Tüp bebekte kilo önemli mi?

Pcos hastalari için tüp bebekte kilo önemli mi ? ( zorlasam da veremiyorum)

• Evet önemli kilo ver tedavi beklesin

OY: 9 56,3%
  • Hayır kilo vermeyi bekleme

OY: 7 43,8%

• Ankete Katılan
    16
Çok ama çok doğal beslenirim. Öğretmenim hareketli işim . Kapalı gıda evime hiç girmez gibi bir şey. Tek sorunum ekmek onu da aşıyorum ramazanda kilo vermek zor inanin deniyorum zorluyorum
Egeliyim ailem her şeyimi yollar.

Ayyy egeden banada bırseyler yollasın aileniz malesef gurbette olunca insan öemleketının kıymetını daha ıyı anlıyor evet ramazanda vermek zor verılmıyor tersıne alınıyor kilo çoğunlukla veren çok nadir olduğuna ınanıyorum ben

Elimden geleni yapıyorum. Pcos da normal doğum olursa kistler vücuttan atıluyor dedi eski doktorum. Bunu içinde istedim ama olmadı. 90 kilolardayim
Ben normal kilolu bir pcostum. Öyle özel bir tedavi süreci olmadan hamile kaldım. 12 kilo aldım toplam gebelik boyunca ve normal doğum yaptım. Kistlerim hala benimleler. Doğurdun diye göz rengin değiştimi ki kistlerin gitsin dedi doktorum bana :(
kilo gebelikte şeker benzeri sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir. Hiçbir hastalığı olmayan kişilere bile kilolu hamile kalmayı önermiyorlar. İmkansız birşey değil tabi ama işler sizin için daha da zorlaşabilir. Kilo pcos ta çok etkili ama onu biliyorum. Emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo aldım ben. Hastalığın seyri daha rahatsız edici yönde değişti, migren ağrılarım çoğaldı. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Doktorunuza bir daha danışın kafanızdaki tüm belirsizlikleri anlatın. Ona göre bir yol çizin kendinize.

Arkadaşlar pcos hastasıyım . Kilo vermeyi bırakın aşilama sürecinde kilo aldım. Şimdi tup bebek istiyorum. Yaklasik 3 sene oyalandim. Şimdi işim gereği yazın evdeyken tedavi olsun istiyorum. Sizce çok mu önemli bebeğin tutunmasini engeller mi ? Doktorunuz böyle şeyler söyledi mi size.
Allah im isteyen herkese versin bu özlem bitsin.
Vermesem ben vermezdim ailemin çevremin laflarına rağmen kilo vermedim veremedim ancak 3. denemede doktor kilo ver deyince 4 ayda 10 kilo verdim. Diyetisyene giderek neyi yasakladıysa onalrı kestim zor oldu ama 10 kilonun ardından tüp bebeğe başladım bu salı sonuç belli olacak, olumsuz olursa rejime devam edip en az bir 5 kilo daha verip 4. denememi planlıyorum.
Benimde pcos olduğu için doktor ilaç dozunu bile etkilediğini söyledi o yüzden dediklerine önem verdim zayıfladım.
Bebeğin tutunmasından ziyade senin tüp bebek tedavisinde ki ilaç sayın ilaç dozunu etkiliyor ve hamile kaldığında şeker vb rahatsızlıklar olabilir.

Bende de pko var ben 110 kılodan 85 e dustum canım evet tab.ilide onemlı kılo vermek kaç kilosun canım ??
98 kg idim geçen ay 2 hafta hastanede yattım astım krizi yüzünden sanırım isek oluştu bugün 92 kg çıktım canım. Geçen sene 80 lerdeidim. Stresli bir yıl geçirdim ayakta kalmam mucize gibi bir şey . Psikolojik destek aldım şimdi hazır hissediyorum kendimi bebeğe

Vermesem ben vermezdim ailemin çevremin laflarına rağmen kilo vermedim veremedim ancak 3. denemede doktor kilo ver deyince 4 ayda 10 kilo verdim. Diyetisyene giderek neyi yasakladıysa onalrı kestim zor oldu ama 10 kilonun ardından tüp bebeğe başladım bu salı sonuç belli olacak, olumsuz olursa rejime devam edip en az bir 5 kilo daha verip 4. denememi planlıyorum.
Benimde pcos olduğu için doktor ilaç dozunu bile etkilediğini söyledi o yüzden dediklerine önem verdim zayıfladım.
Bebeğin tutunmasından ziyade senin tüp bebek tedavisinde ki ilaç sayın ilaç dozunu etkiliyor ve hamile kaldığında şeker vb rahatsızlıklar olabilir.
Canım şeker yüklemesi yapıldı 2 saat sonunda 100 çıktı şekerim. Normalde de düşüktür şekerim normalin altındadır. Yine de sorun olur mu bilmem.

