Tüp Bebekte Kimyasal Gebelik Gecirenler Yardım

ozlemo248

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
4.484
2.130
398
2. tüp bebek tedavimde malesef böyle birşey başıma geldi çarşamba günü yani transferimin 21. günü değerim 69 düştü, 3 gündür çok üzüldüm yıllar sonra bir mucize beni buldu derken malesef kaybettim..perşembe günü hafif lekelerim vardı kesildi şuan kanamada yok lekede, nezaman başlar kanama bilgisi olan var mı? bide tekrar başlamak için 3 adet bekleme deniliyor kimyasal gebelik geçiren için de bu süre geçerli mi?

kimyasal gebelikten sonra diğer tedavide sağlıklı gebelik elde edenler şuan bilgiye çok ihtiyacım var..
benim iki tedavimdede dondurulmuşum olmuyor malesef şimdi bide böyle bir şey olunca acaba ciddi bir problem mi var demeye ve korkmaya başladım

Canım ben de ikinci denememde yaşadım ilaclari biraktiktan uc gun sonra basladi adetim ve degerim sifirlandi.onuncu gun degefim 42 on ikinci gun 28 adette sonra 0 dokturum ikinci adette başlayabilirsiniz dedi. Ama benimki doldurulmuş olacağı için öyle olabilir

Bu arada senin yerinde olsam merkez degistirmezdim ben degistirmiyorum. Sonucta kimyasal da olsa gebelik elde edilmiş bundan sonra hamile kalma olasılığı daha yüksek. Yine de sen bilirsin. Nisan topiginde merkez degistirmek istedigini söylemiştin de ondan dedim.

sağol cnm cvp için, ben ilaçları çarşamba günü bıraktım aslında olmam lazım banada 3 güne olursun dediler ama daha yok
peki doktorun bir açıklamada bulundu mu neden oluyor böyle birşey?
ya ben çok üzgünüm kendime hala gelemedim tekrar şansım var mı onuda bilmiyorum bide 10 sürünce kendimi çok kaptırdım
allahım beterinden korusun bizleri

o konuda birtürlü karar veremiyorum cnm biri önceki merkezim hiç başarı elde edemedim hatta 5. güne giderken embriyolarım çöp oldu
bu merkezimdede kimyasalda olsa birşeyler yaşadım bilmiyorum sağlıklı bir gebelik olmadı bu bir başarı mı yada şansı artıyor mu
bide ankara çok ters olucak eşimin iznide kalmadı neyapıcam bilmiyorum ama çok geçmeden başlamak istiyorum
bunca yıl çok zaman kaybettim

hiçbir açıklaması yok malesef aslinda her kadin kimyasal gebelik yasarmis ama geç adet oldugunu sanirmis bebek tam olarak tutunamiyormus. Tekrar kimyasal gebelik yasayacagin anlamına gelmiyor bu. Lütfen üzülme biliyorum elinde değil ben çabuk toparlandim bu bile bir asama katettigimizi gösteriyor. İnşallah bir dahakine kucagimiza alir ve saglikla buyuturuz. Yasadiklarimiz kolay değil ama ümitsizliğe kapilma olacak elbet biz de anne olacağız bir daha ki anneler gunune anne olarak gireceğiz belki bu gunleri unutturacak mutlulugumuz inşallah

İyi düşün ben hep tek basima gidip geliyorum esim sadece transferde geliyor izin alamıyor. Çok yakın biriyle de gidip gelebilirsin esin sadece opu da ve transfrrde gelebilir

inşallah cnm tek dileğim bu
sende şuara tedavi aşamadasın sanırım allah yardımcın olsun inşallah hamile kalırsın banada umut olursun

İyi düşün ben hep tek basima gidip geliyorum esim sadece transferde geliyor izin alamıyor. Çok yakın biriyle de gidip gelebilirsin esin sadece opu da ve transfrrde gelebilir

aslında bu tedavimdede hep kendim git gel yaptım eşim sadece opu günü ve transfer günü geldi
gene yapabilirim bunu ama bilmiyorum gene duvara toslamaktan korkuyorum
sen şuan sil baştan tedavidemisin yoksa donmuşları mı ikinci donmuşlar mı?
peki doktorun sana kimyasal da olsa bir gebelik yaşamanın iyi olduğunu yada şansı artırdığı gibi birşey söyledi mi?

