esengul sıkma cnını allah bır kolaylıgını verır.bızı habersız bırakma
gullucan henüz bilgim yok ama dış gebeliğimi anlamadılar çok hata yaptılar nasıl bir yol izlerler onların tepkisine göre ben ne yaparım bilemiyorum bakalım kısmet olmadı ocak ayında bir görüşmeye gideriz.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım
donmuşlar transfer edilebiliyormuş termosun içinde 2 saatte başka yere aktarma yapılıyormuş ama ben o işe pek güvenemiyorum çünkü zarar görebilirler bence artık orda devam edeceğim mecburen tabi devasa bi para istemezlerse sinirimi oynatmazlarsa....
esengülüm zor ve meşakatli bir yoldayız bazen aksilikler olabiliyor o yüzden çok fazla takma canım hayırlısı olsun hakkında
evet cnm test yaptırıcaz yeniden bakalım ne çıkıcak fazla umutlu değilim aslında ama heyecan yaptım yinedeayy canımya gunaydın.ınsaalh ıyı olmustur.esın urolojıyemı goruluyor.bız dırekt tupe baslamıstık.hadı bakalım ıyı sonuclar beklıyoız sızden
burdayım yaa ay sonu yıl sonu işler karışık valla zam istiycem yaz %50 hemde :))gızeeeeeeeeeeeem nerdesııııııııııın kızzzzzzzzz kendını buara yorma.
günaydın cnm bnm bidenem ohhh maharetli hatun bravo vallakızlarr günaydın geldimmmmmm :) bu gün yenilendim saçımı boyadım dün akşam fena olmadı daha koyu olmasını bekliyorduma ama bu da güzel oldu :)
günaydın ayşemmmmmkızlar günaydın nasılsınız bakalım
canım dogru dıyon hıc bır seyı rıske etmamak lazım.ama tupun fıyatı kadar yok dıye bılıyorum.bayagı uygun olması gerekmıyorumu
bizimde bakalım az kaldı bugün kontrole gideceğim.pazartesi yumurtalar toplanabilirmiş.
ayşem hayırlısını versin rabbim inşallah herşey yolunda gidecek cnm bnm
ya bu songül nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağolun kızlar inşallah RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?