EFT. MAALESEF ÖYLE OLYOR. TÜP BEBEK 2. DENEMEMİZ SONUÇ NEGATİF.YİNEDE MORAL BOZMAK YOK.YOLA DEVAM .kızlar bebek bebek derken hayatın biçok güzelliği kaçıyor biz hiç birşey istemiyoruz sadece minicik sağlıklı sıhhatli
bi beden büyüsün içimizde :)
aynennnn donmuş emb. yoksa sıfırdan tüp bebek denemesimiEFT. MAALESEF ÖYLE OLYOR. TÜP BEBEK 2. DENEMEMİZ SONUÇ NEGATİF.YİNEDE MORAL BOZMAK YOK.YOLA DEVAM .
irenbe tüp bebekte oldu işlemler doktor özelnerde denedin özel mi? ege üniv. mi bende 7 şubatta ege ünv. transfer olldum 3 gün oldu negatif
Bende cok uzuldm ama elden birsey gelmiyor malesefBENİM İKİNCİ DENEMEMDİ.CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM SONUÇ NEGATİF.TABİİKİDE ÜZÜLDÜM.YİNE DE UMUDUMU KAYBETMİYORUM.
üzülmemek elde değil ama umudumuzu kaybetmiyoruz en güzelide bu..birde akrabalar çok yorum yapmasalar daha kolay olacakBENİM İKİNCİ DENEMEMDİ.CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM SONUÇ NEGATİF.TABİİKİDE ÜZÜLDÜM.YİNE DE UMUDUMU KAYBETMİYORUM.
Akrabalar arkadaslar yani herkes...artik biktm insanlarn cocuk yapsana nie yapmiosn bi sorun mu var vs.. sorularina cvp vermekten yoruldum..bide bi soran bidaha bidaha soruo..keske herkes bi kere sorsa...bilerk yapanda var eminm altinda bisey arayanlarda var...bide senden sonra evlenenler bile hamileyse....cok zor gercekten!!!sadce yasayan anlar bunu...üzülmemek elde değil ama umudumuzu kaybetmiyoruz en güzelide bu..birde akrabalar çok yorum yapmasalar daha kolay olacak
az önce bizim gelin aradı abla üzüldüm falan diye sonrada gel furkanı sev ne zaman istersen dedi benmi alıngan oldum belki içinde kötülük yoktur bilmiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyimAkrabalar arkadaslar yani herkes...artik biktm insanlarn cocuk yapsana nie yapmiosn bi sorun mu var vs.. sorularina cvp vermekten yoruldum..bide bi soran bidaha bidaha soruo..keske herkes bi kere sorsa...bilerk yapanda var eminm altinda bisey arayanlarda var...bide senden sonra evlenenler bile hamileyse....cok zor gercekten!!!sadce yasayan anlar bunu...
Gecmis olsun cnm, umut kaybetmek yok. Bizde 3 defa negatif aldik maalesef elden dua etmekten baska bisey gelmiyor? Nerdensin? Sizde sorun neydi?marhaba kzlar bende 23subatda neqativi aldim.cok uzgunuk , 2 denememdi yprandim.hep alyorum
Slmlar, sanada gecmis olsun cnm. Bayagi iyiymis yumurtalarin. Insallah yazin denediginizde olur. Cnm sansin yuksek hayirlisiylamerhaba arkadaşlar bende ayın 18 in de negatifi aldımilk denememdi sebepsiz infertilite denildi.herşey çok güzel ilerlemişti 10 yumurta toplandı 10 taneside 5. güne kadar gitti.. 2 tane transfer edildi sonrasında yaşadığım olumsuzluklardan mı oldu yoksa daha zamanımı değil bilemiyorum ama olmadı 3 tanede dondurmuştuk yaza kadar öncesinde histeroskopi temmuzda da dondurulmuşlarla deniycez şansımızı...
inşallah canım rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın...embriyolar gayet güzel kaliteli demişlerdi fakat ben ilk gün iğne yaptırmştm progesteron o beni mahfetti eve geldiğimde bacağımı kaldıramıyordum hareket edemedim sonra ateş bastı üşütmüştüm sanırım miğde bulantısı istifar bacaklarım sızladdı yatakta kıvrandım sabaha kadar ertesi günlerde çok kötüydüm doktora gittik iğne yapılan yer ödem oluşturmuş ve iğne sinire çok yakın bir yere yapılmış dedi fizik tedavi doktoru yani felç bile olabilirdim çok şükür ödem yeri şuan daha iyi ama insan hayatı bukadar ucuz olmamalı o hemşire yüzünden bir haftam mahfoldu..sonrasında da bu yaşadıklarımdan dolayı olacağına pek inanamadımSlmlar, sanada gecmis olsun cnm. Bayagi iyiymis yumurtalarin. Insallah yazin denediginizde olur. Cnm sansin yuksek hayirlisiyla
canim bu defa cok umut etmisdim. yprandim bu gun pskoloqa gitim .antidepresanlara siqindim.bizde ekek infertitesiGecmis olsun cnm, umut kaybetmek yok. Bizde 3 defa negatif aldik maalesef elden dua etmekten baska bisey gelmiyor? Nerdensin? Sizde sorun neydi?
Cok gecmis olsun cnm, hic anlamiyorum bir hemsirede igne vuramiyorsa soylenecek soz yok...Allah beterinden saklasin, herseyde vardir bisey. Moralini hic bozma yumurtalarin gayet iyi, belkide bu moral bozuklugundan olmamistir.inşallah canım rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın...embriyolar gayet güzel kaliteli demişlerdi fakat ben ilk gün iğne yaptırmştm progesteron o beni mahfetti eve geldiğimde bacağımı kaldıramıyordum hareket edemedim sonra ateş bastı üşütmüştüm sanırım miğde bulantısı istifar bacaklarım sızladdı yatakta kıvrandım sabaha kadar ertesi günlerde çok kötüydüm doktora gittik iğne yapılan yer ödem oluşturmuş ve iğne sinire çok yakın bir yere yapılmış dedi fizik tedavi doktoru yani felç bile olabilirdim çok şükür ödem yeri şuan daha iyi ama insan hayatı bukadar ucuz olmamalı o hemşire yüzünden bir haftam mahfoldu..sonrasında da bu yaşadıklarımdan dolayı olacağına pek inanamadım
Cok gecmis olsun cnm seni cok iyi anliyorum. Ben bu 3 negatif denememden sonra kendim kendimin doktoru oldum, alistim artikg
canim bu defa cok umut etmisdim. yprandim bu gun pskoloqa gitim .antidepresanlara siqindim.bizde ekek infertitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?