zambak 3 sen nerede tedavi oluyorsun e transferden sonra neler hissettin ağrın oldumu paylaşırmısın
merhaba kızlar öncelikle inşallah allah istediginiz şeyi hepinizin eline versin hayırlı şekilde bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım cuma günü yani ayın 14 de kötü haberi aldım moralim bozukmu bilmiyorum inanın birşey hissedemiyorum bile 3 aşılama geçirdim ama alışamamışım galiba doktorum bizden umutluydu yüzde elli şanss vermişti ama olmadı doktorumuzda şaşırdı ben sizden umutluydum dedi ama kısmet hayırlısı biz antalya tüp bebek merkezinde denedik kısmet olursa yine orada deneyeceğiz.gerçekten kısmet işi benimle beraber şansı düşük kişilerde vardı transferde ama onlarınki tuttu hayırlısı dedimya kısmet ama tarifi olmayan bir acı yüreğimin acısını anlataamıyorum neyse sizleride üzmek istemem hepimiz için hayırlısı
merhaba kızlar öncelikle inşallah allah istediginiz şeyi hepinizin eline versin hayırlı şekilde bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım cuma günü yani ayın 14 de kötü haberi aldım moralim bozukmu bilmiyorum inanın birşey hissedemiyorum bile 3 aşılama geçirdim ama alışamamışım galiba doktorum bizden umutluydu yüzde elli şanss vermişti ama olmadı doktorumuzda şaşırdı ben sizden umutluydum dedi ama kısmet hayırlısı biz antalya tüp bebek merkezinde denedik kısmet olursa yine orada deneyeceğiz.gerçekten kısmet işi benimle beraber şansı düşük kişilerde vardı transferde ama onlarınki tuttu hayırlısı dedimya kısmet ama TARİFİ OLMAYAN BİR ACI YÜREĞİMİN ACISINI ANLATAAMIYORUM neyse sizleride üzmek istemem hepimiz için hayırlısı
allah söyletiyor olsun yeterciğim.. Istanbulun en iyi bilinen merkezlerinden birine gidiyorum...
Yarın aranıp söyleyecekler... Bu yumurtaların kaliteli olması için yaptığınız bir şeyler varmı.. Paylaşırsanız sevinirim..
amin inşşşşşş
cnım nanki burada senin yaşadıklarını yaşyan ve aynı şeyleri hiseden bir çok kişiyiz
evez zor ama gerçek bizim gerçeğimiz ama inşş rabbim çıkış yolu verecek ve bizde kuzularımıza kavuşacağız
allahım hepimize anneolamyı nasipetsin
In
canım inan dışardan ne kadar basitt diye görürdümm tüp bebek işini
ama işin içine girince hiçte öyle degill
tüm emeginn boşa gidiyor sonuç negatif olursa
ama allaha inanıyoruzkii isyan etmiyoruzz
acın tazeee seni çok iyi anlıyorumm
inşallah 2.denemende pozitif sonucu alırsın
canım bal tarçın çörekotu karışımı var
birde bal polen arı sütü karışımı kulanılıyor
inşş işe yarar
kaçıncı denemen ve kaç yaşındasın mahsuru yoksa..canım ben ankarada maya tüp bebekte oldumm
transferden sonra 3saat yattm orda sagolsunlar ben gidicem demesem daha yatıracaklardıı
1buçuk saat sonra lavaboya çıktım
çünkü idrara sıkışık gidiyorsun canım
inan transferden sonra 3gün yattım dersem yalan olur
transferden 2gün sonra 3kat çıktım
5gününde 5kat çıktım ayakta kalmak zorunda oldugum durumlar oldu
ve üst üste geldi...
agrım sadece 2gün oldu oda kasık agrısıydı biraz fazla oturuyum ayaga kalktıgımda hemen kasıgım agrıdı
ama öyle devamlı agrı degildi.
vicdan azabı çektim yatmadım dinlenmedim diye
hatta transferin yarınsı günü evime geldim 4saatlik yol yaptık arabayla
ha hiç akıntım olmadııı ne pembemsi akıntı ne kahverengi
allahımm ol dedi canımm benim bu yazdıklarım inan bahane
rabbim istedi
haaa ayrıca arı sütü ve ananas yedimm
bukadar canımmm
Sağol canım dostlar soğolsun.İnşallahbanucum başın sağ olsun kasık ağrıların normal bir durumun işaretidir inşallah .
Kızlar benim bir sorum olacaktı , benim yumurtalarım toplandıktan sonra transfer olmadı yumurtalarım döllenmediği için , adet gecikmem olur mu ya da çok ağrılı olurmu , bütün yumurtalarım toplandığı için bu ay adet olmayabilir miyim merak ettim . Yetercim sen yaşamışsın sende nasıl oldu ?
