Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm hayırlısı olsun bu güzel bi hbr idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar...yarın hbrlerini bekliyoruz..

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyiyim canım çok şükür
bu gün bir merkeze gittim görüşmek için
daha yeni geldik eşimle
onun işi vardı dışarda
bende sizlere bakim bu arada dedim

slm kizlarrrrrr
ayyy topigimiz terkedilmis gibi nerdesin bakemmmmmm:26::26::26::26::26:
kizlarrr toanayla konustum transferi olmus simdi bebisleriyle dinleniyor insallahhhhh rabbim muradini versin bebisleri SIMSIKI tutunsun annelerine aminnn
yaaa buaradu yuzumun heryeri sivilce oldu tedaviden sonra sizdede olmusmuydu
ne kotu yaaa
:79::79:

selam arkadaşlar,

ben tedavimi Çapa'da yaptırıyorum,yumurtalarım toplandı, transferi bekliyorum. bizde sorun eşimde ileri hareketliik düşük , bende çok şükür sorun yok.

çapa ile ilgili duyum alan var mı? özel merkezle kıyaslasak başarı şansı düşer mi? yani özellerde farklı olan ne?

LÜTFEN yardım edin...

figero canim benim insalahhhh
dedigin gibi hayatim hayirlisi deyilmis iste insan dusunmeden edemiyor ama artik asacagim bunu ve ikinci icin kendimi motive edecegim rabbim insallah 2.de yuzumuzu guldurur

sen nasilsin canim bebis nasil?

canim tedavin hayirli olsun rbbim melegine kavustursun insallahhh
ben yurtdisndayim bir bilgim yok benim ama arkadaslar yardim edecektir canim

canim hadi gozun aydinn
kandada pozitifi gorursun insallahhhhh

canim hadi gozun aydinn
kandada pozitifi gorursun insallahhhhh

cnm hayırlısı olsun bu güzel bi hbr idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar...yarın hbrlerini bekliyoruz..

Günaydın kızlar
hepinize çok teşekkür ederimm
dün ve busabah olmak üzere 2idrar testi daha yaptım.
sonuç pozitif
inşallah kimyasal gebelik degildir

bikaçsaat sonra kanda baktırmaya gidicezz
hayırlısı artık...

zambak canım hayırlı olsun inşallah kan degerinde güzel çıkar ve burda hep beraber kutlarız
yeter canım inşallah bu merkez sana uğurlu gelir bu merkezde yaptırmaya karar verdin mi? ne zaman başlıyacaksınız? inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür tedaviye başlıyacağın zaman sana dua başlıyalım canım tefriciye okuruz istersen hayırlısı olsun:79:
toana canım transferin hayırlı olsun rabbim emeğini boşa çıkarmasın hayırlısı ile inşallah pozitif sonuç alırsın:79:
kızlar hepinize günaydınlar mutlu sağlıklı ve sıhatli bir gün olsun hepimiz için:81:

^gün dijkkat ettim zaten sonrası kayınprderim vefat etti dünde ordaydım hiçiş yapmadım oturdum sende çok kasma kendini tamammı canım inşallah tutuncak bebişlerimiz

Canım hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini alırız.

banucum başın sağ olsun kasık ağrıların normal bir durumun işaretidir inşallah .

Kızlar benim bir sorum olacaktı , benim yumurtalarım toplandıktan sonra transfer olmadı yumurtalarım döllenmediği için , adet gecikmem olur mu ya da çok ağrılı olurmu , bütün yumurtalarım toplandığı için bu ay adet olmayabilir miyim merak ettim . Yetercim sen yaşamışsın sende nasıl oldu ?

yani bir iki gün olabilir belki
ama yumurtaların toplanmış olması adet olmana engel değildir
merak etme olursun adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…