Anladığım kromozom test ise sizden kan alınıyor ve kandan yapılıyor test.. Kromozomlarinizin sayısı ve boylarında fark olup olmadığına bakiliyorMerhaba kızlar
Malesef 2.tüp bebek denememde başarısız oldu bugün negatif sonuç aldık doktorumuz kromozom testi yaptıralım dedi çok canım sıkkındı orada sormayı akıl edememişim bilen varsa yazabilir mi bu test ne demek neden yapılacak
Hem eşime hem bana yapılıcak ama kandan mı yoksa embriyodan mı bakıcak bilmiyorum muhtemelen embriyodan bakıcaktıe çünkü embriyomuz 5.güne geldi ve hiç biri tutunamadı yani bu test eşimle benim bi hastalığımızın olup olmadığınımı gösteriyorEğer size yapılacaksa kan veriyorsunuz eşiniz de siz de kandan kromozomlarınıza bakıyorlar . Embriyoya yapılacaksa embriyonun 5. Günü hücre alınarak tek tek bütün kromozomlarına bakılıyor
Bende kan pıhtılaşması olabilir eşimde de variz var zaten bakalım mutlaka yaptırıcazBizim de 3. Kimyasal gebelik sonucu araştırma hastanesinde genetik bölümüne gittik ve bende eşim de kan verdik . Kromozom da dahil hepsine bakılacak kesinlikle yaptırın . Kan pıhtılaşma felan ne varsa
Hersey olabiliyor bizde yaptırdık bakalım hayırlısıBende kan pıhtılaşması olabilir eşimde de variz var zaten bakalım mutlaka yaptırıcaz
Boylarında fark olması kötü bişey mi nolur kusura bakmayın bu konuda hiç bişey bilmiyorum hem çok üzgünüm hemde artık umutsuzumAnladığım kromozom test ise sizden kan alınıyor ve kandan yapılıyor test.. Kromozomlarinizin sayısı ve boylarında fark olup olmadığına bakiliyor
Hayırlı sonuç alırsınız inşallahHersey olabiliyor bizde yaptırdık bakalım hayırlısı
genetıgınemı bagladılar pekı??5.gun embrıyosunun tüm kromozomlarına bakılıyoe saglıklıysa transfer yapılıyor başka embrıyonuz varmı pekı??tedavınız nerde?bıde sizin sorun neydi tüp bebek yapılması sebebı yanıMerhaba kızlar
Malesef 2.tüp bebek denememde başarısız oldu bugün negatif sonuç aldık doktorumuz kromozom testi yaptıralım dedi çok canım sıkkındı orada sormayı akıl edememişim bilen varsa yazabilir mi bu test ne demek neden yapılacak
Hiç embriyom kalmadı 4 taneydi hepside 5.gündü 1 tanesi transfer edildi tutmadı kalan 3 taneden 1 tanesi çözülünce çöp oldu son 2 tanesi teansfer edildi ve negatif oldu 2 negatif olunca doktor genetik istedi eşimde sperm sorunu var sayımız 500.000genetıgınemı bagladılar pekı??5.gun embrıyosunun tüm kromozomlarına bakılıyoe saglıklıysa transfer yapılıyor başka embrıyonuz varmı pekı??tedavınız nerde?bıde sizin sorun neydi tüp bebek yapılması sebebı yanı
Evet canım fark olursa kötü.. Senin 46xx eşinin 46 xy olması lazım ve boylarında fark olmaması lazım. Doktorun sizden mi istedi genetik yoksa acaba embriyolara mi genetik yapacakBoylarında fark olması kötü bişey mi nolur kusura bakmayın bu konuda hiç bişey bilmiyorum hem çok üzgünüm hemde artık umutsuzum
Genetiği bizden istedi eğer bi sorun görürsemde emnriyolara genetik yaparız dediEvet canım fark olursa kötü.. Senin 46xx eşinin 46 xy olması lazım ve boylarında fark olmaması lazım. Doktorun sizden mi istedi genetik yoksa acaba embriyolara mi genetik yapacak
Eşinizde dna hasarı olup olmadığına bakıldı mı? Hangi merkezde transfer oldunuz?Genetiği bizden istedi eğer bi sorun görürsemde emnriyolara genetik yaparız dedi
Teşekkür ederim hayır bize hiç genetik test yapılmadı 2 ay ara vermek istedik dinlenmek ve hormonlarımın düzelmesi için biraz dinlendikten sonra genetik teste gidicez inşallah tedaviyide avrupa şafakta yaptırdıkEşinizde dna hasarı olup olmadığına bakıldı mı? Hangi merkezde transfer oldunuz?
Eğer tekrar denerseniz transfer öncesi embriyolara pgt işlemi yapılmasını talep edebilirsiniz. genetik olarak sağlıklı embriyolar taranır ve bu sayede embriyoların tutunmasını sağlar.
Çok geçmiş olsun
Genetik tarama testlerinin çıkması 1,5-2 ay sürüyormuş. Dilerseniz testlerinizi verin, sonra dinlenirsiniz. Bu arada DNA hasar testi eşinizden alınan sperm örneğinde bakılıyor. Sayı az olunca belki DNA hasarı da olabilir ki bu da sanırım tüp bebek tedavisinde çok önemli. Siz dinlenirken eşinizi bi üroloji doktoruna götürün. Erkek faktörü tedavinin başarısını çok etkiliyor. Tekrar geçmiş olsun, umarım her şey yolunda gider.Teşekkür ederim hayır bize hiç genetik test yapılmadı 2 ay ara vermek istedik dinlenmek ve hormonlarımın düzelmesi için biraz dinlendikten sonra genetik teste gidicez inşallah tedaviyide avrupa şafakta yaptırdık
Anladım canım. Beklerken verin kanı bakılsın olmadı. Devlette de bakiliyormus bu arada.. Ben yaptırdıktan sonra haberim olmuştu.Genetiği bizden istedi eğer bi sorun görürsemde emnriyolara genetik yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?