merhaba kımse cevap vermemiş merak ettim ne oldu degerınızArkadaşlar Merhaba bu ay 5. Gün transveri donmuş emriyoyla tüp bebek denemesi yaptim ikinci tüp bebek denemem bu bugün 10. Gün kan testi verdim beta hcg kan değerim 5.93 cikti doktorum 5 in alti negatif pazartesi tekrar yapalim degerin yukselebilir dedi böyle olup degeri yükselen varmi suan ne negatif ne pozitif diyemem dedi doktor nolur bir teselli((
Merhaba degerim 7.98 e Yükseldi 5 gün sonra tekrarladi doktor degerim düşmüş malesef hamile deilmisim kimyasal gebelik dedi doktor suan tekrar tüp bebek denemesine başladım bahcecide bu sefer olur ins : (merhaba kımse cevap vermemiş merak ettim ne oldu degerınız
Rabbim tekrarini yaşatmasin cnm.insallah kisa zamanda gebe kalir kucagina alirsin.bende bahçecide yaptirdim guvenc beyde ve hamileyim..sen kime gidiceksin..ne zaman gidiceksin.rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattirsinMerhaba degerim 7.98 e Yükseldi 5 gün sonra tekrarladi doktor degerim düşmüş malesef hamile deilmisim kimyasal gebelik dedi doktor suan tekrar tüp bebek denemesine başladım bahcecide bu sefer olur ins : (
Ben bahçeci umut selen hanima basladim iki gün oldu ignelere başladık dün 7 yumurta gördü ilk muaynede azmi sizce sizde kac yumurta toplanmistiRabbim tekrarini yaşatmasin cnm.insallah kisa zamanda gebe kalir kucagina alirsin.bende bahçecide yaptirdim guvenc beyde ve hamileyim..sen kime gidiceksin..ne zaman gidiceksin.rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattirsin
cnm ben pkosum ayrca amh degerim 1.0 di sanirim.4 yumrtam vardi dr.um cok umutsuzdu ama igne ve ilaclarla 11 tane oldu.7si dollendi.en iyi gelisim gosteren 2 tanesini transfer etti dr.senin yumurtalar baya iyi.insallah boyle devam eder.ilac ve ignelerle buyutuyolar cogaltiyolar.en kisa zamanda gebe kalırsın umarim..Ben bahçeci umut selen hanima basladim iki gün oldu ignelere başladık dün 7 yumurta gördü ilk muaynede azmi sizce sizde kac yumurta toplanmisti
Ya bana hemşire sayısı ilaçla artmaz sadece büyüklüğü ve kalitesini etkilio ilac dedi ama artiomus demekki hangi ilaclari verdiler sana ben suan gonalfe kullaniromcnm ben pkosum ayrca amh degerim 1.0 di sanirim.4 yumrtam vardi dr.um cok umutsuzdu ama igne ve ilaclarla 11 tane oldu.7si dollendi.en iyi gelisim gosteren 2 tanesini transfer etti dr.senin yumurtalar baya iyi.insallah boyle devam eder.ilac ve ignelerle buyutuyolar cogaltiyolar.en kisa zamanda gebe kalırsın umarim..
cnm ben cok ilac kulandim.hangisi ne ise yariyo isimleri neydi unuttum.dr.um ne ilac verdiyse o zaman arastirip kulanmistim.belki ilerleyen zamanlarda cogalirlar..Ya bana hemşire sayısı ilaçla artmaz sadece büyüklüğü ve kalitesini etkilio ilac dedi ama artiyormus demekki hangi ilaclari verdiler sana ben suan gonalfe kullanirom
Cok teşekkür ederim canım ilgin icin seninki ne kdrlik suancnm ben cok ilac kulandim.hangisi ne ise yariyo isimleri neydi unuttum.dr.um ne ilac verdiyse o zaman arastirip kulanmistim.belki ilerleyen zamanlarda cogalirlar..
Ayy maşallah seninkide cok yeniymis rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins cok teşekkür ederim güzel duaların içintahmini benim hesaplamama gore 5 haftalık.cuma belli olucak.icini ferah tut.dualarim seninle...
geçmiş olsun.benım 8 çıktı ıkı gün sonra 1.6 duştu.doktorum kımyasalda olabılır ilaçlardan da yüksek çıkabılır dedı ama bence kımyasaldı.13 gun yaptırmıştım testı önce yaptırsam daha da yüksek çıkardı kesin.hayırlısı olsun canım inş bu sefer tutar.çok zor işler bunlarMerhaba degerim 7.98 e Yükseldi 5 gün sonra tekrarladi doktor degerim düşmüş malesef hamile deilmisim kimyasal gebelik dedi doktor suan tekrar tüp bebek denemesine başladım bahcecide bu sefer olur ins : (
Allah tamamına erdırsin hamileligini.bu amh degeri ne oluyor tam olarak.sperm alerjisi micnm ben pkosum ayrca amh degerim 1.0 di sanirim.4 yumrtam vardi dr.um cok umutsuzdu ama igne ve ilaclarla 11 tane oldu.7si dollendi.en iyi gelisim gosteren 2 tanesini transfer etti dr.senin yumurtalar baya iyi.insallah boyle devam eder.ilac ve ignelerle buyutuyolar cogaltiyolar.en kisa zamanda gebe kalırsın umarim..
Canim merhaba bugün adetimin 8. Günüydü doktora gittim 10 yumurta olmuş dahada artar dedi ins olur bu sefercnm ben pkosum ayrca amh degerim 1.0 di sanirim.4 yumrtam vardi dr.um cok umutsuzdu ama igne ve ilaclarla 11 tane oldu.7si dollendi.en iyi gelisim gosteren 2 tanesini transfer etti dr.senin yumurtalar baya iyi.insallah boyle devam eder.ilac ve ignelerle buyutuyolar cogaltiyolar.en kisa zamanda gebe kalırsın umarim..
cok sevindim cnm.ne kadar cok olursa sansin o kadar iyi. .transfer gununu yumrta toplama gununu felan yaz surekli cnm.guzel haberlerini bekliyorum cnm..Canim merhaba bugün adetimin 8. Günüydü doktora gittim 10 yumurta olmuş dahada artar dedi ins olur bu sefer
Cok teşekkür ederim ilgin icin cnm benim yazicam inscok sevindim cnm.ne kadar cok olursa sansin o kadar iyi. .transfer gununu yumrta toplama gununu felan yaz surekli cnm.guzel haberlerini bekliyorum cnm..
Sen gittin mi dktra cuma belli olcakti ne dedicok sevindim cnm.ne kadar cok olursa sansin o kadar iyi. .transfer gununu yumrta toplama gununu felan yaz surekli cnm.guzel haberlerini bekliyorum cnm..
dr.um yokmus.yarin kaldi.insallah yarin duyarim.bundan sonrasi zormus..insallah sende yaşarsın bu duygu karmasasini..Sen gittin mi dktra cuma belli olcakti ne dedi
Canim merhaba ne yaptin gittinmi doktoradr.um yokmus.yarin kaldi.insallah yarin duyarim.bundan sonrasi zormus..insallah sende yaşarsın bu duygu karmasasini..
Canim sen nerde yaptirmistin sonra tekrar yaptirdinmiAllah tamamına erdırsin hamileligini.bu amh degeri ne oluyor tam olarak.sperm alerjisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?