Tüp bebekte kilo önemli mi?

Pcos hastalari için tüp bebekte kilo önemli mi ? ( zorlasam da veremiyorum)

• Evet önemli kilo ver tedavi beklesin

OY: 9 56,3%
  • Hayır kilo vermeyi bekleme

OY: 7 43,8%

• Ankete Katılan
    16

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.221
814
323
Arkadaşlar pcos hastasıyım . Kilo vermeyi bırakın aşilama sürecinde kilo aldım. Şimdi tup bebek istiyorum. Yaklasik 3 sene oyalandim. Sizce çok mu önemli bebeğin tutunmasini engeller mi ? Doktorunuz böyle şeyler söyledi mi size.
Allah im isteyen herkese versin bu özlem bitsin.

Son düzenleme:
Tup bebek asamalarini bilmiyorum.
Ben Klomen tedavisiyle kilolu bir sekilde hamile kaldim.
Doktorum once kilo ver sonra gel falan demedi. Hatta kiloyla ilgili hicbir yorum yapmadan tedavime basladi.

Tutunmayi engeller mi bilmiyorum ama genel sagligini etkiledigi icin bebegi de etkiler ve kilo az olunca dogum ge dogum sonrasi toparlanma da daha kolay olur. Veremesen de alma derim.

Kilo yumurtalarin calismasini etkiliyormys ve gebelik zor olur diye diyolar.. ama cok kilolu kadinlar biliyorum kac cocuk dogurmus hemde normal dogum.. kisiden kisiye degisiyo bu durum bana kalirsa

Kilo yumurtalarin calismasini etkiliyormys ve gebelik zor olur diye diyolar.. ama cok kilolu kadinlar biliyorum kac cocuk dogurmus hemde normal dogum.. kisiden kisiye degisiyo bu durum bana kalirsa
Evet benim de doğal yolla hamile kalan aynı kiloda olduğum arkadaşlarım oldu. Kilo vermeye çalıştım her defasında bir sorun yaşadım. En son başka bir hastalıktan hastaneye yattım uzun zaman kortizon kullandım. Diyet falan kalmadı. Pcos hastaları kilo verince daha kolay biliyorum ama inanin 3 senedir denedim. Şimdi bu yaz istiyorum tüp bebek denemek..Bülent Tiraş i aradım ilgilenen bayan kilo önemli ama bu süreçte vermeniz için uğraşıyoruz hamileyken zor oluyor dedi.

Tutunmayi engeller mi bilmiyorum ama genel sagligini etkiledigi icin bebegi de etkiler ve kilo az olunca dogum ge dogum sonrasi toparlanma da daha kolay olur. Veremesen de alma derim.
Elimden geleni yapıyorum. Pcos da normal doğum olursa kistler vücuttan atıluyor dedi eski doktorum. Bunu içinde istedim ama olmadı. 90 kilolardayim

Tup bebek asamalarini bilmiyorum.
Ben Klomen tedavisiyle kilolu bir sekilde hamile kaldim.
Doktorum once kilo ver sonra gel falan demedi. Hatta kiloyla ilgili hicbir yorum yapmadan tedavime basladi.
Ah sorma doktorum ısrar etti. 2 sene bekledik arada aşilama denedik. Büyümedi yumurta ama bence ilgisizlikten doğru doz takibi önemli dediler. Ben doktoru göremedim hiç. Üniversite olunca .

Elimden geleni yapıyorum. Pcos da normal doğum olursa kistler vücuttan atıluyor dedi eski doktorum. Bunu içinde istedim ama olmadı. 90 kilolardayim
Kilo almadan tamamlayabilirsin hamileligi kendine guven. Seker, beyaz un, margarin, aycicek vs yagi tuketme. Sadece zeytin yagi kullan ve miktarina dikkat et. Meyve sebze protein agirlikli beslen.

Kilo almadan tamamlayabilirsin hamileligi kendine guven. Seker, beyaz un, margarin, aycicek vs yagi tuketme. Sadece zeytin yagi kullan ve miktarina dikkat et. Meyve sebze protein agirlikli beslen.
Çok ama çok doğal beslenirim. Öğretmenim hareketli işim . Kapalı gıda evime hiç girmez gibi bir şey. Tek sorunum ekmek onu da aşıyorum ramazanda kilo vermek zor inanin deniyorum zorluyorum
Egeliyim ailem her şeyimi yollar.

