Ay cnm ayni boydayiz evlenirken ben de 60 kilodaydim 5 yilda 10 kilo aldim ..Moralim sifir sifir adeta evlendigimde 60 kiloydum buarada biy 1.60 o kadar boyluda diyilim, simdi 76 larda kilom goren hamile misin diyo. Senin kac kilo, boy?
Âmin canım bitkisel kürler deneyeceğiz önce Allah'ın izni ile sağlığına kavuşsun da düzenli olarak Emre beye gidicez onun dışında Kaan aydos bitkisel kür veriyor die söyledi sekreteri orası da ancak nisana gün verdi pes etmek yok deneyeceğiz Hakkı'mızda hayırlısı artık maddi manevi olarak bir yoldayız umut tacirlerinden korusun Rabbim hepimizi
Merhaba kızlar bende aranıza katıldım dertleşmeye benim durumunda olanlarla konuşmaya ihtiyacım var bende Aralık'ta transferim oldu ilk deneme be negatif Binay ikinciye başlayacaktım ama kist oluştu ve bir Ay daha ertelendi Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor
Hayırlısı olsun inşallah benimde transferim var bu ay adetimi bekliyorum
Histereskopi yaptırdınmı canım neden tutmadı diyeMerhaba kızlar bende aranıza katıldım dertleşmeye benim durumunda olanlarla konuşmaya ihtiyacım var bende Aralık'ta transferim oldu ilk deneme be negatif Binay ikinciye başlayacaktım ama kist oluştu ve bir Ay daha ertelendi Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor
benim histeroskopi tedaviye başladığımda yapılmıştı canım Doktorum önce yaptırmamız daha iyi olur Demişti bizde yaptırdıkHistereskopi yaptırdınmı canım neden tutmadı diye
Hayırlı olsun canım şnşallah kavuşursun meleğine bu ay
Arkadaşlar merhaba.Aranızda hiç tüplerinde sıvı birikmesi olan veya tüpü kapalı olan var mı?Bende Temmuz da tüp bebek deneddim maalesf negatif.Çok şey araştırıldı.En son o da benim ısrarımla hsg çekilnce sol tüpte sıvı birikimi olduğu sağ tüpün çok az açık olduğu söylendi.Sol tarafta iki tane kist var ayrıca.Bu sıvı rahme akarsa bebeğe zarar verebilirmiş.Enteresan olan şu ki ben histeroskopide oldum,rahimden parçalar alınıp patolojiye gitti,temiz çıktı.Ne olduğunu anlamıyorum artık.
Zaten laparoskopi öneriyorlar canım.Ama yumurtalıklara zarar verir mi,bebek istemesek bile sağlık açısından alınması gerekiyor mu,bu operasyonu olan var mı merak ediyorum canım.Laparoskopi yapılsaydı olmazmiydi çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun benim tuplerim de tıkalı ama sıvı falan var mı bilmiyorum
Zaten laparoskopi öneriyorlar canım.Ama yumurtalıklara zarar verir mi,bebek istemesek bile sağlık açısından alınması gerekiyor mu,bu operasyonu olan var mı merak ediyorum canım.
Amin canım inşallah.Bunun için iyi bir doktor bulmakta mesele.Allah iyi,hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.Laparoskopi olmadım ama bildiğim kadarıyla yumurtalikla değil tüplerle alakalı bi durum doktorunla hepsini konus aklına takilanlari dile getir en iyi cevabı onlar verir sana hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah.Bunun için iyi bir doktor bulmakta mesele.Allah iyi,hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?