Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iii akşamlar sizlere kızlar
ben buradayım daha
gizemcim o kilodan ozman bi ora var :))) desene

füüüüffftttttttt hepsi seninmiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))

kızlar nereye gıdıyorsunuz.pazar gunu cıderın ızmıtte toplantısı var haberınız varmı ben gıdıcm bır akslık olmazsa.

canım pazar günü burdaydı ben hiç memnun kalmadım hep bildiğin konuları söylüyorlar slyt açıyorlar ordan anlatıyor bide çekiliş yapıyorlar tedaviyi yarıya indiriyorlar ama yine pahalı bence indirim olmasına rağmen

gullucan sen tekrar kan tahlili vermeyi ihmal etme mutlaka ver

doktor bır sey demedı.haftaya gel kromozom testı yapalım dedı.eger yarında olmazsam yaptırcam kan tahlılı.ama doktor bır kac gun ıcınde olursun dedı bakalım.insaaalh testım yanlıs cıkmıstır dıyesım gelıyor yaa.ınsan nıye boyle hem umut hem umutsuzluk arasında yasamayı sevıyor ya.ne olursa olsun su olumsuzluk ıcınde bıle ıyı dusnmek ıstıyorum.kızlar ben delırdım heralde kanı gorursem tekrar sonuc alıms gıbı koparım heralde.

azracım bende ıstanbulda umutta ılk denememı yaptım suan ıcın negatıf ama adet olmadım transferın 13,gunu.umuta bende cekılıste hak kazandımda gıttım.3500 tl yaptılar tupu.tabıkı pahalı ama pıyasaya bakınca bundan uygununu ben duymadım canım orda kac para dedıler.gercı bundan sonra pahalı olcak dedıler ama ne yapcaz bılmıyorum.tabıkı bızım gıbı ınsanlara cok sen hangı asmadasın canım ne yapalım 2,mecbur denıcem ben elımden gelenı yapmaya calıscam can.

Sağol cnm. Sende d.k. hapı kullanmanı gerektiren durum neydi acaba? Hayırlı tedaviler..

canım ben 2.denememi yeni yaptırdım malesef olmadı ama şubat veye mart gibi dondurulmuşlarımı deneyeceğim.canım 3500 euro dediler fakat çekilişle 1500 euro bilmiyorum bana pahalı geldi tercih sana kalmış tabi Allah yardımcımız olsun canım

eylulcum sızde ne problemı vardı.kecı boynuzu kuru sende denedınmı.

canım geç cevap veriyorum ama evde yoktum az önce geldim
ben şimdi iyiyim sadece göğüslerim çok şişkin ve halen ağırıyor
canım bizde belirgin bir problem yok eşim iki yıl önce varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi yalnış hatırlamıyorsam sayı 50-60 milyon civarındaydı morfolojide iyiydi geçtiğimiz nisan ayında aşılama yaptıracaktık ondan 2 ay kadar önce keçiboynuzu kürünü duyup uygulamıştım ve sperm sayısı 100 milyon civarı olmuştu ilk tüp bebeği temmuzda yaptırdık o zamanda değerler aynıydı ama tutmadı doktor sperm sayısı bu kadar iyi ve kaliteliyken neden tutmadı diğe şaşırmıştı 2. tüp denemeden öncede 15 gün falan keçiboynuzu kürü yaptım içti sayı iyiydi bende bal tarçın çörekotu karışımı yedim 1 hafta 2. de tuttu ama 8. haftada kalp atımı olmadığı için aldırdım bebeğimi daha öncede normal yolla hamile kalmıştım düşmüştü 3. denememizide ancak mayıs haziran gibi yaptırabilirim kürtajdan sonra bu zamanın geçmesi gerekiyormuş

azracım nasılsın senin tutmamıştı biliyorum canım inşallah dondurulmuşlarınla hamile kalırsın şanslısın dondurulmuşların var bende o da yok hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

günaydınlar uykucular:))

ay heryerim ağrıyor karnım belim başım kolum ayaklarım geberiyorum...sabah sabah

günaydınlar uykucular:))

ay heryerim ağrıyor karnım belim başım kolum ayaklarım geberiyorum...sabah sabah

gunaydın canım ne oldu gecmıs olsun
yumoslar nezman toplanmıyor canım allahım senden ve ıslem yaptıranlardan ıyı haberler almayı nasıp etsın.

eylulcum evet sızde bır problem gozukmuyor.bende bu sabah esıme ılk kecı boynuzu kurunu ıcırdım.bende 3ay ıcıreyım bakalım ne kadar degısecek degerler ahh bır duzelse kız ozman bır umıt gelıyor ıcıme.zaten bızde bahara yapabılrız belkı cunku 3ay taksıtlı ıcerden avans cektım onları odıcemde bız karı koca para bırıktırp takrar ta bastan senın gıbı baslıcaz bızımde donmus yok keske olsaydı ama nasıp demekkı

ayy kızlar kıme uzulcemı sasırdım ya bızım ıste bır arkadas var hanımı ılk bebgı dusmustu sımdı 2 aylık hamıle sureklı takıp altındalar karısının her seyıne bakılmıs dun gıtmısler cocugun yıne kalp atısını doktor gormemıs.hafta sonuna kadar muhlet vermıs doktor oksa alıncakmı.affff afff allahım yaa herkesın bır derdı var.

herkese günaydınnnn
kız nevin ne uyuması yaa sabah 6 da kalkıyorum ben
aynen senin gibi ökülüyorum bu sabah dün gece mutfak dolaplarımı sildim mahvoldum yaaa kollarımı kıpırdatamıyorum valla yaa
yarın hastaneye gidicez eşim için çok heyecenlıyım :)) inşallah sayılar değişmiştir

günaydın kkıslar siz ebişi sorcam bgn adetin 20.günü yrn lucrine başlıycaktım ki dün kanamam başladı bn anlam veremedim bgn gidicem merkeze neden olabilir sizce böle bişiy yaşayanınız oldumu hiç.

ayy canımya gunaydın.ınsaalh ıyı olmustur.esın urolojıyemı goruluyor.bız dırekt tupe baslamıstık.hadı bakalım ıyı sonuclar beklıyoız sızden

gızeeeeeeeeeeeem nerdesııııııııııın kızzzzzzzzz kendını buara yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…