esengülüm ayın 16 sında iğnelere başladım .bakalım 8 tane şuanda
eylülüm ben guatrdan ameliyat oldum .alınan parçada kanserli hücre çıkmıştı.onun tedavisi sürüyor.allahtan iyi huyluydu.nokta şeklinde kalmış.bana çocuk yapmak yasaktı.radyo aktif aldığımdan.yasak kalkınca başladık tüp bebek tedavisine başladık.
bnde iyiyim cnmcm cuma ilk lucrin için merkeze gidicemkaydirigubbakcemile2sen nasısın sen yumoş gel.iğneler kullanıyosun sanırım şu andacadıarzu
kızlar göbekten olan iğnelerin ucu minicik yaa hemde deri altı bişicik olmaz
ay dert ettiğiniz şeye bakın yaa oramıza neler sokuyolar bakıyolar bi iğndenmi korkucaz
canım sen hangı asamadasın allah yardımcın olsun.
ahahahahhhahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah
valla ucu mınık ama yakıyo cok benım artık batmıyo ıgne ucu gırıyo bastır bastır gıtmıyo ya gerıde cekemıyom sertlesmıs galıba tas gıbı batmıyo ıgne
kız ne yedın bagırsakların cosar bugun :)
gobekmı sısırıyon ahahah kendını gebelıgemı hazırlıyon
kızlar insan bu yola girince iğne falan hiç geliyor katlanıyorsun yeterki hayırlısıyla olsun diyorsun ben 12 kutu menegon kullandım kalçadan, göbektende 10 tane kan sulandırıcı yaptım. haftada 2 kere tutunma için iğrenç bi yağlı iğne kalçadan hemşirenin gücü yetmiyodu yapmaya sonunda da ameliyat napalım kısmet
yok canım kanama olmuyor tedirgin olma.cetrotide iğnesinin paketine iğne ucu koymuşlar o çok ince ve hemen giriyor .birazdan eczaneye onu soracağım varsa ondan alacağım.ambalajında iğnenin numarası yazıyor
eylülcüğüm ameliyatta bırakılıyormuş biraz troid.bende radyoaktiflerden dolayı hiç yok.ölene kadar ilaç kullanmak zorundayım .bende takipteyim kontrol ediliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?