TuP bebekte kan sulandırıcı igne

Bademsekerim28

Sağlıkla hayirla gel ins can parcam ...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
1.952
1.565
83
Mrb hocam bn tüp bebekle hamile kaldım .tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testi yaptim sizden ricam yorumlarmisiniz genetik dr u iğne kullanmanız gerektrcek kadar sorun yok dedi sizin düşünceniz bnm için önemli 12.haftaya kadar kullanicam ondan sonra kullanmalimiyim Screenshot_2017-12-12-16-26-50.webp

Mthfr heterozigot 677ct. Faktor xII v34L heterozigot 34vL çıkmış sadece diğerleri normal sizce ne yapmaliyim

Merhaba aynı genler de benimde suan hamileyim günde 0.4 oksopar iğne 1 tane ecoprin vede protestan kullanıyorum bir kimysal birde 8. Haftada kalp durmasından kürtajın var
Canim pıhtılaşma dan dolayi mi olmuş dedi dr u nuz kalp durmasına geçmiş olsun .çok dr boyle sonuca kullanmaya gerek yok diyo o yüzden kafam karıştı bnde progestan ile hibor 3500 luk kullanıyorum suan .ne zmn a kadar kullanıcaksak peki

Ben kaç tabe doktora t
danıştım kimisi hiç bisi kullanma dedi kimisi sadece aspirin kullan dedi ama en son çok iyi bir prof gittim o iğne şart riske atmaya gerek yok dedi sonra şehir değişikliğinden başka bir doktora.gittkm oda kesin iğne dedi ve onunla devam.ediyorum suan 9 ay kullanicam

Ben kaç tabe doktora t
danıştım kimisi hiç bisi kullanma dedi kimisi sadece aspirin kullan dedi ama en son çok iyi bir prof gittim o iğne şart riske atmaya gerek yok dedi sonra şehir değişikliğinden başka bir doktora.gittkm oda kesin iğne dedi ve onunla devam.ediyorum suan 9 ay kullanicam
12.haftaya kadar kullanicam bnde igneyi sonra 20.haftaya kadar da coraspirın bakalım dr karar vericem yine tüp bebek bnm ki tüp bebek dr u ma da daniscam .Sağol canım cvbn için

Allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder çok zor endişeyle geçiyor gunlerim
Öyle canım endişe etme bnm bi evladım var oda tüp bebek kan sulandirici igne kullandım ama son iki üç ay hafta da bir falan iki iç güne 1 falan vurunuyodum .sağlıkla hayirla kucagimiza alırız ins yavrularimizi

Yok canim yaptirmamistim tüp bebek olduğu için dr um o zmn nolur nolmaz k ulan demişti .sezaryen oldum

herkese merhaba bende 3 kayıp verdim ve testlerim yapıldı mthfr mutasyon homozigot saptandı yazıyor test sonucumda ve genetik testimde ( materyalden elde edilen metafazlarda 17.kromozomun p11.2ile q25 bölgelerine ilişkin perisentrik inversiyon tespit edilmiştir. gözlenen karyotipin olası parental orjininin tespiti amacıyla hastanın anne ve babasından kromozom analizi yapılması endikedir. tespit edilen değişikliğin anomalili doğum ve düşük riskini arttırması nedeniyle ailenin gelecekteki olası gebelikleri için prenatal veya preimplantasyon genetik tanı yöntemlerinin uygulanması önerilmektedir.) yazıyor lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi ne olursunuz çıldırcam düşünmekten doktoruma cuma günü gideceğim yardım

Back
X