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz bebeğimde iyidir inş..ptesi gördüm onu usg de ama çok özledim 2 3 güne gene gidecem görmeye..

cnm ananas neden? Kan sulandırmaz mı o?
Bide kabak çekirdeği kabız olmamak için mi

insalah canim yaa insallah aksam uzeri yine birkac damla kanama oldu yarin idrar testi yapcam artk hayirlisi
sen nasilsin nasil gidiyor tedavin ne durumda

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hayırlı cumalr
rabbim açılan ellerimzi boş çevirmesin
dualrımızıkabul etsiin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

sanada hayırlı cumalar.senin böyle her cuma güzel dileklerde bulunman çok güzel.amiiiiiiiiiiin:79::79:

önlümden gçenleri yazıyorum
inşşşşşşşşş hepimiz için
sizlerde dua edin
eksik etmeyindualrınızı
(kişinin kendi duasından din kardeşinin duası daha çabuk akbul olrmuş)

haydi hayırlı olsun hayatım işallah sende kardeşin gibi güsell haberler verirsin bizeee
İnşallah canım
Öyle yapıyorum valla işi gücü boşverdim.

günaydın kızlar
hayırlı cumalr
dualrımızıkabul etsiin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

Sanada günaydın hayırlı cumalar

günaydın kızlar
hayırlı cumalr
dualrımızıkabul etsiin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın canım sanada hayırlı cumalar rabbim hepimizin duasını kabul etsin tüm cemi cümlemizde ki kardeşlerimizin kucağını doldursun inşallah evlat hasreti çeken herkese sağlıklı sıhatli eevlatlar nasip etsin bizlere sağlık sıhat versin kazadan beladan korusun doğru yoldan şaşıtmasın inşallah

Hayırlı cumalarrrrr kızçeleerrrrr

Rabbim mübarek günler yüzü suyu hörmetine yüzümüza baksın muradımıza nail kılsın.Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsınnbugün toanacımın yumoşları toplanacakkkAllah hepimizin yüzüne baksın hepinize sağlık ve huzur diliyorummm

cnm araştırmalarım sonucu transferden sonra yemek faydalı diye okudum bebişin tutunması için faydalıymış....

benim bildiğimde ananas suyu önerilmiyor kanı sulandırdığı için yurt dışında transferden sonra yenilmesi sakıncalı olan yiyecekler içinde ananas var ama günde en az bir avuç kabak çekirdeği ve bol bol su içmek bolbol balık bir dr arkadaşa uskumru balığı ye bol bol demiş tutunması içinmiş ayrıca bol sebze ve meyve ben balık çok yedim (2 güne 3 güne bir) su günde dört litre içtim ve bol sebze yemeği olmasa bile salata olarak tükettim:79::79::79:

amin canım allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah toana için herşey yolunda gider allah yardımcısı olsun:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…