Evet canım siz farkinda degilsiniz ama bu çok iyi dedi. Ben dondurulmuş tedavisine başlayacağım inşallah pes etmek yok olmazsa tekrar deneyeceğim. Öyle zor durumda olan insanlar var ki. En azkndan yumurta rezervimiz ve sperm var olmayabilirdi. Tekrar deneyecek maddi gub
Cumuz var olmayan insanlar ne yapsin bir an evvel at bu olumsuz psikoloji yi canım . Telden giriyorum inşallah abuk yazimi mazur görürsün

sağol cnm rahatlattın beni inşallah rabbim yaşatır bu duyguyu bizlere

bende ilk tüp denememde kimyasal gebelik yaşadım.
ilacı bıraktıktan yaklaşık 5 gün sonra adetim başladı. (daha fazlada olabilir tam hatırlayamıyorum)
doktorum 2 ay bekleyelim dedi. dondurulmuş tedavisi için. benim tam 2 ay doldu (2. adetimle başlamış oldum) ama embriyo sayım sadece 2 tane. yaşarlarsa transferim yapılacak

benim malesef donmuşum yok, size bir açıklama yaptımı doktorunuz? diğer tedavi için şansın daha fazla gibi yorumda bulundu mu? genelde öyle yorumlar okuyorum ya aslında belkide şuanda bunu duymak istiyorum bilmiyorum
inşallah bu tedavinizde yüzünüz güler

ikinci tüp denememde kimyasal gebelik yaşadım değerim 200 e kadar çıktı ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra kanamam başladı seninde gelir kanaman merak etme...
çok aklına takılırsa muayene ol rahim kalınlığı inceyse adetin yakındır onu öğrenmiş olursun..
iki adet dönemi geçirmen yeterli tedaviye tekrar başlaman için..
bende de hep birinci kalite embriyo transfer ediliyor fakat 5.güne giden embriyolarım hep dondurulacak kalitede olmadığından 3.günde transfer edildi...
5.güne gidememesi bence bir sorun ben 4.tüp denememi yapıcam ve bu konuda mutlaka bişeyler yapılmasını isteyecem mesela pgt yanı genetik tanı..

çok haklısın canım. inan hepimizin umut dolu cümlelere o kadar çok ihtiyacı var ki..
doktorum kimyasaldan sonra beni aradığında, "İnşallah bu sefer olacak" dedi. sanırım kimyasalı da ufak bi başarı olarak görüyorlar. embriyo rahime tututanamadığı için kimyasal yaşıyoruz canım.
ben bu sefer 5. güne özellikle dikkat edicem. çünkü embriyo 3 veya 5. günlerde tutunuyormuş rahime. geçen sefer 5. günümde cam silmiştim salak gibi. gerçi sadece 1 cam dı ve balkon camıydı. kolumu da hiç kaldırmamıştım ama olsun.
progesteron ilaçlarımızı düzenli kullanalım çünkü o da rahimi rahatlatıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.

pgt yapılacak kadar embriyom olmadı benim seninde 5 e gidemiyor pgt birçok embriyo lazım bildiğim.. şimdi bizde birşeylerin eksik olduğu kesin 5 bendede sorun ilkinde 17 yumurta 5. günde sadece 1 tane kaldı oda iyi değil, ikincide 5 yumurta 3. güne 8 hücreli iki transfer bu birazdaha yaradı sanki öncekinde hiçbirşey yok
sen merkez değiştirdin mi hiç? hangi merkez?
aslında birşeyler kullansak bilmiyorum ben bu ikinci tedavimde uzun süre vitaminler aldım şimdi tekrar başlıycam birşeylere ama ne almalıyım gene aynılarını mı yoksa değişik şeyler mi bilemiyorum
şimdi benim şuan kanama başlayınca bu birinci adet, diğer ay ki 2. adet sonrakinde 3. adette başlayabilirmiyim sil baştan?

aslında bende çok dikkat etmedim sanki kendimi suçluyorum bu daha kötü oluyor acaba hep yatmak mı gerekirdi ben yemekte yaptım ufak temizliklerde şuan canım bundan çok yanıyor acabalarım var
bu tedavinde yanında mutlaka biri bulunsun hiçbirşey yapma inşallah bu kez olur

benim ilk tüp denememde 19 yumi işleme girdi 12 embriyom vardı bi tane birinci kalite transfer edildi diğerleri 5.günde dondurulacaktı yaşamalarına rağmen dondurulacak kalitede değil dediler o zaman tecrübesizdim sorgulamadım durumu ama ayaküstü bi açıklama yapıldı elimde hiç bir belge vs..hiç bişi yok bende sonra merkez değiştirdim bir sürü şey yaşadım o merkezde..ikinci ve 3.tüpü aynı merkezde yaptım ikincide milyonda bir olan şey başıma gelmiş öle dedi doktor ultrasonda 20 tane görünen yumiden sadece 3 tane toplanabildi birer saat arayla aynı gün 2 kez opu oldum...3tane anca topyalabildiler...3 üde döllendi sayı az diye 5.güne gitmedi doktor ve 3 üde transfer edildi kimyasal gebelik oluştu...3.tüpte de 16 yumi toplandı 6 embriyom kaldı 2 si transfer edildi diğerleri kaliteleri iyi değil diye dondurulmadı...hep aynı şey yani ve bu süreçte ben ektra bişi yapmadım vitamin vs...şimdi 4.tüp öncesi arginmax women ve omega3 kullanıyorum bakalım bi işe yaracakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…