tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Ayy doktora gttm perde mi cift rahm mi anlamak icin pelvik emar istdi. Bakalm nasıl olck. Direk amelyt demedi

raporum yoktu canım, 3 aşılama şartı istiyor devlet, ben o kadar hormon almak istemedim, direk tüp bebek yaptıralım dedik...

Ayy doktora gttm perde mi cift rahm mi anlamak icin pelvik emar istdi. Bakalm nasıl olck. Direk amelyt demedi
Bana da çift rahim olabilir denmişti hatta senin çocuğun olmaz çift rahim gibi gözüküyo bile dendi o anı unutamam malatya da bi doçent bayan demişti Turgut Özal'da ancak ameliyat esnasında belli olur dedi bir diğeri hemen ameliyat oldum Malatya'da ve sadece perde olduğu ortaya çıktı.umarım çift rahim değildir arkadaşım...çok geçmiş olsun seni en iyi ben anlarım o yollardan geçtim..

Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. Hep okuyordum yazılanları ama bugün dertleşmek istedim ondan üye oldum. 31 Aralık'ta tarnsferim yapıldı 5. gün embriyosu ve 2 adet.Bugün test yapıldı. Ama maalesef negatif... ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. Çok umutluydum. Karnımda hissettiğimi düşünüyordum bebeklerimi ama onlar benimle hiç olmamış demek ki...İsyan etmiyorum asla Rabbim hayırlısını versin. Vakti zamanı gelince yazıldıysa illaki olur. Ama kendimi toparlayamıyorum. Sizlerle paylaşıp dertleşmek istedim. Kimseye tedavimden bahsetmediğim için dertleşecek kimsem yok. Ne olur yardım edin bana.....((

Hayırlısı olsun biz ne kadar kendini üzme desek de boş uzuluyosun illaki umutları kiriliyo insanın hayalleri yikiliyo ama Allah bizim için en iyisini bilir Allaha güvenip tevekkül etmekten başka ne gelir ki elimizden seni çok iyi anlıyorum benimde 2 negatifim var ikisinde de çok umutlanmistim senin gibi hissediyodum sanki ama benimkilerde hiç tutunmamis ne yapalım hayırlısı boyleymis demek ki sende ikinci için odaklan üzülme bende tekrar denemek için hazirlaniyorum inşallah Allahın izniyle bu defa olur yeni başlangıçlar yeni umutlar hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Rabbimize tevekkül etmekten başka çaremiz, ondan başka sığınacak bir dalımız yok. İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz. Birbirimize dua edelim.

Rabbimize tevekkül etmekten başka çaremiz, ondan başka sığınacak bir dalımız yok. İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz. Birbirimize dua edelim.

İnşallah ben isteyen herkese dua ediyorum kendimle beraber Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.AMİN

Öncelikle geçmiş o

Öncelikle geçmiş olsun.. Ne yaşadığını ne kadar üZüldüğünü anlıyorum... 2 negatif tüp bebek denemesi geçirdim çünkü daha neler...benimde 20 Aralık'ta transferim oldu 3 denemem hiç umudunu kaybetme Allah zamanı gelince inş sanada isteyen herkese hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar verecek..dua et isyan etme hayırlısı böyleymiş de...inş bir dahakine hayırlı sonuç alırsın.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Kizlar trasnferden once tedavi surecinde dogum kontrol hapi kullandinizmi benim subatta transferim var yine baslattilar hapa ilkindede yaptirmislardi kafam karsti biraz

Kizlar trasnferden once tedavi surecinde dogum kontrol hapi kullandinizmi benim subatta transferim var yine baslattilar hapa ilkindede yaptirmislardi kafam karsti biraz

Kullandigimi hatırlamıyorum canım neden kullanmaya gerek varmış sorsana

Kullandigimi hatırlamıyorum canım neden kullanmaya gerek varmış sorsana
Sordum canim size histereskopi yapacagiz bu hapi kullnmazsak rahim cok cabuk kalinlasiyor dediler ama ilk transferimden oncede vermislerdi o zaman histereskopi yoktu

Sordum canim size histereskopi yapacagiz bu hapi kullnmazsak rahim cok cabuk kalinlasiyor dediler ama ilk transferimden oncede vermislerdi o zaman histereskopi yoktu

Hmm bende histeroskopi yapildi canım 2 kere hatta bu ay nasip olursa tekrar yapılacak sonra transferim var ama kullanmadim hiç belki hamile kalirsin diyedir ne olur ne olmaz zaten histeroskopiden önce iliski yasak bide adet bitiminden sonra yapiliyo

Normal yoldan hamile kalmam imkansiz sayilir canim zaten esimin sperm sayisi 5milyon yumurtalarin esit buyuklukte olmasi bir sonraki aya hazir olmasi icin kullaniyorsun zaten zararli olsa dr.bey kullandirmaZdi dedi

Normal yoldan hamile kalmam imkansiz sayilir canim zaten esimin sperm sayisi 5milyon yumurtalarin esit buyuklukte olmasi bir sonraki aya hazir olmasi icin kullaniyorsun zaten zararli olsa dr.bey kullandirmaZdi dedi

Verecek olan Rabbim olmazları oldurur unutma umudunu kaybetme benim eltimin 7 sene sonra oldu şuan 7-8 haftalık hamile herşeyin vakti zamanı var

Normal yoldanmi kaldi canim sorunlari sperm azligimiydi

Evet canım kendiliğinden 2 yıl öncede oldu ama kalbi durdu geçen yıl aşılama yapıldı tutmadı sorunu tek tüp tıkalı esinde de sperm sorunu çıkmıştı testte ama o anın sıkıntısından mıydı o da bilmiyorum şimdi hamile işte Allah ol diyince önünde sorunlar mi durabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…