Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende iyiyim canım kahvaltı yapıyorum senin bugün kontrolün varmış yumoşların çok iyidir inşallah demek pazartesi toplanacak hadi hayırlısı canım

güllücan ben iyiyim canım bu saatte kahvaltı yapıyorum valla geç kalktım onun dışında ufak tefek sıkıntılar işte

evet çalışıyorum güllücan haftaya perşembe tam yılbaşı günü başlıyorum canım raporlu değildimde geçenyıldan kalan 10 gün iznim vardı kullanmasam yanacaktı bende kullanıyorum ama fena alıştım eve ben hastanede çok yoğun olan laboratuvarda çalışıyorum o yüzden ev iyi geldi

evet çalışıyorum güllücan haftaya perşembe tam yılbaşı günü başlıyorum canım raporlu değildimde geçenyıldan kalan 10 gün iznim vardı kullanmasam yanacaktı bende kullanıyorum ama fena alıştım eve ben hastanede çok yoğun olan laboratuvarda çalışıyorum o yüzden ev iyi geldi

canım ya tabıkı zor.yoksa tahlıllerınıde senmı yapıyon kızz.kadrolumusun canım ne yapcan ıs ıste bır kere okuyoruz sonrada meslegı secmıs oluyoruz ıste bende oyuzden meslekten kacanlardanım.suan santraldeyım buda kolay degıl ama kendı ısmden ıyı.hadı bakalım oyle tembellıge alısma tamam mı can

Bırde kpss ne mesela mesleklerde kontenjan ne kadar aclıyor onu nasıl ogrenebılırım ben

eylülcüm merhaba ewt yemeğe gittim geldim :) aynı hayat koşturmacası işte :) bende 1 aya yakın evde kaldığım için işten baya bir soğumuşum aslında çalışmayı çok severim ama iş yerinde yanlız kalmak sıkıyordu beni neyseki sizler varsınız artık :)

gızem bızım bır komsu 2 sene once ama tup bebek yapmısıtı anadolu saglıkta tamı tamına 12 mılyara patladı bıze dıyordu.tabı sımdı talepler arttı ve cok tup merkezı kuruldu ama onlarında donmsu varmıs.oyleyse cok uygun ya 600 degıl ınsan 1000 d verır.oyle degılmı ama 5000 nerde 600 nerde.
cnm atrık fiyat öle değil memorial le aynı yani düşün
umutla arasında 1000tl fark var neden asm olmasınki ozaman dimi

herkese merhaba kızlar nasılsınız
canımsın bebem afiyet bal şeker olsun cnm bnm

Bırde kpss ne mesela mesleklerde kontenjan ne kadar aclıyor onu nasıl ogrenebılırım ben
kpss mesleklerini sana verilen kitapçıktan görebiliyosun

613 tl dondurma parası ama trasfer parasıda o kadar istersen bi ara sor cnm bnm
anadolu sağlık merkezi gebze

canım benım oyle bır ıhtımalım yok benım donmuusm yokkı.komsua derım arasın sorsun dımı tabı obenım hıc boyle seylerle ugrastıgımı bılmıyor.ahhh ben hıc kımseye demıyoum sıızınle konusmak daha ıyı gelıyor bana cunku daha ıyı bılgı verıyorsunuz ve ıcımı rahatlatıyorsunuz.sagol gızemcım

eylülüm balki okumamışındır dün sudenazı aradım 3 günü kaldı teste adetinin üzerinden 1 hafta geçmiş hala olmamış
sesi çok heyecanlı ve telaşlı gergindi
slm söledi herkese
inşallah herşey yolunda gider :))

Back
X