Sağol canım teşekkürler.İnşallah canımmmmmmbaşın sağolsun canım
kask ağrıların güzel haberleri getirsin inşş
Sağol canım inşallah canımbaşın sağolsun cnm...kasık ağrısı normal cnm...
zambak yaptırdınmı kan testini
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh darısı bana canımcımmmmslm kızlarrrrr
kan testimi yaptırdımm
73.39 kızlarr
transfer gününü saymazsak bugün 9.günüm
kızlar kimyasal olamaz dimiii
cuma günü tekrar yaptırıcaz kan tahlili
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum.başınsagolsun canımmm
ayrıcaaa ayakta falan durduysan ondan agrımıştır
kendini kasma ve rahat ol güzel şeyler düşünnn
İnşallah canım bu sefer üzel olucakkkkcanım tedaviye başlamadım :26::26:sadecegörüştüm dr da bazı testler istedi bide vitamin verdi 3.4 ay kulanıması gereken bunalrı yapacağım belki 4 belkide 5 ay sonra duruma göre bakacak dr ve uygun bulursa tüp bebk yapacağız
slm arkadaşlar.. dün yumoşlarım toplanmıştı 8 tane.. dün ist köprü trafiği korkunçtu.. istenilen st ulaşamayacağız diye çok korkmuştum hatta bir ara hıçkırarak ağladım uyandığımdada ağlıyordum..
bu gün.. arandım mikroenjeksiyon olmasına rağmen onların istediği gibi sadece iki tanesi döllenmiş.. bu yüzden transfer olup olmayacağına yarın karar vereceklermiş.. bende bu saate kadar sadece ağladım.. sonrada korktum ya hiç biri döllenmeseydi.. az da olsa şansım var diye umutlandım bakalım yarın neler olacak..
kaçıncı denemen ve kaç yaşındasın mahsuru yoksa..
merhaba kızlar öncelikle inşallah allah istediginiz şeyi hepinizin eline versin hayırlı şekilde bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım cuma günü yani ayın 14 de kötü haberi aldım moralim bozukmu bilmiyorum inanın birşey hissedemiyorum bile 3 aşılama geçirdim ama alışamamışım galiba doktorum bizden umutluydu yüzde elli şanss vermişti ama olmadı doktorumuzda şaşırdı ben sizden umutluydum dedi ama kısmet hayırlısı biz antalya tüp bebek merkezinde denedik kısmet olursa yine orada deneyeceğiz.gerçekten kısmet işi benimle beraber şansı düşük kişilerde vardı transferde ama onlarınki tuttu hayırlısı dedimya kısmet ama TARİFİ OLMAYAN BİR ACI YÜREĞİMİN ACISINI ANLATAAMIYORUM neyse sizleride üzmek istemem hepimiz için hayırlısı
Canım çok üzülme tabiki zor ama birdahakine
ilk denemem
26yaşındayım
eşimde morfoloji sorunu vardı
sen kaç yaşındasın
ilkmi?
ikinci denemem ilk denemeyi çokta iyi olduğu söylenenbir merkede değildi.. yaşım 40
cnm tebrik ederim seni ne güzel bi duygu..slm kızlarrrrr
kan testimi yaptırdımm
73.39 kızlarr
transfer gününü saymazsak bugün 9.günüm
kızlar kimyasal olamaz dimiii
cuma günü tekrar yaptırıcaz kan tahlili
slm arkadaşlar.. dün yumoşlarım toplanmıştı 8 tane.. dün ist köprü trafiği korkunçtu.. istenilen st ulaşamayacağız diye çok korkmuştum hatta bir ara hıçkırarak ağladım uyandığımdada ağlıyordum..
bu gün.. arandım mikroenjeksiyon olmasına rağmen onların istediği gibi sadece iki tanesi döllenmiş.. bu yüzden transfer olup olmayacağına yarın karar vereceklermiş.. bende bu saate kadar sadece ağladım.. sonrada korktum ya hiç biri döllenmeseydi.. az da olsa şansım var diye umutlandım bakalım yarın neler olacak..
cnm tebrik ederim seni ne güzel bi duygu..
benimde 12.günün senden bile düşüktü 42.64
yani Allahım ol dedikten sonra bişi duramaz önünde
2 gün sonra yine yaptır katlıyorsa hiç korkma...
bu arda bende arı sütü almıştım kullanmak için ama kokunsundan kullanamadım nelerle karıştırdım ama kokusu burnumdan gitmedi sen nasıl kullandın...
arı sütüünün kokusu yok canımm yani enazından ben duymadım ama tadıı berbattt
tabii biryandanda çok şifalııı
zar zor sabahları aç karnına ve gece yatarken aldım
son günlerde yarım çay kaşıgı bal ile karıştırdımm
böyle rahatlıkla yiyebilirsinnn
hatta devam bile etmek lazım arı sütüne?
sen nerden aldınn arı sütünü
piyasada sahte olanlar bile varmış
ayy bana çook koktu yaa sorma...
hiç yiyemedim...
balla yoğurtla karıştırdım ama banamısın demedi valla
cnm eşim onu internetten sipariş üzerine getirtti ama güvenilir olduğu kesindi...
yogurtla dahada kötü olmuştur canımmyaa
acaba miktarınımı çok koydun
eşim sipariş verirken hamile kalmak için kullanıcak eşim ve ben demiş bize ona göre kullanma talimat göndermişler nasıl kullanıcaz diye ama ne ben nede eşim kullanamadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?