Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iğneler küçükte ben günde 3 tane vurunca zor oluyor.iğne zor batıyor.ama umrumda değil yeterki gelsin hayırlısıyla meleklerim

ohh baya ilerlemişsin sen kısa protokolmu yksa lucrinkullandınmı bn daha lucrin kullancam ondna snrakaydirigubbakcemile2o yumoşlar minnoş olur melek olarak konar inş.göbüşüne cnmcmmmm:Saruboceq:

a. acele canını sıkma benim bildiğim her ay bir yumurtalık cevap verirmiş benimde hep sağ tarafımda gelişirdi son tedavide solumda oldu. normalde adetlerde bi ay birinden diğer ayda öbür yumurtalıkta minnoş gelişirmiş tabi biz dışardan baskı yapıyoruz sıra kimdeyse :)

kızlar göbekten olan iğnelerin ucu minicik yaa hemde deri altı bişicik olmaz
ay dert ettiğiniz şeye bakın yaa oramıza neler sokuyolar bakıyolar bi iğndenmi korkucaz

ahahahahhhahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah

valla ucu mınık ama yakıyo cok benım artık batmıyo ıgne ucu gırıyo bastır bastır gıtmıyo ya gerıde cekemıyom sertlesmıs galıba tas gıbı batmıyo ıgne
kız ne yedın bagırsakların cosar bugun :)
gobekmı sısırıyon ahahah kendını gebelıgemı hazırlıyon

akannehir
bastır bastırmıakannehirakannehirya kanama fln oluyomu peki bn ilk kez kullancam ya ondan bi tedirginliğim:gitme:

gizemcim bazen koldan yapılıyor iğneler

ayşem sende ameliyat oldun demek geçmiş olsun bende ameliyat oldum ama 11 yıl oldu bende kötü birşey çıkmadı ama hep ilaç kullanıyorum bazen yükseliyor tsh yükselince prolactinimide yükseltiyor o yükselince hamile kalmayı engelliyor ama benim biraz daha kontrol altında

esengül inşallah ilkinde kalırsın hamilede gerek kalmaz ikinciye canım

kızlar insan bu yola girince iğne falan hiç geliyor katlanıyorsun yeterki hayırlısıyla olsun diyorsun ben 12 kutu menegon kullandım kalçadan, göbektende 10 tane kan sulandırıcı yaptım. haftada 2 kere tutunma için iğrenç bi yağlı iğne kalçadan hemşirenin gücü yetmiyodu yapmaya sonunda da ameliyat napalım kısmet

yok canım kanama olmuyor tedirgin olma.cetrotide iğnesinin paketine iğne ucu koymuşlar o çok ince ve hemen giriyor .birazdan eczaneye onu soracağım varsa ondan alacağım.ambalajında iğnenin numarası yazıyor

öyle cnmcmm bu yolda bu uğurda herşeye katlancaz.Allahımm emeklerimizi boşa çıkarmasın yarabbim:Saruboceq:

eylülcüğüm ameliyatta bırakılıyormuş biraz troid.bende radyoaktiflerden dolayı hiç yok.ölene kadar ilaç kullanmak zorundayım .bende takipteyim kontrol ediliyorum

ya valla meldirime aynen katılıyorum canımsın meldirrr
kızlar az metanetli olun yaa mızmızlanmayın insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor bizim oturup şükretmemiz lazım
onkoloji hastalarını bi düşünsenize yada daha kötülerini allahım dermansız dert vermesin
bu yola başkoymuşsak usul usul yicez iğnelerimizi hihihhi
100 tanede olsa 500 tanede olsa şikayet yokkkk okişmi şekerlerrr

eylülcüğüm ameliyatta bırakılıyormuş biraz troid.bende radyoaktiflerden dolayı hiç yok.ölene kadar ilaç kullanmak zorundayım .bende takipteyim kontrol ediliyorum

cnmcm çk geçmiş olsun bnm anneminde tüm tiroid bezlerini aldılar sürekli kontrol altında bi hap var adı neydi levotrondu snaıırm ömür boyu kulllancak onu snein dediği gibi...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…