Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız meldirim iyi hatırlattın he bende mutfak dolaplarını siliyodum hihihi izleyemedim şimdi bende izliyim bari iş arasında hihihihii

hımm ben fecbook kullanmadıgımdan tabırı anlamadım canım ben msnde gorusuyom mılltle bol bol.canım ya zor tabı herkesın ısı ınsallah son denememız olur ve bebısler kucaklarımızda olur ınsalllah sankı kendımı okuldakı velıler gıbı hıssedıyorum hanı herkes cocukları ıcın okula geldıklerınde tanısırlar ya bızde daha bebeklerımız gelmeden tanıstık ınsaalah en mutlu haberı yıne hep bırlıkte alırız.eylulcum ben hala adet olmadım kız bugunde olmazsa yarın bırdaha denıcem benım normalde transferın 9, gunu adet gunumdu suan 14, gun oldu yanı 5 gun gectı bır sey yok sence tahlıl yaptırsammı kız ınsan bır daha yıkılmaltan korkuyor yaaa

hepimiz kavuşuruz inşallah bebeklerimize canım
evet biz burda tanıştık inan ben hiçkimseye olmadığı kadar rahatım burda
adet bazen gecikebiliyormuş canım ya ben ikisindede tam gününde olmuştum keşke olsa ama çok umut bağlama canım benim tabi içinde kalmışsa tekrar test yaptır ama bence olursun bugünlerde adet
burda sorun olunca biz fb dan görüşüyoruz orda başka paylaşımlarda var iyi oluyor
sende kendine açsana bir fb inan ordada güzel zaman geçiyor benim şu anda ikiside açık
ama ben birazdan çıkıcam çünkü uzun zamandır netteyim fazla geldi

yumoşlarım 8 den 14 çıktmış.doktor gayet güzel dedi.en büyüğü 15.5mm en küçüğü 9.8mm.cuma gene kontrolüm var. ona göre durum değerlendirmesi yapılacak.ya cuma yada c.tesi toplayacaklar.

yumoşlarım 8 den 14 çıktmış.doktor gayet güzel dedi.en büyüğü 15.5mm en küçüğü 9.8mm.cuma gene kontrolüm var. ona göre durum değerlendirmesi yapılacak.ya cuma yada c.tesi toplayacaklar.

guzel canım hadı bakalım hayırlısı.ıyı haberlerını beklıyoruz.

yumoşların kaliteli embiyolar olsun inşşş sonra sana sıkı sıkı tutunup bırakmasınlar seni

maral geçen gün girdi nete k.v. kalıyormuş ayıp olmasın diye netcafeden girip haber verdi belki yine gelir

ayşemmm cnm benim gayet güzel herşey inşallah bölede devam eder
maralımı hemen bi arayayım size haber vereyim şekerler okişmi

Back
X