kızlar nereye gıdıyorsunuz.pazar gunu cıderın ızmıtte toplantısı var haberınız varmı ben gıdıcm bır akslık olmazsa.
gullucan sen tekrar kan tahlili vermeyi ihmal etme mutlaka ver
canım pazar günü burdaydı ben hiç memnun kalmadım hep bildiğin konuları söylüyorlar slyt açıyorlar ordan anlatıyor bide çekiliş yapıyorlar tedaviyi yarıya indiriyorlar ama yine pahalı bence indirim olmasına rağmen
azracım günaydın cnm ondan değildir öle düşünme ama bu sefer kullan cnm bnm
denser evet cnm dr verdi 1 ay kullanıp sonraki adetimde tedaviye başlayacağım işallah
dr una sormadan kullanma gerek görülmüyor bazı durumlarda
azracım bende ıstanbulda umutta ılk denememı yaptım suan ıcın negatıf ama adet olmadım transferın 13,gunu.umuta bende cekılıste hak kazandımda gıttım.3500 tl yaptılar tupu.tabıkı pahalı ama pıyasaya bakınca bundan uygununu ben duymadım canım orda kac para dedıler.gercı bundan sonra pahalı olcak dedıler ama ne yapcaz bılmıyorum.tabıkı bızım gıbı ınsanlara cok sen hangı asmadasın canım ne yapalım 2,mecbur denıcem ben elımden gelenı yapmaya calıscam can.
eylulcum sızde ne problemı vardı.kecı boynuzu kuru sende denedınmı.
günaydınlar uykucular:))
ay heryerim ağrıyor karnım belim başım kolum ayaklarım geberiyorum...sabah sabah
herkese günaydınnnn
kız nevin ne uyuması yaa sabah 6 da kalkıyorum ben
aynen senin gibi ökülüyorum bu sabah dün gece mutfak dolaplarımı sildim mahvoldum yaaa kollarımı kıpırdatamıyorum valla yaa
yarın hastaneye gidicez eşim için çok heyecenlıyım :)) inşallah sayılar değişmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?