Çok ama çok doğal beslenirim. Öğretmenim hareketli işim . Kapalı gıda evime hiç girmez gibi bir şey. Tek sorunum ekmek onu da aşıyorum ramazanda kilo vermek zor inanin deniyorum zorluyorum
Ekmegi biraksan eminim verirsin ben oyle verdim ve vucudum da sıkılastı. Seker ve un cok kotu sisiriyor.

Ah sorma doktorum ısrar etti. 2 sene bekledik arada aşilama denedik. Büyümedi yumurta ama bence ilgisizlikten doğru doz takibi önemli dediler. Ben doktoru göremedim hiç. Üniversite olunca .

Arastirma hastanelerini bu yuzden sevmiyor ve tercih etmiyorum.
3 defa gidip doktorla muhatap olamayinca bitmistir dedim.
Dogum icin orayi tavsiye edenlere de cattim hep.

Arastirma hastanelerini bu yuzden sevmiyor ve tercih etmiyorum.
3 defa gidip doktorla muhatap olamayinca bitmistir dedim.
Dogum icin orayi tavsiye edenlere de cattim hep.
Doğumu asla yapmam devlette ama bulunduğum şehirde tek tüp bebek merkezi orası ondan mecbur kaldım şimdi hazır yaz tatili varken şehir dışına çıkayım diyorum

Doğumu asla yapmam devlette ama bulunduğum şehirde tek tüp bebek merkezi orası ondan mecbur kaldım şimdi hazır yaz tatili varken şehir dışına çıkayım diyorum

Yok devlet degil arastirma hastanelerini sevmiyorum ben.
Devletteki doktorum harikaydi. 9 ay takibimi o yapti ama normal doguma riakli dedigi halde sezeryana yanasmadigi icin dogumu ozelde yaptim.
Sizin de Allah gonlunuze gore versin.

canım ben de tedavi görüyorum 2 aşılama 1 çatlatma 1 de tüp bebek hepsinde de kilo ver dendi fazlasıyla etkili 2.cisi için başladım tedavi aama dr kilo ver vermezsen ne kadar denersen dene tutmaz dedi yazık etmeyin kendize dedi bana bende 92 kiloyum ve şeker çıktı böyle hamile kalırsan tansiyon çıkar artıları çok yani haa çok aşırı likosu olupta hamile kalan çok var çevremde yok değil ama işte ona olan bana yaramıyor bana yarıyan ona yaramıyor en iyi kilo vermek ben ömrümde diyetistene gitmem yapamam diyen ben 1 aydır gidiyorum 1,50 vermiş durumdayım kardeşim de 69 kilo ile hamile kaldı 80 leri gördü ama şeker tansiyon sebebiyle 2 ay hastane de yattı erken doğum oldu pramatür doğdu lafın özü arkadaşım geç olsun güç olmasın ben 7 yıllık evliyim 2 düşük var hala da olmadı

Olay hazır gıdada değil aslında. Tabii ki doğal beslenmek her zaman için daha iyi ama kilo vermek için yediğiniz şeylerin içeriğine dikkat etmeniz gerekiyor. Karbonhidrat ağırlıklı şeyleri azaltmaya çalışın.

Arkadaşlar pcos hastasıyım . Kilo vermeyi bırakın aşilama sürecinde kilo aldım. Şimdi tup bebek istiyorum. Yaklasik 3 sene oyalandim. Şimdi işim gereği yazın evdeyken tedavi olsun istiyorum. Sizce çok mu önemli bebeğin tutunmasini engeller mi ? Doktorunuz böyle şeyler söyledi mi size.
Allah im isteyen herkese versin bu özlem bitsin.

Bende de pko var ben 110 kılodan 85 e dustum canım evet tab.ilide onemlı kılo vermek kaç kilosun canım ??

Tup bebek sırasındada hormon asılamdan daha cok yuklenıyor bunu soyleyeyım onun ıcın bır kilo bıle bersenı sızın ıyılığınıze yanı embrıyo gelişimi için kilonun önemöi çok var

Back
X