tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Kızlar tedaviniz toplam ne kadar tuttu acaba yazarmısınız.

Ayy ne güzel yaa Allahım bizlere de nasip etsin inşallah sanki kendimi öğrenmiş gibi seviniyorum böyle haberlere bende 6 yıldır yolunu gozluyorum bebisimin hayırlı zamanda hayirlisiyla gelir inşallah bebisler Allahım mutlu mutlu kucağına da almayı nasip etsin insallaaahh

Kızlar tedaviniz toplam ne kadar tuttu acaba yazarmısınız.
Benim tedavim raporluydum ben zaten 3 hakkımız var son hakkımdı...başkent hastanesine 2730 ödedik ilaçlar 1000 civarı bşy tuttu raporun karşılamadığı ilaçlarda kullanıyo hoca onlarla bu kadar oldu..hatta 2 kutu gonalf elimde kaldı bi kutu da çatlama iğnesi adı aklımda değil şuan 7 tane oluyo içinde onlardan bir tanesi transferden sonra 3. Gün yaptık değişik dimi.. Vitaminler 450 civarı bişy tuttu.. Tabi biz Ankara'da kamu misafirhanesinde kaldık ekstra masraflarımız oldu sıkıldıkça alışveriş merkezi gezdik hepsini öğrendim

6750 tüp bebek 1100 testler 1800 de embriyo ları dondurduk vitaminler ayrı tutsaydı üzülmezdim ama olsun canımız sağ olsun kızlar.benim doktor beni sadece para olarak görüyor, bi kere embriyoları dondurttuk oraya mecburen orda yaptırıcam. 1500 hisyeteskopi ikinci transfer de 2500 tl offff off çok para çok

Nasıl yani transferden sonramı çatlatma iğnesi yaptı gerçekten değişik

Neden yapmış 3. gün catlatma iğnesi bisey söyledi mi doktorun canım

Nasıl yani transferden sonramı çatlatma iğnesi yaptı gerçekten değişik
Tabiki yumurtta çatlama iğnesi toplama öncesi yaptık ama transfer sonrası ikinci gün bi iğne göbekten diğer tüp bebeklerimde hiç kullanmadığım bi iğne yine 3.gün yine çatlama iğnesi 5.gün ilk gün vurunduğum iğnenin kalanı..ve transfer gününden itibaren test gününe kadar da neupogen diye bi iğne azar azar vuruluyo kendin Ayarlıyon dozajı ..

Aden senin tedavin çok pahalı olmuş bence farklı ilaçlar mı kullandın pek bi anlam veremedim

Geçmiş olsun canım diğerlerini nerde yaptırdın nerde oturuyorsun...ankara başkent ünv hulusi bülent zeyneloğlu kesinlikle tavsiye ederim benim ikinci denemem negatif olmasına rağmen yine hulusi hocaya gittim yaaa sizde gidin kalabalık biraz bekleme çok ama hocayı tanıyınca değer diyosun.. Hangi prf takipleri kendi yapıyo direk asistanına bırakıyo ilk görüşme sonrası ayaklı para muamelesi görüyorsun negatif sonuç sonrası arayan soran yokkk ama bura öyle değil bi netten araştırın lütfen kızlar hocayı

Sürekli bişeyler yazıyorum yaşadıklarımı paylaşmak niyetim yardımı olur siZe diye yazıyorum hatta çok uykum geldi daha buğün pozitif sonuç almış biri olarak defalarca açıp aynı şeyleri okuduğum sessiz sesiz takip ettiğim bu sitedeki kızlara borçum var... Birgün inş bende hayırlı haber alırsam direk hiçbirşey yaşamamış gibi hayatıma bakmıyacam demiştim...sizin için dua edecem Rabbim isteyen herkese versin umutlu olun inanın bende çok zorrrr şeyler yaşadım dış gebelik denilen şeyi bile yaşadım..zamanı gelince Rabbim veriyo inş haznesinde çok hayırlı sağlıklı versin hepimize

Sağol canım.kızıma kardeş olayına cok takmıstık defalarca denedik ve şimdi bıraktım denemeyi.doktorum cok cok iyi ama acaba merkezdemi sorum var dedik.5.gün embirşyosu hatchıng iki embiriyo transfer edildi ama olmadı

4000 tl tüp bebek, 2500 ilaçlar tuttu, git geller, ekstra testler falan derken 8000 buldu maliyeti, keşke tutsaydı da giden para olsaydı, psikoloji gitti, kilo aldım, hala 2.reglimi olamadım hayırlısı hepimiz için.

Rahimde benimde perde var. Doktor hamile olmana engel degl ama bebetj ya duser ya da erken dogum olur dedi

Bana ameliyat şart denmişti.. Ikiye bölüyo rahmi perde denildi hsg çektirdim... Belki daha farklıdır bilemedim.. Kaç senelik evlisin??bence bir kaç prf göster hsgni boşuna senelerin gitmesin..

Bana ameliyat şart denmişti.. Ikiye bölüyo rahmi perde denildi hsg çektirdim... Belki daha farklıdır bilemedim.. Kaç senelik evlisin??bence bir kaç prf göster hsgni boşuna senelerin gitmesin..
Simdi yine dr. Gidiyorum ameliyat diyen dr. Da oldu 4 5 dr gorundm amelyattan korkuyrm laparoskopi, histeroskopiymis

4000 tl tüp bebek, 2500 ilaçlar tuttu, git geller, ekstra testler falan derken 8000 buldu maliyeti, keşke tutsaydı da giden para olsaydı, psikoloji gitti, kilo aldım, hala 2.reglimi olamadım hayırlısı hepimiz için.
Rapor yokmuydu senin çok tutmuş... Benim ilk tüp bebeğimi malesef bir ticaret hanede yaptırdım 2012 senesinde resmen para gibi görüyorlardı beni ilaçları aldım elime bile vermediler bi dünya ilaç onlarda kaldı berbart bir yerdi.. Ikinci ve
Simdi yine dr. Gidiyorum ameliyat diyen dr. Da oldu 4 5 dr gorundm amelyattan korkuyrm laparoskopi, histeroskopiymis
evet îkisi aynı anda oluyo his.ve lask. Korkacak bişy yok toplam 120 dakika sürdü benim ameliyat..2 gün kaldım hastanede oldu bitti yaniii... Yani vakit geçirme derim arkadaşım .. Umarım başka doktorlar gerek olmadığını söylerler farklı bişydir seninki))bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…