• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kısa protokol yaptıranlar buraya

esma_kavak1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
1.494
874
198
35
Arkadaşlar kısa protokol yaptıran varmı aranızda benim ilk iki denememde uzun protokol yapıldı kimyasal gebelik oluştu düşükle sonuçlandı şimdi kısa protokol yapalım diyor doktor benim gibi olan varmı kısa protokol nasıl oluyor başarılı sonuç alan varmı yardımcı olurmusunuz bana

Arkadaşlar kısa protokol yaptıran varmı aranızda benim ilk iki denememde uzun protokol yapıldı kimyasal gebelik oluştu düşükle sonuçlandı şimdi kısa protokol yapalım diyor doktor benim gibi olan varmı kısa protokol nasıl oluyor başarılı sonuç alan varmı yardımcı olurmusunuz bana

Kısa protokol adetin 2. ya da 3.günü yumurta büyütücü iğnelere başlamanla start alıyor.
yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruyorsun.
33-36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.

Kısa protokol adetin 2. ya da 3.günü yumurta büyütücü iğnelere başlamanla start alıyor.
yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruyorsun.
33-36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.

çok saolun yazdığınız için yani uzun protokoldan farklı olan adet döneminde başlamak oluyor anladığım kadarıyla allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın benimkinide allah razı olsun sizdende

çok saolun yazdığınız için yani uzun protokoldan farklı olan adet döneminde başlamak oluyor anladığım kadarıyla allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın benimkinide allah razı olsun sizdende

Rica ederim canım hepimizden Allahrazı olsun:16:
Uzun protokolde adetin 19. 20. yada 21.günü lucrin iğnesi ile tedaviye başlıyorsun ve bir hafta 10 gün içinde adet olunca lucrine ek olarak yumurta uyarıcı iğne vuruyorsun işte bu aşamadan sonrası kısa protokol ile aynı..kısa protokolde lucrin kullanmıyorsun...adı üstüne kısa sürüyor adet olur olmaz başlayabiliyorsun...

Back
X