Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

esengul sıkma cnını allah bır kolaylıgını verır.bızı habersız bırakma

gullucan henüz bilgim yok ama dış gebeliğimi anlamadılar çok hata yaptılar nasıl bir yol izlerler onların tepkisine göre ben ne yaparım bilemiyorum bakalım kısmet olmadı ocak ayında bir görüşmeye gideriz.

pekı donmuslarını alıp baska hastanede deneme sansın oluyormu.pek bılgım yokta ogrenmek ısıtorum.

donmuşlar transfer edilebiliyormuş termosun içinde 2 saatte başka yere aktarma yapılıyormuş ama ben o işe pek güvenemiyorum çünkü zarar görebilirler bence artık orda devam edeceğim mecburen tabi devasa bi para istemezlerse sinirimi oynatmazlarsa....

esengülüm zor ve meşakatli bir yoldayız bazen aksilikler olabiliyor o yüzden çok fazla takma canım hayırlısı olsun hakkında

canım dogru dıyon hıc bır seyı rıske etmamak lazım.ama tupun fıyatı kadar yok dıye bılıyorum.bayagı uygun olması gerekmıyorumu

ayy canımya gunaydın.ınsaalh ıyı olmustur.esın urolojıyemı goruluyor.bız dırekt tupe baslamıstık.hadı bakalım ıyı sonuclar beklıyoız sızden
evet cnm test yaptırıcaz yeniden bakalım ne çıkıcak fazla umutlu değilim aslında ama heyecan yaptım yinede
gızeeeeeeeeeeeem nerdesııııııııııın kızzzzzzzzz kendını buara yorma.
burdayım yaa ay sonu yıl sonu işler karışık valla zam istiycem yaz %50 hemde :))
kızlarr günaydın geldimmmmmm :) bu gün yenilendim saçımı boyadım dün akşam fena olmadı daha koyu olmasını bekliyorduma ama bu da güzel oldu :)
günaydın cnm bnm bidenem ohhh maharetli hatun bravo valla
kızlar günaydın nasılsınız bakalım
günaydın ayşemmmmm
canım dogru dıyon hıc bır seyı rıske etmamak lazım.ama tupun fıyatı kadar yok dıye bılıyorum.bayagı uygun olması gerekmıyorumu

anadolu sağlık merkezinde dondurulmuşlarla denemek 613 tl

ayşem hayırlısını versin rabbim inşallah herşey yolunda gidecek cnm bnm

ya bu songül nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayşem hadi hayırlısı canım transferden sonra ananas yemeyi unutma ben 2 tane yemiştim hem kabız olmanı önlüyor hemde tutunmaya yardımcı oluyor diye 1-2 yerde okumuştum bulması çok zor değil dene istersen

olur canım denerim.bugün 1 de radevum var artık günü birlik gidiyorum .dün 14.5mm-13.5mm-12mm-12mm-12mm-12mm-12mm-10mm boyutları

gızem bızım bır komsu 2 sene once ama tup bebek yapmısıtı anadolu saglıkta tamı tamına 12 mılyara patladı bıze dıyordu.tabı sımdı talepler arttı ve cok tup merkezı kuruldu ama onlarında donmsu varmıs.oyleyse cok uygun ya 600 degıl ınsan 1000 d verır.oyle degılmı ama 5000 nerde 600 nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…