Rapor yokmuydu senin çok tutmuş... Benim ilk tüp bebeğimi malesef bir ticaret hanede yaptırdım 2012 senesinde resmen para gibi görüyorlardı beni ilaçları aldım elime bile vermediler bi dünya ilaç onlarda kaldı berbart bir yerdi.. Ikinci ve
evet îkisi aynı anda oluyo his.ve lask. Korkacak bişy yok toplam 120 dakika sürdü benim ameliyat..2 gün kaldım hastanede oldu bitti yaniii... Yani vakit geçirme derim arkadaşım .. Umarım başka doktorlar gerek olmadığını söylerler farklı bişydir seninki))bol şans
raporum yoktu canım, 3 aşılama şartı istiyor devlet, ben o kadar hormon almak istemedim, direk tüp bebek yaptıralım dedik...Rapor yokmuydu senin çok tutmuş... Benim ilk tüp bebeğimi malesef bir ticaret hanede yaptırdım 2012 senesinde resmen para gibi görüyorlardı beni ilaçları aldım elime bile vermediler bi dünya ilaç onlarda kaldı berbart bir yerdi.. Ikinci ve
evet îkisi aynı anda oluyo his.ve lask. Korkacak bişy yok toplam 120 dakika sürdü benim ameliyat..2 gün kaldım hastanede oldu bitti yaniii... Yani vakit geçirme derim arkadaşım .. Umarım başka doktorlar gerek olmadığını söylerler farklı bişydir seninki))bol şans
Bana da çift rahim olabilir denmişti hatta senin çocuğun olmaz çift rahim gibi gözüküyo bile dendi o anı unutamam malatya da bi doçent bayan demişti Turgut Özal'da ancak ameliyat esnasında belli olur dedi bir diğeri hemen ameliyat oldum Malatya'da ve sadece perde olduğu ortaya çıktı.umarım çift rahim değildir arkadaşım...çok geçmiş olsun seni en iyi ben anlarım o yollardan geçtim..Ayy doktora gttm perde mi cift rahm mi anlamak icin pelvik emar istdi. Bakalm nasıl olck. Direk amelyt demedi
Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. Hep okuyordum yazılanları ama bugün dertleşmek istedim ondan üye oldum. 31 Aralık'ta tarnsferim yapıldı 5. gün embriyosu ve 2 adet.Bugün test yapıldı. Ama maalesef negatif...ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. Çok umutluydum. Karnımda hissettiğimi düşünüyordum bebeklerimi ama onlar benimle hiç olmamış demek ki...İsyan etmiyorum asla Rabbim hayırlısını versin. Vakti zamanı gelince yazıldıysa illaki olur. Ama kendimi toparlayamıyorum. Sizlerle paylaşıp dertleşmek istedim. Kimseye tedavimden bahsetmediğim için dertleşecek kimsem yok. Ne olur yardım edin bana..... ((
Rabbimize tevekkül etmekten başka çaremiz, ondan başka sığınacak bir dalımız yok. İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz. Birbirimize dua edelim.
Öncelikle geçmiş oArkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. Hep okuyordum yazılanları ama bugün dertleşmek istedim ondan üye oldum. 31 Aralık'ta tarnsferim yapıldı 5. gün embriyosu ve 2 adet.Bugün test yapıldı. Ama maalesef negatif...ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. Çok umutluydum. Karnımda hissettiğimi düşünüyordum bebeklerimi ama onlar benimle hiç olmamış demek ki...İsyan etmiyorum asla Rabbim hayırlısını versin. Vakti zamanı gelince yazıldıysa illaki olur. Ama kendimi toparlayamıyorum. Sizlerle paylaşıp dertleşmek istedim. Kimseye tedavimden bahsetmediğim için dertleşecek kimsem yok. Ne olur yardım edin bana..... ((
Kizlar trasnferden once tedavi surecinde dogum kontrol hapi kullandinizmi benim subatta transferim var yine baslattilar hapa ilkindede yaptirmislardi kafam karsti biraz
Sordum canim size histereskopi yapacagiz bu hapi kullnmazsak rahim cok cabuk kalinlasiyor dediler ama ilk transferimden oncede vermislerdi o zaman histereskopi yoktuKullandigimi hatırlamıyorum canım neden kullanmaya gerek varmış sorsana
Sordum canim size histereskopi yapacagiz bu hapi kullnmazsak rahim cok cabuk kalinlasiyor dediler ama ilk transferimden oncede vermislerdi o zaman histereskopi yoktu
Normal yoldan hamile kalmam imkansiz sayilir canim zaten esimin sperm sayisi 5milyon yumurtalarin esit buyuklukte olmasi bir sonraki aya hazir olmasi icin kullaniyorsun zaten zararli olsa dr.bey kullandirmaZdi dediHmm bende histeroskopi yapildi canım 2 kere hatta bu ay nasip olursa tekrar yapılacak sonra transferim var ama kullanmadim hiç belki hamile kalirsin diyedir ne olur ne olmaz zaten histeroskopiden önce iliski yasak bide adet bitiminden sonra yapiliyo
Normal yoldan hamile kalmam imkansiz sayilir canim zaten esimin sperm sayisi 5milyon yumurtalarin esit buyuklukte olmasi bir sonraki aya hazir olmasi icin kullaniyorsun zaten zararli olsa dr.bey kullandirmaZdi dedi
Normal yoldanmi kaldi canim sorunlari sperm azligimiydiVerecek olan Rabbim olmazları oldurur unutma umudunu kaybetme benim eltimin 7 sene sonra oldu şuan 7-8 haftalık hamile herşeyin vakti zamanı var
Normal yoldanmi kaldi canim sorunlari sperm azligimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?