Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm ben fecbook kullanmadıgımdan tabırı anlamadım canım ben msnde gorusuyom mılltle bol bol.canım ya zor tabı herkesın ısı ınsallah son denememız olur ve bebısler kucaklarımızda olur ınsalllah sankı kendımı okuldakı velıler gıbı hıssedıyorum hanı herkes cocukları ıcın okula geldıklerınde tanısırlar ya bızde daha bebeklerımız gelmeden tanıstık ınsaalah en mutlu haberı yıne hep bırlıkte alırız.eylulcum ben hala adet olmadım kız bugunde olmazsa yarın bırdaha denıcem benım normalde transferın 9, gunu adet gunumdu suan 14, gun oldu yanı 5 gun gectı bır sey yok sence tahlıl yaptırsammı kız ınsan bır daha yıkılmaltan korkuyor yaaa
kızlar ben geldim
yumoşlarım 8 den 14 çıktmış.doktor gayet güzel dedi.en büyüğü 15.5mm en küçüğü 9.8mm.cuma gene kontrolüm var. ona göre durum değerlendirmesi yapılacak.ya cuma yada c.tesi toplayacaklar.
yumoşlarım 8 den 14 çıktmış.doktor gayet güzel dedi.en büyüğü 15.5mm en küçüğü 9.8mm.cuma gene kontrolüm var. ona göre durum değerlendirmesi yapılacak.ya cuma yada c.tesi toplayacaklar.
hoş geldin canımben geldim kızlaaaaaaaar
yeterciğim sağol canım