Ben normal kilolu bir pcostum. Öyle özel bir tedavi süreci olmadan hamile kaldım. 12 kilo aldım toplam gebelik boyunca ve normal doğum yaptım. Kistlerim hala benimleler. Doğurdun diye göz rengin değiştimi ki kistlerin gitsin dedi doktorum bana :KK43:
kilo gebelikte şeker benzeri sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir. Hiçbir hastalığı olmayan kişilere bile kilolu hamile kalmayı önermiyorlar. İmkansız birşey değil tabi ama işler sizin için daha da zorlaşabilir. Kilo pcos ta çok etkili ama onu biliyorum. Emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo aldım ben. Hastalığın seyri daha rahatsız edici yönde değişti, migren ağrılarım çoğaldı. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Doktorunuza bir daha danışın kafanızdaki tüm belirsizlikleri anlatın. Ona göre bir yol çizin kendinize.
Pazartesi tekrar arayacağım . Gerçekten zor bir hastalık eskiden iyi kötü dikkat ederdim. 2 senesir stres ve sıkıntı hiç eksik olmadı. Çok buyku sorunlar yaşadım sonrasında bu hale geldim kendimi bıraktım sanırım . Benim de kiloyla cok sorunlar yaşadım. Baş ağrıları da bence prolaktin yuzunden.
Bunun yanında astım ve taşikardi geçirdim geçen ay ölümden döndüm sanırım o korku var üzerimde hayat avucumda bir kelebek

Tup bebek sırasındada hormon asılamdan daha cok yuklenıyor bunu soyleyeyım onun ıcın bır kilo bıle bersenı sızın ıyılığınıze yanı embrıyo gelişimi için kilonun önemöi çok var
Aşilama denedik olmadı yanlış doz yuzunden diye tahmin ediyorum. Yetersiz geldi
.yaşıma göre kilom fazla doz uygulaması önemli .

Ayyy egeden banada bırseyler yollasın aileniz malesef gurbette olunca insan öemleketının kıymetını daha ıyı anlıyor evet ramazanda vermek zor verılmıyor tersıne alınıyor kilo çoğunlukla veren çok nadir olduğuna ınanıyorum ben
Ah ah nasıl özlüyorum ailemi canlarımi o da çok uzuyor beni stres etkili tabi bebekte

98 kg idim geçen ay 2 hafta hastanede yattım astım krizi yüzünden sanırım isek oluştu bugün 92 kg çıktım canım. Geçen sene 80 lerdeidim. Stresli bir yıl geçirdim ayakta kalmam mucize gibi bir şey . Psikolojik destek aldım şimdi hazır hissediyorum kendimi bebeğe

Bes onkilo versen çok iyi olur aslında cnm hakkında hayırlısı inşallahh Allah yardımcın olsun

Canım şeker yüklemesi yapıldı 2 saat sonunda 100 çıktı şekerim. Normalde de düşüktür şekerim normalin altındadır. Yine de sorun olur mu bilmem.
Ya inan tam bilmiyorum ama doktora güvenmekten başka çarem yoktu. Benim şeker yüklemesine 120 çıkmıştı sanırım. Bebek istediğim için madem zayıfla dedi yaptım. Eğer doktorun dediyse bence zayıfla.Allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi sorunsuz bir süreç geçirirsin ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.

Ya inan tam bilmiyorum ama doktora güvenmekten başka çarem yoktu. Benim şeker yüklemesine 120 çıkmıştı sanırım. Bebek istediğim için madem zayıfla dedi yaptım. Eğer doktorun dediyse bence zayıfla.Allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi sorunsuz bir süreç geçirirsin ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.
Doktor şehir dışında sekreteri ile görüştüm ben o da kılo vermeniz daha iyi ama hamilelikte dikkat ederiz dedi. Orada önemli dedi. Bülent bey i arada.

Ben normal kilolu bir pcostum. Öyle özel bir tedavi süreci olmadan hamile kaldım. 12 kilo aldım toplam gebelik boyunca ve normal doğum yaptım. Kistlerim hala benimleler. Doğurdun diye göz rengin değiştimi ki kistlerin gitsin dedi doktorum bana :KK43:
Çok teşekkür ederim dilerim şifa bulursunuz

Back
X