hayırlısı canım allah vericek oldumu veriyor. zamanı degilse hepsi boş ben ilk 3 denemem istanbul bahçecide ilk denemede hastanenin dibinde otelde kaldım 2 gün sonra uçakla geldim. 2. denemede 3 gün ögretmen evinde kaldım yine uçakla geldim 3. denememde özel araçla gittim arabada yatarak geldim ve hepsindede evde test gününe kadar yattım sadece vc kalktım. sonuç hepsindede aynı sonuç olarak ne yaparsam yapayım olmuyor galiba olmayacakta buda bizim kaderimiz umut kaybetmemek lazım umutsuz yaşanmıyor.Evet zaten istnblda yaptirdin mi en azindan test gunune kadar kalmak gerek. Iste bizim o is te olmadi. Burda yaptirdik gene olmadi
Evet yasananlar zor ne yazikki. Ben 3 denememizide kaldigimiz yerde yaptirttim ama o streste mahvetti beni, aniden is yerinden izin aliyordum falan filan. Bugun dr kontroke gittim, neden olmuyor falan diye konustum ben dr, o da bu piyango sans oyunu gibi bisey dedihayırlısı canım allah vericek oldumu veriyor. zamanı degilse hepsi boş ben ilk 3 denemem istanbul bahçecide ilk denemede hastanenin dibinde otelde kaldım 2 gün sonra uçakla geldim. 2. denemede 3 gün ögretmen evinde kaldım yine uçakla geldim 3. denememde özel araçla gittim arabada yatarak geldim ve hepsindede evde test gününe kadar yattım sadece vc kalktım. sonuç hepsindede aynı sonuç olarak ne yaparsam yapayım olmuyor galiba olmayacakta buda bizim kaderimiz umut kaybetmemek lazım umutsuz yaşanmıyor.
Aynen oyle cnm, dr transfer ederjen bile bana isim dusundunuz mu diye sofmustu bende cok gulmustum. Ama bi taraftan onlarda bizlere moral vermeye calisiyorlar napsinlarilk zamanlar olmuyor diye doktora gittiğimde doktora tüp veya aşılama olurmu dediğimde tabi tabi şansınız çok yüksek diyordu hatta kendi kendine bile olur diyordu fakat tüp bebek yaptık ve herşey ii ii denildi ne yazıkki sonuç hüsranla bitti rabbim ruh üfleyecek olan bizim bebişlerimizin kaderi daha yazılmamış demekki
onlar moral veriyorlar ama bizim kafa sabit yani en azından bende öyle herkes konuşurken benim aklımda tek şey bebek oluyordu hatta eşimle kafa dağıtmak için yemeğe dışarı çıktığımızda bile mama sandalyesi görsem yüzüm hemen düşüyor eşimde şaşırdı ne yapacağınıAynen oyle cnm, dr transfer ederjen bile bana isim dusundunuz mu diye sofmustu bende cok gulmustum. Ama bi taraftan onlarda bizlere moral vermeye calisiyorlar napsinlar
bizdede ne şans varmış hiç o piyangolar bize vurmuyor. doktorlara göre söylemek kolay ama icraat yok.Evet yasananlar zor ne yazikki. Ben 3 denememizide kaldigimiz yerde yaptirttim ama o streste mahvetti beni, aniden is yerinden izin aliyordum falan filan. Bugun dr kontroke gittim, neden olmuyor falan diye konustum ben dr, o da bu piyango sans oyunu gibi bisey dedi
Bende oyle oluyorum, cok cok sacma ama bazen kafamdan isimler geciyor, isimlerden isim begeneniyorum, sanki hamileyimde cocuk dayandi da.onlar moral veriyorlar ama bizim kafa sabit yani en azından bende öyle herkes konuşurken benim aklımda tek şey bebek oluyordu hatta eşimle kafa dağıtmak için yemeğe dışarı çıktığımızda bile mama sandalyesi görsem yüzüm hemen düşüyor eşimde şaşırdı ne yapacağını
ben 3 gündür baktıgım yerde bebekler geliyor gözümün önüneonlar moral veriyorlar ama bizim kafa sabit yani en azından bende öyle herkes konuşurken benim aklımda tek şey bebek oluyordu hatta eşimle kafa dağıtmak için yemeğe dışarı çıktığımızda bile mama sandalyesi görsem yüzüm hemen düşüyor eşimde şaşırdı ne yapacağını
düşünüyorum acaba kızmı erkekmıydi sarısınmı esmermi ben sarısınım esim esmer gözü renklimi olurdu falan ama gitti ne çareben 3 gündür baktıgım yerde bebekler geliyor gözümün önüne
aynen eşim oğlum olursa babamın adını takıcam diyor ben hayır diye ısrar ediyorum sanki çocuk son haftasında :)Bende oyle oluyorum, cok cok sacma ama bazen kafamdan isimler geciyor, isimlerden isim begeneniyorum, sanki hamileyimde cocuk dayandi da.
kızlar bebek bebek derken hayatın biçok güzelliği kaçıyor biz hiç birşey istemiyoruz sadece minicik sağlıklı sıhhatlidüşünüyorum acaba kızmı erkekmıydi sarısınmı esmermi ben sarısınım esim esmer gözü renklimi olurdu falan ama gitti ne çare
ah olsada adini hacce koysamaynen eşim oğlum olursa babamın adını takıcam diyor ben hayır diye ısrar ediyorum sanki çocuk son haftasında :)
ah olsada adini hacce koysam[/QUOTE
Onu bende merak ediyom bizim bebe kime benzer, esim diyo huyu sana benzerse yandikdüşünüyorum acaba kızmı erkekmıydi sarısınmı esmermi ben sarısınım esim esmer gözü renklimi olurdu falan ama gitti ne çare
Aynen hayatimiz geciyo yas 30 a dayandi daha doguracazda kres, okul, evlendircez oookızlar bebek bebek derken hayatın biçok güzelliği kaçıyor biz hiç birşey istemiyoruz sadece minicik sağlıklı sıhhatli
bi beden büyüsün içimizde :)
aynen bende 26 yazın 27 olucam daha hamiş kalıcamda doğurucamda oooooAynen hayatimiz geciyo yas 30 a dayandi daha doguracazda kres, okul, evlendircez ooo
BENİM İKİNCİ DENEMEMDİ.CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM SONUÇ NEGATİF.TABİİKİDE ÜZÜLDÜM.YİNE DE UMUDUMU KAYBETMİYORUM.Arkadaşlar negatifi gorenler ne yapmaliyiz bundan sonra nasil bi yol izlemeliyiz..dondurulmuslariniz varmi?benm ilk denemem negatif oldu...kac kere denediniz?birbirimize destek olalim...fikir verelim lutfen...
BENİM İKİNCİ DENEMEMDİ.CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM SONUÇ NEGATİF.TABİİKİDE ÜZÜLDÜM.YİNE DE UMUDUMU KAYBETMİYORUM.[/QUO
geçmiş olsun canım hayırlısı.üzülme diyorum ama faydası yok biliyorum bende cuma ögrendim 7 şubatta transfer oldum acaba aynı yerdemı olduk.
hayırlı geceler sohbet için sagol.Arkadaslar cumleten iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?